ورود

View Full Version : مبتدی: چند ستونه کردن کریستال ریپورت برای چاپ لیبل

nedaei
یک شنبه 20 آذر 1390, 22:08 عصر
با سلام خدمت دوستان
من برای نرم افزار کتابخانه لیبل درست کردم ولی این لیبل ها رو دریک ردیف زیر هم میاره مثلا ردیف اول میزاره 1 ردیف دوم میزاره 2 و همینطور ونصف بیشتر کاغذ بی استفاده میمونه میخاستم یک کاری کنم که اینا رو کنار هم بیاره که دریک ردیف مثلا 5تا چاپ بشه و این 5 تا لیبل دیگه به ترتیب عدد ادامه داشته باشه تا مثلا به 100 برسه و در زیر هم چاپ بشه لطفا کمکم کنید
میخام اینطوری باشه:
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
ولی در کریستال اونا رو این طور میاره:
1
2
3
.
.

Mahmoud Zaad
دوشنبه 21 آذر 1390, 16:58 عصر
سلام
روی قسمت دیتیل گزارش کلیک راست کنید و آیتم Section Expert رو انتخاب کنید توی پنجره باز شده، Detail رو انتخاب کنید در قسمت سمت راست پنجره از تب Common ، Format With Multiple Columns رو چک کنید و همچنین در تب Layout در قسمت Detail Size عرض ستون رو تنظیم کنید. حالا محیط فعالیت گزارشتون به اندازه عرض ستون میشه که تنظیم کردید حالا گزارش رو طراحی کنید لیبل ها به صورت ردیفی چیده میشن.

nedaei
سه شنبه 22 آذر 1390, 10:32 صبح
سلام دوست عزیر براتون یک پیام خصوصی فرستادم لطفا مشاهده کنید

alex_delpiero354
سه شنبه 09 خرداد 1391, 16:34 عصر
سلام
روی قسمت دیتیل گزارش کلیک راست کنید و آیتم Section Expert رو انتخاب کنید توی پنجره باز شده، Detail رو انتخاب کنید در قسمت سمت راست پنجره از تب Common ، Format With Multiple Columns رو چک کنید و همچنین در تب Layout در قسمت Detail Size عرض ستون رو تنظیم کنید. حالا محیط فعالیت گزارشتون به اندازه عرض ستون میشه که تنظیم کردید حالا گزارش رو طراحی کنید لیبل ها به صورت ردیفی چیده میشن.

سلام دوست عزیز از پست مفیدتون خیلی ممنونم اما با این روش از چپ به راست تنظیم میشن من می خوام از راست به چپ تنظیم شن چیکار باید بکنم

Mahmoud Zaad
سه شنبه 09 خرداد 1391, 21:48 عصر
سلام دوست عزیز از پست مفیدتون خیلی ممنونم اما با این روش از چپ به راست تنظیم میشن من می خوام از راست به چپ تنظیم شن چیکار باید بکنم
متاسفانه راه حلی اساسی برای این مشکل پیدا نکردم، فقط الان این مطلب (http://stackoverflow.com/questions/9658694/right-to-left-multi-column-in-crystal-report) رو پیدا کردم که خودم فرصت نکردم جواب بگیرم ازش.