View Full Version : سوال: مشکل با tiny mce ؟
majid.gymnast
پنج شنبه 24 آذر 1390, 07:48 صبح
سلام،من در پروژه هام از ادیتور tiny_mce استفاده میکنم و راضی هم هستم ولی دو تا مشکل دارم که اعصابمو بهم ریخته از اساتید درخواست کمک دارم :
1- هرگاه کدهایی که تو برنامه های دیگه نوشتم(مثل دریم ویور) که دارای تگهای script یا style که شامل کدهای جاوااسکریپت و سی اس اس هست رو کپی و پیست میکنم، خودبه خود پاک میکنه و فقط کدهای html رو ذخیره میکنه.چجوری باید این قابلیتو ازش بردارم؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2- چجوری میتونم فایلی رو از طریق فایل منیجرش انتخاب کنم (بتونم در سرور بروز کنم.) ؟
aminghaderi
پنج شنبه 24 آذر 1390, 10:12 صبح
1- برای جلوگیری از حملات XSS Server ان کار رو انجام می دهد ، شما با تغییر در هسته TinyMCE می تونید این قابلیت رو از آن بردارید ، منتهای مراتب این که دقیقا این فیلتر کجای کد ها اجرا می شه رو باید از تیم توسعه خودش بپرسید که اگر اشتباه نکنم یه شبه تالاری برای پشتیبانی دارند.
بعد این همه کار شما باید از انتخاب مرورگرتون هم مطمئن بشید ، برای مثال تا جایی که من خاطر دارم گوگل کروم و چند مرورگر دیگر از ارسال اسکریپت به سرور خوداری می کنند ، خصوصا در درخواست های اجکسی.
و بعد این ها شما اگر خودتون طراح سایت هستید که هیچ اگر بخواهید اسکریپتی داخل یه سایت امنیتی وارد کنید که اون ها سمت سرور هم فیلتر دارند و قبل اجرا بروی سرور یک بار دیگر نیز اسکریپت ها پاک سازی می شوند.
حالا که بیشتر به فکر می کنم شما حتی در مرورگر های دیگر و پرتکل HTTP قادر به این کار نیستید چون اونها بر تگ ها حساسیت دارند و انتقال نمی دهند ، مگر با شیوه های خاص ؟!
2- فایل های معمولی که خوب به صورت اتومات (خود سیستم عامل مدیریت می کند و دسترسی هم می دهد) وقتی فایل هم نام وارد فلدر می شود خوب اونها حذف و فایل جدید به جای آن جایگزین می شود ، اما فایل های اصلی (Aspx-PHP-Jsp-اسکریپت های CGI و ....) در رابطه با سرور ها و سیاست های کاری و امنیتی آنها تصور نمی کنم اجازه جایگزینی این چنین فایل هایی رو بدهند و درباره فایل منجرهای فعلی و خود سایت هم پاسخی ندارم .
موفق باشید.
majid.gymnast
جمعه 25 آذر 1390, 19:36 عصر
از کمکتون ممنون
ولی حالا من از کجا متوجه بشم و این قابلیت رو غیر فعال کنم؟
aminghaderi
جمعه 25 آذر 1390, 22:52 عصر
می توانید به سایت رسمی tinymce بروید و در اونجا همین سئوال رو از تیم پشتیبان اونها بپرسید تا دقیقا راهنمایتون کنند.
نرم افزار tinymce نرم افزار پیچیده ای است و راحت نمی شود از الگریتم کاری اون سر در آورد .
من هم متاسفانه از مکان و نحوه غیر فعال سازی اون اطلاع ندارم.
majid.gymnast
شنبه 26 آذر 1390, 08:05 صبح
شما خودتون از چه ادیتوری استفاده میکنید؟
aminghaderi
شنبه 26 آذر 1390, 13:58 عصر
من هم از Tinymce استفاده می کنم.
farzadism
شنبه 17 دی 1390, 16:35 عصر
من هم از Tinymce استفاده می کنم.
سلام، منم از این ادیتور استفاده می کنم ولی یه نقصی داره اونم آپلود عکس هستش !!! شایدم من بلد نیستم . شما چطوری عکس میزارین وسط متنتون ؟؟؟!!!!!
aminghaderi
دوشنبه 19 دی 1390, 13:00 عصر
سلام، منم از این ادیتور استفاده می کنم ولی یه نقصی داره اونم آپلود عکس هستش !!! شایدم من بلد نیستم . شما چطوری عکس میزارین وسط متنتون ؟؟؟!!!!!
خودم سامانه طراحی کردم این کار رو می کنه.
نقص به حساب نمی یاد باید این امکانش رو بخرید.برای اطلاعات بیشتر به وبسایت رسمی اون مراجع کنید.
mehrzad_ali
دوشنبه 19 دی 1390, 19:03 عصر
ino bebin editor (http://barnamenevis.org/showthread.php?279422-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%85%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA%D9%87%D8%A7%D B%8C-...)
meisam3322
دوشنبه 19 دی 1390, 19:47 عصر
با سلام،
برای اضافه کردن عکس، ابتدا باید فایل عکس رو روی سرور آپلود کنین. بعد باید به این صورت http://www.........../image/1.jpg وارد کنی. چند تا نقطه منظور آدرس سایت شماست که من جاش نقطه چین گذاشتم. ببین، مثلا عکس داخل پوشه image با نام 1.jpg ذخیره یا آپلود شده. حالا به صورت بالا خیلی راحت تصویر رو میتونی قرار بدی.
هیچ سامانه ی خاصی هم لازم نیست. خودت رو درگیر مسائل پیچیده نکن دوست عزیز. میتونی از FileUpload برای آپلود عکس به سرور استفاده کنی. بعدش هم میتونی برای ویرایش و حذف تصاویر توسط مدیریت وب سایت، یا هر کسی دیگه، از یه دیتا لیست برای نمایش استفاده کنی. خیلی راحت میشه تصاویر آپلود شده رو ویرایش ، اضافه و حذف کرد.
برات یه فایل منجر گذاشتم که میتونی فایلهای پوشه مورد نظر خودت یا همون پوشه عکسها رو یهش بدی و برات لیست میکنه، قابلیت ساخت پوشه جدید، حذف، تغییر نام ، کپی و پیست رو داره. مثلا اگه پوشه image رو به عنوان پوشه root به این فایل منجر بدین، کاربر فقط میتونه با این پوشه و SubFolder هاش کار کنه و با باقی فایل های شما کاری نداره. فقط باید FileUpload بذاری که کاربر فایلهاشو توی اون پوشه ها ارسال کنه. خیلی راحته.
این فایل منجر Ajax هم کار بچه های همین انجمن هست. راستی این فایل منجر به صورت DLL هست و باید به پروژه Import شه.
80473
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.