View Full Version : بانک اطلاعاتی
ghalbe_shekaste
جمعه 13 آبان 1384, 11:43 صبح
وقتی شماره یه رکورد رو میدی محتویات اون رکورد نشان داده میشه .ایا میشه نام یه رشته رو در اون رکورد داد تا محتویات اون رکورد رو نشون بده.مثلا فامیل رو بدی بعد رکوردی که مربوط به اون فامیل نشون بده تقریبا عین این دستور
ehsan_2000
جمعه 13 آبان 1384, 12:05 عصر
با سلام
شما می تونید از دستوران sql استفاده کنی مثلا:
data1.recordsource="select *from table1 where family like 'hasani'x
data1.refresh
ehsan_ansaripoor
جمعه 13 آبان 1384, 12:17 عصر
دوست عزیز همان طوری که آقای ehsan_2000 اشاره کردند می تونی از دستورات SQL استفاده کنی و لازم نیست درون رشته همه اسم را وارد کنی مثلا دنبال فامیل مرتضوی می گردی:
Data1.Recordsource="select *from table1 where family like '*مر*'"
Data1.Refresh
Data1.UpdateControl
درون فیلد Family هر چی 'مر' هست برای شما میاره
alireza_CBoy
جمعه 13 آبان 1384, 15:42 عصر
درون فیلد Family هر چی 'مر' هست برای شما میاره
آقا احسان جسارتا من صحبت شما رو کامل کنم :
با این کد ، درون فیلد Family هر چی فامیلی که شامل 'مر' هست در میاره ، به دلیل ستارهایی (*) که در دو طرف آن گذاشته شده است .
ghalbe_shekaste
جمعه 13 آبان 1384, 21:28 عصر
سلام
اقایون ممنون ولی من می خوستم وقتی فرم رو اجرا کردم و وقتی روی یه commond کلیک کردم یه جدول که با inputbox درست کردم بیاد بعد فامیل رو بدم و به من محتویات اون رکوردی که مربوط به اون فامیل هست نشون بده
یعنی تقریبا حالت یه serch باشه
bachemosbat
شنبه 14 آبان 1384, 06:07 صبح
دوستان جسارتا من هم بحث شما رو کامل تر کنم . دوست عزیز یک تکست باکس به نام Text1 می سازی و یک ADODC به نام data1 داری که به کنترلهایی bind شده حالا ما باید با متن تکست باکس کنترل ADODC رو به این ترتیب به روز در بیاوریم:
Data1.Recordsource="select *from table1 where family like '"& text1.text & "*'"
Data1.Refresh
Data1.UpdateControl
و این کد رو برای Comand button می نویسی و پس از اون کنترلهای متصل به data1 که از نوع ADODC هست و یا از نوع DATA فقط لیست اون فامیلیهایی که با text1 شروع می شه رو نشون می ده.
اگر متوجه نشدی گمان کنم بتونی با این کتاب یاد بگیری:برنامه نویسی پایگاه داده با ویژوال بیسیک 6 در 21 روز(زارع پور - سیروسیان) قیمت 4500 تومان
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.