PDA

View Full Version : ارتباط دلفی با اراکل

babak869
جمعه 13 آبان 1384, 00:53 صبح
با سلام
من میخوام که با اراکل در دلفی ارتباط برقرار کنم.این سوال رو در قسمت دیتابیس اراکل پرسیدم اما کسی جواب نداد.از دوستان میتونند منو راهنمایی کنند که چطور به اراکل وصل بشم؟
ممنونم

vcldeveloper
جمعه 13 آبان 1384, 03:27 صبح
با استفاده از ADO می تونید با انتخاب Microsoft OLE DB Provider for Oracle از لیست Provider ها (در پنجره مربوط به ConnectionString) به یک بانک Oracle متصل بشید.

babak869
جمعه 13 آبان 1384, 23:48 عصر
بسیار متشکرم
ممنون

مجید جنگی
شنبه 17 دی 1384, 08:06 صبح
ببخشید جناب کشاورز بعد از اینکه از طریق Ado connection و گزینه Connection string ما Orcale Provider for OLE DB را انتخاب کردیم منتظر یک Datasource است خب این یعنی چه؟‌ مگر که ما نباید یک Database به آن معرفی کنیم؟ مثل Sql Server. لطفا یک مقداری بیشتر به من توضیح دهید.

Bahmany
یک شنبه 18 دی 1384, 21:13 عصر
با dbExpress بهتره هم سرعت بالایی داره و هم توشبکه با حجم بالا جواب میده

vcldeveloper
دوشنبه 19 دی 1384, 01:41 صبح
با dbExpress بهتره هم سرعت بالایی داره و هم توشبکه با حجم بالا جواب میده

البته در مورد dbExpress باید دید آیا درایور مناسبی برای Oracle ارائه شده یا نه.

babak869
دوشنبه 19 دی 1384, 08:27 صبح
از جناب جنگی ممنونم که سوالشون رو در تاپیکی که قبلا مطرح شده پرسیدند و این باعث انسجام کار و دسترسی راحت عزیزان به مطالب مرتبط میشه امیدوارم که بقیه دوستان هم قبل از اینکه یه تاپیک جدید برای سوالشون باز کنند مطالب مرتبط رو جستجو کنند و در اون تاپیکها ادامه بدند
با آرزوی موفقیت

Bahmany
دوشنبه 19 دی 1384, 20:52 عصر
در Delphi 7 تا Oracle 8 درایورهاش پشتیبانی میشه حتی خودم موقعی Oracle 9i رو با dbExpress فراخونی کردم کار کرد ولی بعد از کپی کردن دوفایل driver و تست در شبکه با Mapping Error که فکر کنم به خاطر version فایل ها بود مواجه شدم
ولی کار میکنه و Connect میشه شما فقط کافیست مقداری به SQL/PL مسلط باشید تا از dbExpress استفاده کنید

jirjirakk
چهارشنبه 21 دی 1384, 07:55 صبح
میشه یکی از دوستان بیشترک توضیح بده :
من الان روی سیتمی کار میکنم که دولپر خود اوراکل نصب هستش و هیچ مشکلی برای برقراری ارتباط با سرور توی دلفی ندارم (کامپوننت OraDAC)

سوال :
1- اگه بخوام برنامه رو روی یک سیستم دیگه انتقال بدم، چه چیزهایی رو باید رو اون سیستم نصب کنم؟
2- آیا در صورتی که درایور ها کپی بشه دیگه احتیاجی به تعریف TNS نداریم؟