View Full Version : گفتگو: ذخیره پسورد به صورت دیکد
sehm67
پنج شنبه 17 آذر 1390, 21:55 عصر
به نظر دوستان این روش خوبی برای ذخیره نمودن پسورد در رجیستری ویندوز می باشد؟
روش من برای ذخیره نمودن پسورد به این صورت می باشد:
ابتدا پسورد را از کاربر دریافت و پسورد را دیکد و مقدار دیکد شده را در رجیستری ذخیره میکنم و هنگام ورود به برنامه پسورد را از حالت دیکد خارج می کنم و در صورت مساوی بودن وارد فرم مورد نظر می شویم.
SlowCode
شنبه 19 آذر 1390, 21:33 عصر
خوبه ولی چرا توی رجیستری، خوب اون موقع اگه طرف یکم اهل فن باشه می تونه پسورد رو پاک کنه! بهتره جای دیگه ذخیره کنید.
sehm67
یک شنبه 20 آذر 1390, 15:12 عصر
خوبه ولی چرا توی رجیستری، خوب اون موقع اگه طرف یکم اهل فن باشه می تونه پسورد رو پاک کنه! بهتره جای دیگه ذخیره کنید.اگه اهل فن باشه و بتونه مقدار رو پاک کنه خوب موقع ورود به برنامه از ورودش به فرم مورد نظر جلوگیری می شه.
اگه تو بانک ذخیره بشه مشتری می تونه برنامه رو به دیگران بفروشه با داشتن پسورد.
هدف من از این کار اینه :
می خوام برای نرم افزار هام یک قفل امنیتی طراحی کنم با استفاده از شماره سریال های cpu و هارد دیسک چون شماره سریال ها در سیستم های مختلف یکسان نیستند و احتمال این که مساوی باشند صفره.
من شماره سریال های هر سیستم رو با الگوریتم هایی که خودم طراحی کردم روشون یک سری عملیات هایی انجام میدم و حاصل بدست اومده رو دیکد میکنم و در رجیستری سیستم ذخیره میکنم به نظر من این روش روش امنی است.
میخوام نظر دوستان رو در این مورد بدونم.
mohammadriano
شنبه 26 آذر 1390, 23:59 عصر
با سلام
این کد و دی کد پسورد ، به دلیل ضعف access 2003 ،در مورد پسورد ، در access 2003 وپایین تر مورد استفاده قرار می گرفت
البته اگر پسورد را ابتدا به 0 و 1 تبدیل وسپس دی کد کنیم که فبها و احتمال لو رفتنش به 0 می رسه
.
sehm67
یک شنبه 27 آذر 1390, 21:37 عصر
با سلام
این کد و دی کد پسورد ، به دلیل ضعف access 2003 ،در مورد پسورد ، در access 2003 وپایین تر مورد استفاده قرار می گرفت
البته اگر پسورد را ابتدا به 0 و 1 تبدیل وسپس دی کد کنیم که فبها و احتمال لو رفتنش به 0 می رسه
هدف من از این کار اینه :
می خوام برای نرم افزار هام یک قفل امنیتی طراحی کنم با استفاده از شماره سریال های cpu و هارد دیسک چون شماره سریال ها در سیستم های مختلف یکسان نیستند و احتمال این که مساوی باشند صفره.
من شماره سریال های هر سیستم رو با الگوریتم هایی که خودم طراحی کردم روشون یک سری عملیات هایی انجام میدم و حاصل بدست اومده رو دیکد میکنم و در رجیستری سیستم ذخیره میکنم به نظر من این روش روش امنی است.
منظور من پسورد برای فعال سازی برنامه بعد از فروش نرم افزار می باشد نه هنگام لوگین شدن کاربر برای ورود به برنامه.
میخوام نظر دوستان رو در این مورد بدونم.
aminaltavista
شنبه 03 دی 1390, 11:33 صبح
باید از نرم افزاریهایی(دانگل) جهت ساخت قفل نرم افزاری استفاده کنید که یوزر و پسورد رو داخل یک فلش مموری میریزه و برای اجرای نرم افزار حتما باید فلش به یو اس بی نصب باشه !
گفتم دانگل! یه روشه
چیزی رو که میدونستم بهت گفتم دیگه دربارش تحقیق کن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.