View Full Version : مبتدی: چاپ تقویم میلادی
saeed_144
جمعه 18 آذر 1390, 22:05 عصر
من دنبال برنامه ای هستم که با دریافت سال میلادی از ورودی،تقویم اون رو چاپ کنه
اما در مورد روز اول سال اینکه از کجا بفهمیم چند شنبس و ... یکم مشکل دارم
در ضمن من نمی خوام با کلاس تقویم خود جاوا کار کنم
یعنی می خوام خودم کامل بنویسم
ممنون می شم اگه کسی کمکم کنه
ashkanksh
جمعه 18 آذر 1390, 23:13 عصر
راهش که هست! ولی چرا نمیخوای به کلاس خود جاوا کار کنی؟
نمونش اینکه وصل شی به دیتا بیس و توی دیتابیست میتونی همه چیز رو برای هر روز خاص دخیره کنی! ساده ترین و مبتدی ترین حالتش اینه که ی دیتابیس با 365 تا query داشته باشی و سه تا فیلد یکی id یکی روز یکی هم مثلا اتفاقات اون روز! بعد بیای اینا رو وصل شی به دیتا بیس توی هر بار اجرا. ولی مشکلی که هست برنامه ی خورده کند میشه و اینکه مشخص کردن اینکه امروز چه روزی هست یعنی مثل همه ی تقویم ها وقتی بازش میکنی خودش روز رو بیاری باید از چیزای دیگه استفاده کنی ( به نظر من، چون الان چیزی یادم نیست که جاوا داشته باشه) مثلا از ی اسکریپتی فراخوانی کنی روز رو و توی دیتابیس بریزیش هم زمان با اجرای برنامه.
برای فهمیدن اینکه روز اول سالش هم چند شنبست که بعد با توجه به اون دیتابیسی که میخوای ازش بخونی رو پر کنی و بعد ازش بخونی، میتونی باز هم فوق العاده مبتدی ی جدول دیگه بذاری. میتونی هم ی فرمول هست که با داشتن روز اول ی روزهای اول سالهای بعد و قبل رو پیش بینی میکنن. از اون استفاده کنی و قبل از خوندن از دیتا بیس با دادن روز اول سال پر کنی دیتابیس رو و بخونی. اینکه میگم دیتابیس واسه این بود که شما میتونی با استفاده از دیتا بیس از این امکان استفاده کنی که یوز هر دفعه که ی سال رو وارد کرد توی یک جدول جدا ذخیرش کنی با شماره ی اون سال و بعد دفعه بعد اگر تکراری خواست دوباره این مراحل رو انجام ندی و فقط خوندن رو انجام بدی. یعنی قبلش چک کنی ببینی اگر جدول اون سال وجود نداشت بیای از فرمول استفاده کنی و جدول رو پر کنی و بفرستی واسه برنامه.
راههای دیگه هم هست که اصلا معقول نیست. مثل استفاده از آرایه که در اندازه ی 365 روز اصلا کار معقولی نیست بشینی دستی وارد کنی:دی اینکه میگم دیتابیس در حد نخ دادن هست وگرنه با متدهای OLAP به راحتی میتونی دیتا بیست رو عالی طراحی کنی و از ی سرعت فوق العاده بهره مند بشی. البته آسون نیست.
بازم نظر من اینه که از خود کلاس جاوا استفاده کنی.
موفق باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.