ورود

View Full Version : راهنمایی در مورد تعداد جدول فرم مشتری هتل

shahinshyd
سه شنبه 22 آذر 1390, 23:40 عصر
با سلام
در قسمت پنل مدیریت سایت هتل داری امکان ثبت مشتریان وجود داره
میخواستم بپرسم به نظر شما کل اطلاعات مشتری (نام, تلفن, ساعت ورود, تعداد اتاق ,سرویس های ویژه و...)که جمعا 30 تا فیلد میشن رو تو یک جدول ذخیره کنم بهتره یا تو 3 تا جدول ::اطلاعات شخصی و::اطلاعات خدمات درخواستی و ::اطلاعات زمان ورود و خروج- اطلاعات پرواز قرار بدم؟
یکی از کاراهایی هم که باید روی داده ها انجام بگیره گزارش گیریست
مثلا بیشتر مسافران از کدام شهر ها هستند.
که سرعت select ,qureryما از جداول نقش مهمی تو سرعت گزارشات داره

computer _ student
چهارشنبه 23 آذر 1390, 06:33 صبح
سلام
مطمئنا اگه همه موارد را توی یک جدول ذخیره کنید جدول شما نرمال نخواهد بود و نیاز به نرمال سازی پیدا خواهید کرد
اگر برای طراحی جداول خود طبق اصول پیش بروید هیچ گاه نیازی به نرمال سازی نخواهید داشت!
شما نمودار ER سیستم خود را طراحی کردید!؟
اگر نمودار را طراحی کنید تعداد موجودیت های نمودار، تعداد جداولی که لازم دارید را به شما نشان می دهد. به ازای هر موجودیت (و البته گاهی اوقات به ازای بعضی از رابطه ها) یک جدول ایجاد می شود.
اگه سوالی بود در خدمتم

soroushp
چهارشنبه 23 آذر 1390, 19:37 عصر
با سلام
در قسمت پنل مدیریت سایت هتل داری امکان ثبت مشتریان وجود داره
میخواستم بپرسم به نظر شما کل اطلاعات مشتری (نام, تلفن, ساعت ورود, تعداد اتاق ,سرویس های ویژه و...)که جمعا 30 تا فیلد میشن رو تو یک جدول ذخیره کنم بهتره یا تو 3 تا جدول ::اطلاعات شخصی و::اطلاعات خدمات درخواستی و ::اطلاعات زمان ورود و خروج- اطلاعات پرواز قرار بدم؟
یکی از کاراهایی هم که باید روی داده ها انجام بگیره گزارش گیریست
مثلا بیشتر مسافران از کدام شهر ها هستند.
که سرعت select ,qureryما از جداول نقش مهمی تو سرعت گزارشات داره
اگر برنامه نویسی خوبی داری نرمال سازی رو به خاطر سرعت که می خوای پیشنهاد می کنم چون ممکنه مقادیر null زیاد بشه که اصلا خوب نیست اما خیلی هم نمی خواهد جدول ها رو بشکنی که join زیاد بشه
موفق باشی

soroushp
چهارشنبه 23 آذر 1390, 20:13 عصر
یه سوال : ما تو Sql می تونیم report بگیریم؟؟؟

computer _ student
جمعه 02 دی 1390, 15:33 عصر
یه سوال : ما تو Sql می تونیم report بگیریم؟؟؟

دستوری به اسم report نداریم اما گزارش گیری توی SQL با همون دستور select انجام میشه. که در واقع یک سری اطلاعات خاص مد نظر ما را از جداول استخراج میکنه