View Full Version : گفتگو: آموزش جاوا؟
sehm67
جمعه 18 آذر 1390, 23:50 عصر
من خیلی دوست دارم جاوا رو به طور حرفه ای یاد بگیرم.
ولی نمی دونم از کجا شروع کنم؟
آیا جاوا گزینه مناسبی هست برای برنامه نویسی؟
spiderman200700
سه شنبه 22 آذر 1390, 10:12 صبح
حتما داری شوخی میکنی.
جاوا یکی از بهترین گزینه هاست.حتی شاید بهترین گزینه.
sehm67
پنج شنبه 01 دی 1390, 17:50 عصر
حتما داری شوخی میکنی.
سلام
باید از کجا شروع کنم.
چون من در مورد جاوا چیزی نمیدونم.
powerboy2988
پنج شنبه 01 دی 1390, 18:47 عصر
من خیلی دوست دارم جاوا رو به طور حرفه ای یاد بگیرم.
ولی نمی دونم از کجا شروع کنم؟
سلام
دوست عزیز .. جاوا و هر زبان برنامه نویسی دیگه یک ابزار هستش که شما رو به اون هدف برنامه ایی که دارین برسونه...
حالا اگر جاوا رو دوست دارین یاد بگیرین می تونید از کتاب های Java Head First و یا Thinking in Java شروع کنید ...
و بابت سوال دوم، زبان برنامه نویسی قویی هست اما تو بعضی جاها.. مثل زبان های برنامه نویسی دیگه...
حتما داری شوخی میکنی.
همیشه بهترین گزینه نیست!! بعضی وقت ها بدترین گزینه می تونه باشه واسه کار...
مثلا واسه یک سیستم کتابخانه تحت ویندوز ، شما از swing استفاده می کنی یا net. ؟؟؟ بهترین کدومه؟؟؟
L u k e
پنج شنبه 01 دی 1390, 19:27 عصر
جاوا در وب و شبکه و برنامه های multi theading خوبه
ولی در بعضی موارد گزینه های دیگری وجود دارند که واسه آدم صرف نمی کنه که از جاوا استفاده کنه مثلا وقتی که شما می خوای به برنامه تحت ویندوز بسازی این کار تو جاوا مشکله ولی تو .net خیلی ساده می شه همچین کاری کرد
ولی اگه می خوای وب کار کنی یا برنامه نویسی موبایل گزینه ی خوبیه
spiderman200700
پنج شنبه 01 دی 1390, 20:23 عصر
سلام
همیشه بهترین گزینه نیست!! بعضی وقت ها بدترین گزینه می تونه باشه واسه کار...
مثلا واسه یک سیستم کتابخانه تحت ویندوز ، شما از swing استفاده می کنی یا net. ؟؟؟ بهترین کدومه؟؟؟
جاوا در وب و شبکه و برنامه های multi theading خوبه
ولی در بعضی موارد گزینه های دیگری وجود دارند که واسه آدم صرف نمی کنه که از جاوا استفاده کنه مثلا وقتی که شما می خوای به برنامه تحت ویندوز بسازی این کار تو جاوا مشکله ولی تو .net خیلی ساده می شه همچین کاری کرد
ولی اگه می خوای وب کار کنی یا برنامه نویسی موبایل گزینه ی خوبیه
شما درست میگید.
ولی به نظر من همین که جاوا به یه سیستم عامل خاص وابسته نیست، همه ی چیزایی که شما گفتید رو جبران میکنه.
البته اینم در نظر داشته باشید که با وجو IDE هایی مثل NetBeans و EClips ، که هر روز هم دارن قوی تر میشن،دیگه صراحتا نمیشه گفت که جاوا توی برنامه های تحت دسکتاپ از .net ضعیف تره.
powerboy2988
پنج شنبه 01 دی 1390, 21:24 عصر
شما درست میگید.
ولی به نظر من همین که جاوا به یه سیستم عامل خاص وابسته نیست، همه ی چیزایی که شما گفتید رو جبران میکنه.
البته اینم در نظر داشته باشید که با وجو IDE هایی مثل NetBeans و EClips ، که هر روز هم دارن قوی تر میشن،دیگه صراحتا نمیشه گفت که جاوا توی برنامه های تحت دسکتاپ از .net ضعیف تره.
بحث IDE ندارم... بحثم در مورد توانایی های زبان هاست و اینکه از چه زبانی واسه چه کاری و بر اساس چه پروژه ای واسه چه پلت فرمی کار کنی.. نه اینکه همه چی رو با Java بخوای انجام بدی...
spiderman200700
پنج شنبه 01 دی 1390, 22:52 عصر
شاید شما درست میگید.شاید چون من زیاد .net کار نکردم این حرفو میزنم.
فقط میشه لطف کنید بگید چرا با .net میشه برنامه های تحت دسکتاپ رو راحتر از جاوا نوشت؟
منظورم اینه که .net در زمینه ی دسکتاپ اپلیکیشن چه برتری هایی نسبت به جاوا داره؟
L u k e
پنج شنبه 01 دی 1390, 23:44 عصر
مثلا من چند وقت پیش داشتم یه نرم افزار تحت ویندوز می نوشتم
نیاز داشتم یه ترای ایکون واسه برنامه بسازم که اون پایین بشه برنامه رو با یه منو مدیریت کرد سرچ کردم و این کارو انجام دادم ولی منوش مدل قدیمی بود مثل ویندوز ۹۸ بود
یه سرچ کردم دیدم واقعا این مشکل وجود داره که واسه رفعش باید یه فریم بسازی که یه کنترل منو swing توشه و border شو ور داری و رو Event کلیک روی آیکون نمایشش بدی با مختصات موس
ولی توی دات نت با یه drag & drop ردیفش کرد
(ولی اگه به جاوا علاقه مند باشی این مشکلا به چشم نمی یاد )
powerboy2988
جمعه 02 دی 1390, 00:28 صبح
شاید شما درست میگید.شاید چون من زیاد .net کار نکردم این حرفو میزنم.
فقط میشه لطف کنید بگید چرا با .net میشه برنامه های تحت دسکتاپ رو راحتر از جاوا نوشت؟
منظورم اینه که .net در زمینه ی دسکتاپ اپلیکیشن چه برتری هایی نسبت به جاوا داره؟
چون framework .net خیلی قوی و آماده هست برای اینکه خیلی سریع و راحت تحت win برنامه ایجاد کنی ..
مثال رو هم جناب L U K E زدند...
و میشه بیشتر کارایی که با net. انجام میدی واسه win با Java هم انجام بدی.. اما هزینه بر هستش و کلی داستان داری سر اینکه انجام بدی...
یک مثال ساده تر می زنم.. شما می خوای یک برنامه ثبت نام معمولی درست کنی..
تو java میای از swing یا native code واسه eclipse واسه UI استفاده می کنی بعد listener می زاری و ....
اما تو net. خیلی راحت تر می تونی این کار رو انجام بدی !!! با چندتا drag & drop و بعدش چندتا click واسه اینکه event به وجود بیاد ....
و اینکه یک ضرب المثل هست که می گه : تو java باید خودت چرخ بسازی .. اما تو net. ، فقط از چرخ استفاده می کنی...
JavaProgrammer
جمعه 02 دی 1390, 09:48 صبح
حالا میشه یه کتاب فارسی خوب برا آموزش جاوا معرفی کنید...
برای یه مبتدی که راحت بشه فهمید!
powerboy2988
جمعه 02 دی 1390, 12:07 عصر
کتاب فارسی خوب ندیدم!!! و توصیه می کنم که از فارسی شروع نکنید..... Java Head First خیلی خوبه و زبان روانی هم داره
spiderman200700
جمعه 02 دی 1390, 18:29 عصر
مثلا من چند وقت پیش داشتم یه نرم افزار تحت ویندوز می نوشتم
نیاز داشتم یه ترای ایکون واسه برنامه بسازم که اون پایین بشه برنامه رو با یه منو مدیریت کرد سرچ کردم و این کارو انجام دادم ولی منوش مدل قدیمی بود مثل ویندوز ۹۸ بود
یه سرچ کردم دیدم واقعا این مشکل وجود داره که واسه رفعش باید یه فریم بسازی که یه کنترل منو swing توشه و border شو ور داری و رو Event کلیک روی آیکون نمایشش بدی با مختصات موس
ولی توی دات نت با یه drag & drop ردیفش کرد
(ولی اگه به جاوا علاقه مند باشی این مشکلا به چشم نمی یاد )
چون framework .net خیلی قوی و آماده هست برای اینکه خیلی سریع و راحت تحت win برنامه ایجاد کنی ..
مثال رو هم جناب L U K E زدند...
و میشه بیشتر کارایی که با net. انجام میدی واسه win با Java هم انجام بدی.. اما هزینه بر هستش و کلی داستان داری سر اینکه انجام بدی...
یک مثال ساده تر می زنم.. شما می خوای یک برنامه ثبت نام معمولی درست کنی..
تو java میای از swing یا native code واسه eclipse واسه UI استفاده می کنی بعد listener می زاری و ....
اما تو net. خیلی راحت تر می تونی این کار رو انجام بدی !!! با چندتا drag & drop و بعدش چندتا click واسه اینکه event به وجود بیاد ....
و اینکه یک ضرب المثل هست که می گه : تو java باید خودت چرخ بسازی .. اما تو net. ، فقط از چرخ استفاده می کنی...
کاملا حرفتونو قبول دارم.
توی جاوا ساخت برنامه ها بیشتر کار میبره ولی کاری نیست که باهاش نشه انجام داد.
spiderman200700
جمعه 02 دی 1390, 18:32 عصر
سعی کن از کتاب های مرجع استفاده کنی.اگه کتاب انگلیسی بخونی بهتره،ولی یکی از کتابای مرجع خوب فارسی ، راهنمای جامع جاوا نوشته ی هربرت شیلد که فرهاد قلی زاده ی نوری ترجمش کرده.خیلی کامله.
تقریبا همه ی مباحث توش بیان شده.
timer291
شنبه 03 دی 1390, 20:38 عصر
به نظرم کتاب نخون!!! با فیلم آموزشی یاد بگیر.
از اینجا (http://www.p30day.com/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%DB%8C%D9%84%D9%85-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AC%D8%A7%D9%88%D8%A7-5910.html)دانلود کن. اینم انگلیسی هس، اما چون تصویریه راحتتره...
pars.engineer
سه شنبه 20 دی 1390, 00:39 صبح
سلام
داشتم این تاپیک رو میدیدم که متوجه گفتگو بین دوستان در مورد جاوا و net. یا هر زبان دیگری شدم.
خیلی خوشحال شدم دیدم به نظرات هم احترام گذاشته شده و برخلاف خیلی از بحث هایی که در تاپیک های بعضا فارسی زبان انجام میشه، بوی تعصب نمیده، چرا که تعصب بیجا انسان رو کور میکنه و مانع از تصمیم گیری صحیح میشه و از همه مهمتر اینکه مانع از پیشرفت میشه.
من از زمان تولد net. دارم باهاش برنامه نویسی میکنم و برنامه های تجاری زیادی نوشته ام ولی هیچ تعصبی نسبت بهش ندارم و خیلی راحت نقاط ضعفش رو میپذیرم و تا کنون چند پیشنهاد جهت رشدش برای ماکروسافت فرستاده ام!
قبل از net. با C++ و C کار میکردم که فکر نمیکنم کسی منکر قدرت این زبانها بشه الانم بعضی وقتا با جاوا کار میکنم و همینطور که میبینید توی تاپیک جاوا هستم. پس پر واضحه که همه چیز به شرایط و نوع مسئله بستگی داره و کاملا نسبیه!
پس اگر خواهان پیشرفت هستیم بیایید نقد پذیر باشیم، تعصب رو کنار بگذاریم و از همه مهمتر در مورد مسائلی که اطلاع چندانی نداریم اظهار نظر نکنیم و کسی را به غلط راهنمایی نکنیم که متاسفانه در این انجمن ها زیاد دیده می شود.
ضمنا عذرخواهی میکنم اگر بحث با سئوال دوستمون همخوانی نداشت.
به امید افتخار ایران و ایرانی.
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.