ورود

View Full Version : سوال از مشکلات حاصل از کامپایل وب سایت به DLL

sndaba
سه شنبه 22 آذر 1390, 06:06 صبح
سلام من یه پروژه website را با publish web site به DLL تبدیل کردم البته single page assemblies را تیک نزدم و Allow this precompiled site to be updatable هم تیک خورده حفظ کردم
الان اگر کدهام (مثلا یکی از cs ها ) عوض بشه
طبیعتا باید DLL به روز بشه
مشکل ایجاد شده اینه که چون dll عوض شده به تگ page صفحات aspx که شامل inherits="usalb, App_Web_3h0jop1g" هست خطا میگیره و باید همه aspx ها هم از اول آپلود بشن تا با dll جدید ست بشن
آیا راهی هست که به خاطر یه تغییر در dll مجبور نباشیم همه aspx ها را هم آپلود کنیم؟

hamid_shrk
سه شنبه 22 آذر 1390, 08:31 صبح
ببین دوست عزیز انقدر خودتو ازیت نکن..
از اول اشتباه کردی که تیک
use fixed naming and single page asembelies رو نزدی ، چون خیلی مدیریت کارت سخت میشه اینجوری.
به نظر من از اول پروژتون رو publish کنید و این تیک رو بزنید تا از اینجا به بعد پروژتون به مشکل نخوره ، چون وقتی سایت میره بالا تازه تغییرات اعم از تغییرات سلیقه ای کارفرما تا bug ها شروع میشه ، بخوای تا آخر اینجوری پیش بری کارت بدجوری به مشکل میخوره.

saadi2
سه شنبه 22 آذر 1390, 17:00 عصر
میشه بیشتر توضیح بدید در این مورد؟
اگه گزینه use fixed naming and single page asembelies را تیک بزنیم چه مزایایی داره و برای آپدیتهای بعدی سایت به چه شکل باید عمل کرد؟

hamid_shrk
سه شنبه 22 آذر 1390, 17:28 عصر
میشه بیشتر توضیح بدید در این مورد؟
اگه گزینه use fixed naming and single page asembelies را تیک بزنیم چه مزایایی داره و برای آپدیتهای بعدی سایت به چه شکل باید عمل کرد؟
اگه این تیک رو بزنید به ازای هریک از صفحاتون یک فایل dll جداگونه publish میکنه ، به این ترتیب اگه یکی از فایل هاتون تغییر کنه کافیه که فایل aspx و dll همون صفحه رو فقط آپلود کنید و این از لحاظ سرعت و دقت خیلی بهتر از حالت قبلیه.