ورود

View Full Version : مبتدی: چاپ فرم

mahdi.fa
پنج شنبه 24 آذر 1390, 09:41 صبح
باسلام و دست درد نکنی بابت این سایت عالی تون هرچه گشتم تا سوالاتم را بپرسم هیچ سایتی را مثل این پیدا نکردم خیلی زحمت کشیدید:
سوال : من میخواستم یک فرمی را طراحی کنم و بعد از وارد کردن اطلاعات ان فرم را چاپ کنم ولی با دستور print form فرم را در ابعاد a4 قرار نمی دهى و مقداری را در پایین صفحه کم می آورد چه کار کنم ممنون میشم که جوابم را بدید و همینطور کامل توضیح بدید.

mahdi.fa
جمعه 25 آذر 1390, 19:35 عصر
خواهش می کنم یکی جوابم را بده برنامه ام گیره این کاره

محسن واژدی
جمعه 25 آذر 1390, 20:05 عصر
سلام
چرا از گزارشگیری استفاده نمیکنید، مشکلی از این بابت در data-report و مانند این وجود ندارد

mahdi.fa
شنبه 26 آذر 1390, 21:46 عصر
سلام خوب ممنون از پاسختون ولی این خیلی مجمل است من اصلا راجع به این دستور چیزی نمی دانم خواهشا یکم توضیح بدید که کجا بنویسم و ....

mohammadriano
یک شنبه 27 آذر 1390, 00:15 صبح
با تشکر از سوال کننده عزیز: mahdi.fa (http://barnamenevis.org/member.php?176579-mahdi.fa)
آقا من هم همین مشکل رو دارم 16 تا پست گذاشتم جواب نگرفتم مشکل هم در رزولیشن مانیتور هست اگه 1024 * 1280 باشه مشکلی نیست ولی رزولیشن پایین تر که میاد فرم از ابعاد مانیتور height بالاتر نمیره
اگه بزرگواری کمک اساسی کنه یک دنیا متشکر می شم
.

mahdi.fa
دوشنبه 28 آذر 1390, 19:52 عصر
سلام اقاي محسن واژدی قرار شد محبت کنی این را یکم برام وضیح بدی پس چی شد اقا

mahdi.fa
سه شنبه 06 دی 1390, 20:25 عصر
سلاااااااااام
انگار کسی به کسی نیست بابا یک سوال پرسیدیم 3 هفته است کسی نه گفت بلدیم یا بلد نیستیم یا اصلا این کار شدنی هست یا نیست نمی دونم دیگه لااقل یک ادرس بدید که خودم برم اونجا جوابم را بگیرم اگه واقعا سایتتون مثل دیگر سایتها سرکاری نیست.

محسن واژدی
سه شنبه 06 دی 1390, 21:30 عصر
سلاااااااااام
انگار کسی به کسی نیست بابا یک سوال پرسیدیم 3 هفته است کسی نه گفت بلدیم یا بلد نیستیم یا اصلا این کار شدنی هست یا نیست نمی دونم دیگه لااقل یک ادرس بدید که خودم برم اونجا جوابم را بگیرم اگه واقعا سایتتون مثل دیگر سایتها سرکاری نیست.

سلام
میبخشید، پستتان را ندیده بودم، چون تاپیک های قدیمی به صفحات بعدی کشیده میشوند
Data-Report نام یکی از فرم های گزارش گیری وی بی است، برای اضافه کردن آن در فرم Project (که لیست فرم ها، کلاسها و مانند این ها را نشان میدهد) در منوی Add آیتم DataReport را انتخاب کنید
طبیعتا برقراری ارتباط با DateReport از طریق پایگاه داده و دستورالعمل های آن انجام میشود،

آموزش استفاده از datareport و پایگاه داده خوشبختانه فراوان هم در این انجمن و هم موتورهای جستجو یافت میشود

موفق باشید

returnx
چهارشنبه 07 دی 1390, 11:23 صبح
از شی printer استفاده کنید تا بتونید کاملا خروجی print رو تنظیم کنید...
کافیه بنویسید Printer و بعد "." رو بزنید...

mahdi.fa
پنج شنبه 08 دی 1390, 11:20 صبح
سلام وتشکراز دوست خوب ms2222 اگه میشه لطف کنید بگید این شی را من باید چه جوری بنویسم باید برای تک تک یک شی پرینتر بنویسم من توی یک فرم حدود 100 تا تکست و لیبل و... دارم.

mohammadriano
جمعه 23 دی 1390, 21:18 عصر
سلام دوست عزیز
از گذارش گیری خود بانک اطلاعاتی استفاده کنید
این در اکسس(َAccess)
80717