View Full Version : انتخاب زبان برنامه نویسی
bahar1370
سه شنبه 22 آذر 1390, 12:13 عصر
سلام چند بار از استاد های مختلف شندیدم که برای یاد گرفتن زبان برنامه نویسی سمت سرور سراغ php برید و سراغ asp نرید و وقتی علتشو ازشون می پرسی تو حرفاشون از رابطه ایران با امریکا می گن و حرفشون این که وقتی با open source کار کنید دیگه نگران مسائل سیاسی نیستید می خواستم بدون این حرف ها تا په حد صحت داره
ممنون
hamid_shrk
سه شنبه 22 آذر 1390, 12:24 عصر
استاداتون احتمالا فقط تو کار تئوری هستن و آموزش و نه کار عملی ..!!!
من چند ساله دارم با ASP کار میکنم هیچ مشکلی هم ندارم ، تو این بحثی نیست که اوپن سورس خیلی بهتره اما الان ASP تو ایران بازار کارش خیلی بهتره وامکاناتی رو هم که دراختیار میزاره تقریبا تمام نیازهای یک برنامه نویس رو بر آورده میکنه .
توصیه من به شما اینه که زود تر راهتون رو انتخاب کنید ، اصولا هرکی از تخصص خودش تعریف میکنه (از جمله خود من)
amir-yeketaz
سه شنبه 22 آذر 1390, 20:37 عصر
به استادت بگو : بابا بیخیال!!!
FastCode
سه شنبه 22 آذر 1390, 23:00 عصر
خیلی عجیبه ولی استادتون با شعوره.
meisam3322
پنج شنبه 24 آذر 1390, 17:02 عصر
سلام چند بار از استاد های مختلف شندیدم که برای یاد گرفتن زبان برنامه نویسی سمت سرور سراغ php برید و سراغ asp نرید و وقتی علتشو ازشون می پرسی تو حرفاشون از رابطه ایران با امریکا می گن و حرفشون این که وقتی با open source کار کنید دیگه نگران مسائل سیاسی نیستید می خواستم بدون این حرف ها تا په حد صحت داره
نمیدونم برنامه نویسی چه رابطه ای با مسائل سیاسی داره ؟؟؟ اینها همش چرنده .... امان از این آدمای بی .... که جای اساتید دانشگاه نشستن.... یارو PHP کار بوده گفته برو PHP کار کن....
weblox
یک شنبه 27 آذر 1390, 19:49 عصر
نمیدونم برنامه نویسی چه رابطه ای با مسائل سیاسی داره ؟؟؟ اینها همش چرنده .... امان از این آدمای بی .... که جای اساتید دانشگاه نشستن.... یارو PHP کار بوده گفته برو PHP کار کن....
سلام
مسئله تحرم هست دیگه:چشمک:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.