PDA

View Full Version : درخواست راهنمایی جهت تاسیس شرکت + آموزشگاه

maktab
سه شنبه 22 آذر 1390, 12:04 عصر
سلام
من تاپیک های مربوط به ثبت شرکت را مطالعه کردم. چند سوال دارم اگر ممکنه مرا راهنمایی کنید.

من قصد دارم آموزشگاه برنامه نویسی و شرکت برنامه نویسی تاسیس کنم! هر دو باهم می توانند باشند؟ یعنی هم شرکت باشه هم آموزشگاه؟ برای هر کدام محدودیت فعالیت میزارن؟ یعنی اگر قرار باشه هردوبا هم در یک شرکت تاسیس بشن برای من محدودیت فعالیت میزارن یا میتوانم بعنوان مثال آموزش های مقدماتی مثل ICDL تا برنامه نویسی پیشرفته سی شارپ و کلاس های شبکه در آموزشگاه تدریس کنم!

چند نوع شرکت داریم؟ (محدود، سهامی خاص و...) برای موضوع من چی باید تاسیس کنم؟

کل هزینه تاسیس و راه اندازی شرکت (به جز هزینه مکان) حدودا چقدره؟ (قبول دارم خیلی مختلفه ولی می خوام ببینم حداقل هزینه مورد نیاز چقدره) ویژگی های آموزشگاه: دو کلاس درس که سر جمع 20 کامپیوتر نیاز دارم، دوتا دیتاپروژکتر و... (هر چی برای کلاس درس نیاز هست) + تبلیغات + وسایل داخلی + ... (و هر چی که نیاز هست).

و سوال خیلی مهم: آموزشگاه برای صدور مدرک باید زیر نظر کجا باشه؟ فنی و حرفه ای؟ شرکت های معتبر؟ مثلا اگر بخوام مدرک معتبر برنامه نویسی یا شبکه بدم باید چکار کنم؟

شرمنده سوالام زیاد شدن! :لبخند: راستش رو بخواید روم نشد همه رو بپرسم :خجالت: بعدا باز میپرسم.
ممنون از اینکه راهنمایی می کنید.

maktab
چهارشنبه 23 آذر 1390, 16:46 عصر
جواب خیلی از سوال ها را می توانم با مراجعه به سازمان های مربوطه پیدا کنم. ولی این سوال خیلی برای من مهم است! اگر کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه:
چطور میتونم مدرک معتبر بدم؟ باید با فنی حرفه ای هماهنگ کنم (این کار رو خیلی از آموزشگاه ها انجام میدن ولی فکر نکنم این مدرک زیاد معتبر باشه) یا باید با شرکت های معتبر هماهنگ کنم. چطوری؟ و...

tiphooo
دوشنبه 10 بهمن 1390, 23:25 عصر
برای آموزشگاه سختترین مجوز مربوط به اماکن است که به این راحتیها به کسی نمی دن و اعتبار سنجی توسط فنی و حرفه ای بسته به تعداد اساتید و پرسنل و سطح تحصیلات و یک سری پارامترهای دیگر که معمولا در حال تغییر هستند و باید حضوری مراجعه کنی برای ثبت شرکت هم ساده ترین بخش کاربخش ثبت شرکت است و با مبلغ بسیار کم و با تعیین چهار اسم چهار سیلابسی و تنظیم فرمهای مربوطه و ارایه به سازمان ثبت قابل انجام است منتها یادتون نره اول از همه راجع به موردی که در ابتدا گفتم تحقیق کنید.