PDA

View Full Version : نمایش فایل PDF

Hamid_PaK
پنج شنبه 12 آبان 1384, 05:42 صبح
با سلام ...
دوستان من هرچی ، هرجا سرچ کردم نتونستم یک کامپوننت و یا اکتیوایکس و ... خوبی پیدا کنم که باهاش فایلهای PDF رو تو دلفی بدون مشکلی نمایش بدم البته یکی دو مورد هست اما با ضعیف بودن در نمایش فایل های PDF یونیکد بدرد نمی خوردن !!!!

( با خود اکتیو ایکس AcrobatReader به هیچ جا نمی شه رسید ، برای نمایش PDF باید خودش اجرا بشه که بسیار وقت گیر و سنگین هست و اگر ورژن ریدر روی سیستم کاربر فرق کنه دیگه واویلاست اصلا کار نمی کنه !!!! )

لطفا یک راه حل پیشنهاد کنید ...

Mahdi-563
پنج شنبه 12 آبان 1384, 10:51 صبح
بابا برو تو سایت Abobe متونی ÷یدا کنی

spicirmkh
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 10:22 صبح
حمید جان من هم همین مشکل دارم آیا راه حلی براش پیدا کرده اید
با تشکر

Hamid_PaK
پنج شنبه 06 بهمن 1384, 14:17 عصر
دوستان بعد از گذراندن زمان و انرژی فوق العاده زیاد من یک ActiveX پیدا کردم که تا حدود بسیار زیادی مشکلات من رو رفع کرد ... ولی هنوز یه مشکل دارم که شاید کوچک باشه ولی من بهش نیاز دارم ... مشکل : این اکتیوایکس در ویندوز 98 برای نمایش فونت ها مشکلاتی داره و چون تمامی فونت ها رو بصورت EMBedded نداره در بسیاری از فایل های پی دی اف با نمایش نوشته ها مشکل داره ... البته خودش این موضوع رو توضیح داده ولی من هرچه سعی کردم نتونستم مشکل رو رفع کنم ...

به هر حال اسم این اکتیوایکس XpdfViewer ActiveX control هست که برای کار در حالت ثبت نشده هم همه کنترلرهاش کار می کنه ...

مهم ::: راستی یادم رفت بگم این اکتیوایکس بصورت جداگانه ( StandAlone ) از اکروبات کار می کنه و هیچ نیازی به نصب اکروبات ریدر ندایه ...

یا حق !!!

spicirmkh
شنبه 08 بهمن 1384, 08:28 صبح
حمید جان سلام

ممنون از ارسال جواب

اما متاسفانه فایل ارسالی مشکل داشت و به درستی باز نمی شود و فقط یک فایل آن هم
PDF-Viewer bY Hamid_PaK [PRAISER].exe باز شد و و فایل دیگر یا فایل ActiveX داخل آن نبود

متشکرم

spicirmkh
شنبه 08 بهمن 1384, 10:01 صبح
سلام

اگر امکان دارد سورس برنامه خودتان و فایلXpdfViewerCtrl.ocx برایم بفرستید

با تشکر

Touska
شنبه 08 بهمن 1384, 14:37 عصر
همون خود activex هم که همراه با Adobe Acrobat نصب میشه کامل هست.

Hamid_PaK
شنبه 08 بهمن 1384, 23:10 عصر
دوستان عزیزی که این برنامه ضمیمه من رو دریافت کردن تا حالا از خودتون پرسیدید اگر برنامه ای که دریافت کردید می تونه بدون نصب اکروبات ریدر کار کنه و اکتیو ایکس هم VCL نیست که کامپایل بشه پس برنامه ضمیمه شده چطور کار می کنه ؟؟؟؟

برنامه اکتیو ایکس رو بصورت خودکار روی سیستم نصب می کنه ( در شاخه سیستم با نام XPDF.OCX ) .

دوست عزیز من توسکا شاید هیچ برنامه ای مثل همونی که خود کمپانی اصلی ارائه می ده خوب نباشه ولی در این یک مورد من با شما موافق نیستم چون نسخه جدید این اکتیوایکس ادابی مشکلات زیادی داره ...

یا حق !!!

spicirmkh
یک شنبه 09 بهمن 1384, 08:05 صبح
سلام

فایل ضمیمه که فرستادی بدون XPDF.OCX بوده است

من نیاز به XPDF.OCX دارم و چیزی که توی اینترنت هست نسخه آزمایشی هست که پایین هر صفحه متن زیر را چاپ می کند

Xpdfviewer(TM) - evaluation copyright 1996-2005 Glyph & Cog, LLC

در حالی که اکتیو ایکس که توی برنامه شما استفاده کرده اید این عنوان ندارد

لطفا فایل XPDF.OCX خودتون در صورت امکان برایم بگذارید

با تشکر

spicirmkh
سه شنبه 11 بهمن 1384, 15:39 عصر
سلام

من نسخه آزمایشی XpdfViewerCtrl.ocx را دانلود کردم

یک سوال دارم
وقتی برنامه کامپایل می کنم

روی کامپیوتر دیگر کار نمی کند چون اکتیو ایکس نصب نشده در حالی برنامه دموی شما کار میکند از چه روشی استفاده کرده اید

آیا می توانم اکتیو ایکس شما داشته باشم و یا سورس برنامه دمو

با تشکر

__ ALI __
سه شنبه 11 بهمن 1384, 18:36 عصر
وقتی برنامه کامپایل می کنم
روی کامپیوتر دیگر کار نمی کند چون اکتیو ایکس نصب نشده در حالی برنامه دموی شما کار میکند از چه روشی استفاده کرده اید

شما هم می‌توانید مثل آقا حمید OCX را به فایل EXE خود اضافه کنید و بر روی کامپیوتری که OCX نصب نیست کپی و نصب کنید.

Hamid_PaK
سه شنبه 11 بهمن 1384, 19:49 عصر
دوست عزیز نصب یک اکتیو ایکس بسادگی در ویندوز با این کامند صورت می گیره ...

regsvr32 "path of the ActiveX.OCX"

یا حق !!!

Laia2005
سه شنبه 11 بهمن 1384, 21:18 عصر
دوست عزیز نصب یک اکتیو ایکس بسادگی در ویندوز با این کامند صورت می گیره ...

regsvr32 "path of the ActiveX.OCX"

یا حق !!!

دوست عزیز مطمئن هستی همین یه خط این کار را انجام میده

احتیاج به Uses نیست که ؟

Hamid_PaK
چهارشنبه 12 بهمن 1384, 06:22 صبح
دوست عزیز مطمئن هستی همین یه خط این کار را انجام میده
احتیاج به Uses نیست که ؟

این فقط یک دستور هست که در ویندوز باید اجرا بشه حالا اگه در دلفی بخواهید ازش استفاده کنید باید با تابع WinExec اجراش کنید و همه چیز درست میشه ...

یا حق !!!

spicirmkh
چهارشنبه 12 بهمن 1384, 08:49 صبح
من توی برنامه که فرستادی همراهش فای activeX نمی بینم می شود بیشتر توضیح بدهید

Hamid_PaK
چهارشنبه 12 بهمن 1384, 20:30 عصر
دوست عزیز برنامه من فایل اکتیوایکس رو در صورت نبود در شاخه سیستم ویندوز باز کرده و سپس رجیستش می کنه و سرانجام برنامه رو ران می کنه ... ( فایل با نام XPDF.OCX خروجی داده می شود ).

یا حق !!!

spicirmkh
شنبه 03 آذر 1386, 15:48 عصر
XpdfViewer در دلفی 2007 می خواهم

mojtaba_z
چهارشنبه 14 فروردین 1387, 17:56 عصر
من وقتی Xpdf.ocx رو میخوام نصب کنم پیغام خطای زیر رو میده :
Access violation at adress 004CD60B in module 'coreide60.bp' . Read of address 00000019.