ورود

View Full Version : درخواست كمك از دوستاني كه RUP كار كرده اند.

vb_nima
یک شنبه 20 آذر 1390, 23:01 عصر
سلام دوستان.
من يك پروژه rup دانشجويي بايد با IBM Rational Software Architect انجام بدم.
در مورد rup هم تازه كارم و خيلي كم اطلاعاتت دارم واسه همين بعد از مدتها برگشتم به سايت برنامه نويس تا از دوستان راهنمايي بگيرم.
-------------------
من 10تا كار براي پروژه ام بايد انجام بدم كه اوليش اينه:
1-با در نظر گرفتن مسئله X و با استفاده از الگوهاي مربوطه، ابتدا يك Development case را كه حاوي فهرست فراورده ها و فعاليتها نيز باشد براي توسعه نرم افزار مورد نياز اين پروژه تهيه نموده و سپس مستندات مربوط به Vision و Business Case‌ را تكميل نمائيد.
------------
اين را هم بگم X يك مسئله است كه براش تقريبا 20 تا نيازمندي تعريف شده و در اختيارم هست.
حالا سوالام ايناست: خواهش ميكنم اگر rup كار كرديد يكم توضيح بديد كه بايد چكار كنم تا راه بيفتم. آخه هميشه شروع سخته.
الف- منظور از "الگوهاي مربوطه" توي سوال چيه؟
ب- Development Case چيه و چطور ايجادش كنم؟
ج- مثلا مستندات Vision‌ را بايد در word‌درست كنم يا داخل خود IBM rationa software architect‌ هم ابزار داره براي ايجاد مستندا rup؟
د- مستند business case چيه؟
خيلي ببخشيد. من يكم تازه كارم.
ممنون از دوستان.

Elham_gh
دوشنبه 21 آذر 1390, 12:57 عصر
سلام دوستان.
من يك پروژه rup دانشجويي بايد با IBM Rational Software Architect انجام بدم.
در مورد rup هم تازه كارم و خيلي كم اطلاعاتت دارم واسه همين بعد از مدتها برگشتم به سايت برنامه نويس تا از دوستان راهنمايي بگيرم.
-------------------
من 10تا كار براي پروژه ام بايد انجام بدم كه اوليش اينه:
1-با در نظر گرفتن مسئله X و با استفاده از الگوهاي مربوطه، ابتدا يك Development case را كه حاوي فهرست فراورده ها و فعاليتها نيز باشد براي توسعه نرم افزار مورد نياز اين پروژه تهيه نموده و سپس مستندات مربوط به Vision و Business Case‌ را تكميل نمائيد.
------------
اين را هم بگم X يك مسئله است كه براش تقريبا 20 تا نيازمندي تعريف شده و در اختيارم هست.
حالا سوالام ايناست: خواهش ميكنم اگر rup كار كرديد يكم توضيح بديد كه بايد چكار كنم تا راه بيفتم. آخه هميشه شروع سخته.
الف- منظور از "الگوهاي مربوطه" توي سوال چيه؟
ب- Development Case چيه و چطور ايجادش كنم؟
ج- مثلا مستندات Vision‌ را بايد در word‌درست كنم يا داخل خود IBM rationa software architect‌ هم ابزار داره براي ايجاد مستندا rup؟
د- مستند business case چيه؟
خيلي ببخشيد. من يكم تازه كارم.
ممنون از دوستان.

Development Case
فرض می کنیم برای پیاده سازی ( از شناخت تا تولید و تست و راه اندازی) یک سیستم، از متدولوژی RUP استفاده می کنیم که شامل فرآیندها، فعالیتها،artifact ها، Discipline ها و نقشهای زیاد و متنوعی دارد که مسلمل تمامی آنها برای پروژه ما کاربردی ندارند.
ما مطابق صورت مسئله خاص خودمان، با توجه به زمان، مکان، موضوع پروژه و ارگان و سازمانی که برای آن سیستم را پیاده سازی می کنیم، و مطابق فرآیند RUP، فرآیندی را در نظر می گیریم که در آن مشخص می کنیم چه نقشهایی وجود دارندو چه فعالیتهایی را انجام می دهند و چگونه انجام می دهند، چه مستندات و artifact هایی تولید می شود. راهنماها و guideline های لازم مشخص می شوند، مراحل و توالی انجام کارها مشخص می شود. این Development Case است. در حقیقت Development Case بیان می کند، RUP عمومی، چگونه به صورت خاص برای پروژه ما باید عمل کند.
منابع بیشتر:
http://www.ts.mah.se/RUP/RationalUnifiedProcess/process/modguide/md_dvcas.htm
و
http://www.ts.mah.se/RUP/RationalUnifiedProcess/examples/ex_dvlcs.htm

در مورد Vision- بلی باید در Word آن تایپ و آماده کنید.
الگوههای مربوطه رو نمی دونم. یعنی شفاف نیست. شاید منظورشون ار الگوهها همان فرآیند و روند انجام کار در Development case است.
در Business case هم موارد زیر مشخص می شود:
-شرایط
-ارزیابی ریسکها
-ّ برآورد منابع مورد نیاز
- برنامه و طرح زمانبندی پروژه که تاریخ های Milestone های اصلی پروژه را نشان دهد

موفق باشید

JBlack
دوشنبه 03 بهمن 1390, 01:16 صبح
ممکن است یک نمونه از Development Case البته به فارسی مثال بیاورید.