PDA

View Full Version : گفتگو: اینجوری خوندن جواب میده ؟

M0TR!X
پنج شنبه 24 آذر 1390, 04:28 صبح
سلام.

تصمیم گرفتم بشینم بخونم درست حسابی.

سبک خوندن من اینطوریه که میشینم پشت سیستم کتاب رو باز میکنم میخونم وقتی به تمرین رسیم روشو نگاه میکنم و کاملا میفهمم و دیگه تایپ نمیکنم ولی وقتی اون فصل تموم میشه میخوام تمریناش رو حل کنم میبینم که دستوراتش یادم رفته و کلا توضیاتش هم یادم رفته برمیگردم عقب نگاه میکنم ببینم این دستور چیکار میکنه بعد ...

حالا اینطوری بهتره ؟ یا کلا سیستم رو بیخیال بشم بشینم یه جایی بخونم روی کاغذ بنویسم و تمرین کنم ؟

L u k e
پنج شنبه 24 آذر 1390, 16:12 عصر
من به انجام پروژه بیشتر اعتقاد دارم وقتی گیر کردی برو سراغ کتاب
یه پروژه واسه خودت تعریف کن بعد بشین پاش
اگه هنوز به اون حد یاد نگرفتی
یه تمرینو بخون و یاد گرفتی یه زره روش فکر کن و یه زره تغییرش بده یا یه سری چیزا بش اضافه یا ازش کم کن همونو ننویس یا یه ذره متفاوت تر باشه

M0TR!X
پنج شنبه 24 آذر 1390, 16:25 عصر
سلام.

حجم کتابی که من خریدم زیاده و زیاد تمرین داره ! منظورم اینه که چطوری ادم قشنگ یاد میگیره ؟جوری که یادش نره چون من مطالب زود یادم میره !

به خاطر همین میگم اگه رو کاغذ بنویسم بهتره یاد میگیرم یا نه ؟

spiderman200700
پنج شنبه 24 آذر 1390, 21:40 عصر
این دیگه بستگی به خودت داره.
باید ببینی چطوری بهتر یاد میگیری.
ولی در کل به نظر منم روشی که جناب L u k e گفتند ، بهترین روشه.
باید یه پروژه تعریف کنی و اول کارهایی رو که قراره توی پروژه انجام بدی رو به زبان فارسی روی کاغذ بنویسی یا تایپ کنی.منظورم همون سناریوی پروژس(هر چقدر دقیقتر و جزئی تر بهتر).
بعد بیای چیزایی که نوشتی رو با هر زبان برنامه نویسی ای که دلت میخواد پیاده سازی کنی.هر وقتم به مشکل برخوردی از کتاب استفاده کن.
مهم نیست که چقدر جاوا بلدی،(اصلا شاید میخوای از صفر شروع کنی)،مهم اینه که اگه به مشکل برخوردی زود نا امید نشی و پروژتو بیخیال بشی.(خیلیا اینجورین).باید تا مشکل حل نشده دست از سرش بر نداری.
اینجوری وقتی مشکلتو حل کنی ، یه نیروی خیلی خوبی میگیری و برای بقیه ی پروژه هم تشویق میشی.
به نظرم اول از پروژ ه های کوچیک شروع کن.مثلا ماشین حساب ساده بعد پیشرفته ،بعد دفترچه یادداشت، دفتر چه تلفن،بعد پروژه های کار با تصاویر و فایل ها و ...
اینجوری توی کمترین زمان بهترین نتیجه رو میگیری.
موفق باشی

sina_oonline
پنج شنبه 24 آذر 1390, 22:29 عصر
ببین نیاز نیست کل مطالب کتاب مو به مو یادت باشه..مهم اینه که از قابلیت های زبان برنامه نویسی دید پیدا کنی و وقتی به اون کاربرد نیاز داری بدونی تو چه مبحثی بایستی دنبالش بگردی

powerboy2988
پنج شنبه 24 آذر 1390, 23:41 عصر
سلام.

تصمیم گرفتم بشینم بخونم درست حسابی.

سبک خوندن من اینطوریه که میشینم پشت سیستم کتاب رو باز میکنم میخونم وقتی به تمرین رسیم روشو نگاه میکنم و کاملا میفهمم و دیگه تایپ نمیکنم ولی وقتی اون فصل تموم میشه میخوام تمریناش رو حل کنم میبینم که دستوراتش یادم رفته و کلا توضیاتش هم یادم رفته برمیگردم عقب نگاه میکنم ببینم این دستور چیکار میکنه بعد ...

حالا اینطوری بهتره ؟ یا کلا سیستم رو بیخیال بشم بشینم یه جایی بخونم روی کاغذ بنویسم و تمرین کنم ؟

شرمنده.. شما مگه می خوای کنکور بدی که اینکار رو می خوای انجام بدی؟؟

شما احتیاج به road map داری واسه یاد گیری.. اول باید با یکسری مسائل مثل شی گرایی ، ارث بری و... آشنا بشی و بعد convention ها رو بدونی و شروهع به یاد گیری کنی...

واسه شروع یاد گیری ، کتابی که خیلی خوبه، Java Head First (http://www.amazon.com/Head-First-Java-Kathy-Sierra/dp/0596009208/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1323981368&sr=1-1)

از همین کتاب شروع کن به کار کردن.. و اون مشکلاتی رو که ذکر کردین رو باهاش می تونید حل کنید.. چون توش پر از تمرینه، پر از کارهای محاوره ایه... به شرط اینکه (جدا می گم) جو زده نشید و شاخه به شاخه هم نکنید...

و یک چیزه دیگه... فصل اولی رو که می خونی.. تو فصل های دیگه تکرار میشه و اینکه تو برنامه نویسی.. کلی تکرار داری.. پس.. از چیزی که الان می خونی و احساس می کنه ممکنه یاد بره... نترس.. چون بعدا کلی باهاش کار می کنی و ملکه ی ذهنت میشه...

موفق باشید

M0TR!X
جمعه 25 آذر 1390, 01:12 صبح
سلام.

من دانشجوی ترم سه کاردانی هستم. استادمون وقتی اول ترم امد گفت برین یه کتاب بخرین واسه جاوا منم اون موقه جو گیر شدم رفتم 30 تومن دادم کتاب دیتل رو خریدم ! الان میبینم همه جا یا کتاب think in java رو پیشنهاد میکنن یا Java Head First

نمیدونم الان باید پشیمون باشم از خریدم یا نه ؟

من تقریبا 5-6 فصل این کتاب رو خوندم با شی گرایی اشنا هستم ارث بری رو هم تا حدی بلدم به قول شما یه دیدی نسبت به برنامه نویسی شی گرا دارم.

من احساس میکنم تمرینهای این کتاب یکم استاندارد نیست البته تمرین خیلی داره ها تا دلتون بخواد

اول یه صفحه سواله که جای خالی داده

بعد یه صفحه قطعه کد داده که ناقصه
بعد یه سری سوال تشریحی
یه سری یوال هم که باید بشینی کد بزنی !
اخر هر فصل هم یه گریزی به گرافیک زده کارهای گرافیکی

اگه بخوایم گرافیکی کار کنیم یه قسمت داره مثل ویژوال ابزار داره.button,textbox و ... کد های این قسمت فرق میکنه ؟ به خاطر این میپرسم که شما گفتیم برین از پرژه های کوپچیک مثل ماشین حساب و ... شرورع کنید

=========

پس شما میگین که من کتاب رو بزارم کنار و چند تا پروژه تعریف کنم و روی انها کار کنم ؟ هر موقه به مشکل برخوردم بیام کتاب رو ببینم ؟

spiderman200700
جمعه 25 آذر 1390, 02:00 صبح
اگه بخوایم گرافیکی کار کنیم یه قسمت داره مثل ویژوال ابزار داره.button,textbox و ... کد های این قسمت فرق میکنه ؟ به خاطر این میپرسم که شما گفتیم برین از پرژه های کوپچیک مثل ماشین حساب و ... شرورع کنید

به نظر من برای کار با گرافیک جاوا ، اول کد نویسی اونو یاد بگیر، یعنی حتی Button یا TextBox رو هم با کدنویسی بساز.بعد که کار با کد رو یاد گرفتی ، اگه خواستی از ابزار ویژوالی NetBeans هم استفاده کن.
اینجوری مفاهم پایه رو بهتر یاد میگیری.
درضمن منظورتو از "کد های این قسمت فرق میکنه" نفهمیدم.

پس شما میگین که من کتاب رو بزارم کنار و چند تا پروژه تعریف کنم و روی انها کار کنم ؟ هر موقه به مشکل برخوردم بیام کتاب رو ببینم ؟
اگه مفاهم اصلی شی گرایی، یعنی ارث بری ، کپسوله سازی ، چند ریختی و مفاهیم اولیه ی دیگه رو خوب یادگرفتی ، بله.

پروژه رو تعریف کن و و بعد از نوشتن سناریوی پروژه شروع کن به کد زدن(سناریو خیلی مهمه.اگه سناریو ننویسی،موقع کد زدن، 5 دقیقه کد مینویسی نیم ساعت دیوار رو نگاه میکنی).
هر وقت هم به مشکل برخوردی به کتاب مراجعه کن.حتی اگه لازم شد برای هر خط کد پروژه ،یه بار به کتاب مراجعه کنی، این کار رو بکن.
به نظر من ، این بهترین راهه.

M0TR!X
جمعه 25 آذر 1390, 23:44 عصر
درضمن منظورتو از "کد های این قسمت فرق میکنه" نفهمیدم.

سلام.

توی netbeans یه قمست داره که میشه راحت گرافیکی کار کرد مثلا تکست باکس گذاشت یا button و ...

منظورم اون قسمت بود کد هاش فرق میکنه ؟

من کلا حرفم به حرف شما امد که گفتین از یه ماشین حساب کوچیک شروع کن. برای نوشتن ماشین حساب حتی کوچیک به یه محیط گرافیکی نیازه چند تا دکمه و ...

به هر حا ممنون !

spiderman200700
شنبه 26 آذر 1390, 01:22 صبح
سلام.

توی netbeans یه قمست داره که میشه راحت گرافیکی کار کرد مثلا تکست باکس گذاشت یا button و ...

منظورم اون قسمت بود کد هاش فرق میکنه ؟

سلام به شما.

برای کامپوننت های معمولی جاوا،یعنی Button ,و TextBox و ... ،کدها فرق نداره.
ولی برای کامپوننت هایی مثل JFileChooser ،کدها به صورت کامپوننت های جدا در جاوا استفاده میشه که همراه NetBeans نصب میشه.
یعنی حتی خودتم میتونی یه کامپوننت بسازی و اونو به NetBeans اضافه کنی.
نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یانه.
در هر صورت موفق باشی.

من کلا حرفم به حرف شما امد که گفتین از یه ماشین حساب کوچیک شروع کن. برای نوشتن ماشین حساب حتی کوچیک به یه محیط گرافیکی نیازه چند تا دکمه و ...

میتونی ماشین حساب غیر گرافیکی هم بنویسی.
مثلا : برنامه ای که عدد ها و عملگر ها رو بگیره (برای مثال، 5*(8+2))و نتیجه رو بده.