ورود

View Full Version : سوال: مقایسه معماری های نرم افزار و مدل دیدگاه 4+1

safura
شنبه 19 آذر 1390, 10:13 صبح
با سلام . من سوالاتی درباره مدل دیدگاه 4+1 معماری نرم افزار داشتم. ممنون می شم منو راهنمایی بفرمایید.
اول اینکه من اسم مدل رو درست نوشتم؟

چه مدل دیدگاههای دیگری در این زمینه در کنار این مدل وجود دارد؟

برای انتخاب معماری نرم افزار مناسب برای انجام پروژه ای اول باید مدل دید انتخاب کرد؟ بر چه اساسی؟

مزایای این مدل نسبت به بقیه چیست؟

یه سوال هم درمورد سبک های معماری نرم افزار و ساختارهای معماری نرم افزار: من اگه بخوام یه معماری نرم افزار انتخاب کنم باید برم تو نخ سبک یا ساختار؟

ممنون می شم من رو راهنمایی کنید. من باید یک جدولی آماده کنم که حدود 20 تا معماری نرم افزار را مقایسه کنم و به این نتیجه برسم که معماری 4+1 (استادم دقیقا همین رو می گه معماری) مناسبترین هست برای پروژه ام.
خواهش می کنم اگر اطلاعاتی دارین کمک کنید یا منبعی می شناسین معرفی کنین من بیش از یک ماه در این رابطه سرچ کردم و مطلب خوندم اما چیز خوبی پیدا نکردم متاسفانه زبانم هم ضعیف هست....

با تشکر فراوان

kindanil
شنبه 19 آذر 1390, 19:44 عصر
سلام
اگه ميخواي معماري نرم افزار كاركني ، يه كتابي هست كه از اول شروع ميكنه و ريز به ريز مباحث توضيح ميده . كتابش هم جديده 2010.
فكر كنم جواب همه سوالاتت توي اون باشه . اسم كتاب "Documenting Software Architectures: Views and Beyond " .

يه مقاله هم در اين زمينه هست كه جالبه : "Architectural Blueprints—The “4+1” ViewModel of Software Architecture"
همشون زبان اصليه ،اما متنشون سخت نيست .ميتوني pdfشون دانلود كني

amir1055
یک شنبه 10 دی 1391, 20:27 عصر
سلام
من مدت هاست که دنبال این کتاب هستم. از کجا میشه این کتاب رو دانلود کرد ؟