PDA

View Full Version : معرفی کامپوننت MainMenu

Saeid59_m
جمعه 18 آذر 1390, 14:28 عصر
سلام
من به دنبال کامپوننتی هستم که مانند MainMenu باشد با این تفاوت که الزاماً در بالای فرم قرار نگیرد و بتوان آنرا در محل دیگری نیز قرار داد .
لطفاً اگر کسی از دوستان سراغ دارد نام آنرا بنویسد . ممنون

firststep
شنبه 19 آذر 1390, 12:48 عصر
ایا dev express کار کردید = = فکر می کنم این امکانو به صورت حرفه ای اونجا دیده بودم

موفق باشید

MohsenB
شنبه 19 آذر 1390, 14:39 عصر
سلام

نیازی به کامپوننت های اضافی نیست

شما می توانید با استفاده از TActionManager و TActionMainMenuBar بصورت کاملا استاندارد منو شناور ایجاد کنید . براتون یه مثال گذاشتم .

موفق باشید

Saeid59_m
یک شنبه 20 آذر 1390, 01:21 صبح
مرسی
لطفاً یه توضیح بدید که چطور منو های اصلی File و ٍEdit را اضافه کردید . من به لیست اونها منویی اضافه کردم ولی توی منو نمایش داده نمی شه .

باز هم ممنون .

MohsenB
یک شنبه 20 آذر 1390, 02:26 صبح
سلام

شما باید ابتدا در TActionManager منوها و دسته بندی هایی رو که لازم دارید درست کنید و بعد از اون براحتی توسط موس با کشیدن و رها کردن منو روی TActionMainMenuBar ببرید و رها کنید ، همینطور میتوانید آنها را جابجا کنید، خود گروه را اضافه کنید و یا خط جدا کننده برای آن در نظر بگیرید .

و نیز با TActionManager میتوانید در برگه اول تنظیمات یک تولبار برای برنامه بسازید . و ....

یکی از مزیت های استفاده از این روش سازماندهی شدن عملیات مختلف برنامه و فراخوانی آنها از مکانهای مختلف که باعث کاهش حجم کد نویسی ، سرعت در توسعه ، قابلیت بروز رسانی سریعتر و ... می باشد .

یک نکته خیلی کاربردی و جالب از این روش این است که وقتی Action ی در TActionManager ایجاد میکنید میتوانید براحتی آن را از رویدادهای مختلف اشیاء دیگر بدون کد نویسی صدا بزنید . برای مثال وقتی به قسمت مشخصات کنترل Button میروید ، مشخصه ای بنام Action را می توانید پیدا کنید که در لیست مقادیرش ، لیست Action های ساخته شده در TActionManager وجود دارد و ...

موفق باشید

BORHAN TEC
یک شنبه 20 آذر 1390, 20:59 عصر
TActionMainMenuBar در منوهای راست به چپ باگ داره. با این اوصاف دوستان چه کامپوننتی را پیشنهاد می کنند؟

MohsenB
دوشنبه 21 آذر 1390, 00:15 صبح
TActionMainMenuBar در منوهای راست به چپ باگ داره. با این اوصاف دوستان چه کامپوننتی را پیشنهاد می کنند؟

چه باگی داره؟

BORHAN TEC
دوشنبه 21 آذر 1390, 08:34 صبح
جای shortcut ها و گزینه های منو رو ببین:

Saeid59_m
دوشنبه 21 آذر 1390, 22:40 عصر
من هم به همین مشکل برخوردم . لطفاً راهنمائی کنید .

Saeid59_m
چهارشنبه 23 آذر 1390, 14:34 عصر
يعني هيچ كامپوننتي براي اين كار وجود نداره ؟