View Full Version : سوال طراحی بانک اطلاعاتی حسابداری فروشگاه
REZA-007
پنج شنبه 24 آذر 1390, 10:51 صبح
دوستان عزیز من میخوام یه سیستم حسابداری فروشگاهی طراحی کنم اما نمیدونم به چه جداولی نیاز دارم البته بیشتر مشکل من در سیستم حسابداریه (مثلا برای ثبت سند به چه جداولی احتیاج داریم یا مثلا برای فاکتور خرید و فروش باید جداول جداگنه تعریف کرد و یا باید برای دفاتر کل ، معین و ... جداول جداگانه تعیین کرد)
ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این خصوص به من بدید بخصوص اطلاعات در خصوص جداول مورد نیاز در سیستم اسناد و دفاتر فروشگاه
soroushp
پنج شنبه 24 آذر 1390, 12:32 عصر
بهتره یه روز بری اونجا اطلاعاتی که باید ذخیره بشه رو تو کاغذ بنویسی بعد اطلاعات رو به صورت جدول دربیاری و با کلید خارجی ارتباط بدی ، اینطوری بهتر با سیستم آشنا میشی و راحتر برنامه می نویسی و لذت می بری که خودت تمام کارها رو انجام دادی !
REZA-007
چهارشنبه 30 آذر 1390, 13:36 عصر
بهتره یه روز بری اونجا اطلاعاتی که باید ذخیره بشه رو تو کاغذ بنویسی بعد اطلاعات رو به صورت جدول دربیاری و با کلید خارجی ارتباط بدی ، اینطوری بهتر با سیستم آشنا میشی و راحتر برنامه می نویسی و لذت می بری که خودت تمام کارها رو انجام دادی !
دوست عزیز خودت تنهایی به این نتیجه رسیدی آخه عزیز من خودم فروشگاه دارم و تمام اطلاعات مربوط به ساختار یه مغازه را دارم حالا باید برم کجا؟! یعنی تو این سایت کسی پیدا نمیشه بتونه اطلاعات بدرد بخوری بده این دوست عزیز که خیلی کمک کرد با این نظرش!!!
AMIBCT
چهارشنبه 30 آذر 1390, 14:28 عصر
الان انتظار دارید چه جوابی بگیرید؟
یک نفر سیستمی را که دست شماست و هیچ اطلاعاتی ندارد مجانی تجزیه و تحلیل کند و برای شما بانک طراحی کند؟
یا اینکه سیستمی که قبلا تجزیه و تحلیل شده و طراحی شده را رایگان در اختیار شما بگذارد؟
کدام گزینه؟
REZA-007
چهارشنبه 30 آذر 1390, 18:03 عصر
الان انتظار دارید چه جوابی بگیرید؟
یک نفر سیستمی را که دست شماست و هیچ اطلاعاتی ندارد مجانی تجزیه و تحلیل کند و برای شما بانک طراحی کند؟
یا اینکه سیستمی که قبلا تجزیه و تحلیل شده و طراحی شده را رایگان در اختیار شما بگذارد؟
کدام گزینه؟
نه دوست عزیز انتظار دارم الان شما یه شماره حساب اعلام کنید که برای یه راهنمایی کوچیک به حسابتون پول حواله کنم!!! (خدا خر را میشناخت شاخش نداد)
خوبه حالا ما علم و دانش زیادی هم نداریم اینجوریم !!!
AMIBCT
پنج شنبه 01 دی 1390, 01:20 صبح
اگر راهنمایی کوچک است منتظر بمانید تا یک نفر پیدا شود و شما را راهنمایی کند
برعکس این درخواست شما شبیه اینه که یه شماره حساب بدید و بگید برای من پول بریزید
به شما هم توصیه میکنم پیش از اینکه دنبال برنامهنویسی باشید کمی دنبال تربیت و ادب باشید
تا اینجا را با محیط خانهتان اشتباه نگیرید
pejmannavi
سه شنبه 06 دی 1390, 22:15 عصر
طراحي سيستم حسابداري فروشگاهي فرقي با حسابداري جاهاي ديگه نداره. اما اگه شما قصد داريد در كنار يك سيستم حسابداري - كه به حسابداري دفتري شناخته ميشه - سيستم فروش - انبار - سفارشات خريد و فروش و .. راه بيندازيد در اون صورت ممكنه كار فروشگاهي يه تفاوتهايي با جاهاي ديگه داشته باشه.
در طراحي جدول هم براي اينگونه فرمها - سند حسابداري يا فاكتور خريد و فروش، رسيدو حواله انبار و ... - معمولا دو جدول در نظر گرفته ميشه. Header براي اطلاعات كلي سند مثل نوع سند يا تاريخ يا .. و جدول Detail كه براي ثبت آرتيكلها و يا اقلام فاكتور و حواله استفاده ميشه.
براي دفاتر هم لازم نيست كه جدولي بسازي. اين كارها زمان داس انجام ميشد. الان كافيه براي اونها يه view از گردش سندت بگيري.
اميدوارم كمكي كرده باشم كه لااقل با هم دعوا نكنيد.
REZA-007
پنج شنبه 08 دی 1390, 10:46 صبح
اگر راهنمایی کوچک است منتظر بمانید تا یک نفر پیدا شود و شما را راهنمایی کند
برعکس این درخواست شما شبیه اینه که یه شماره حساب بدید و بگید برای من پول بریزید
به شما هم توصیه میکنم پیش از اینکه دنبال برنامهنویسی باشید کمی دنبال تربیت و ادب باشید
تا اینجا را با محیط خانهتان اشتباه نگیرید
نه پس فکر کردی گفتم برام برنامه بنویسی شما بهتر بود قبل از هر چیز سوال منو خوب میخوندی شاید هم خواندی اما خب چیزی نفهمیدی.
منم به شما توصیه میکنم برای کاسبی دنبال راه بهتری باشی .
عزیز با تربیت و با ادب من !!! ارزش عالم به انتشار علمشه
فکر کنم ادبیات شما کاملا معرف فرهنگ و ادب خانوادگی شماست !!!
REZA-007
پنج شنبه 08 دی 1390, 11:03 صبح
طراحي سيستم حسابداري فروشگاهي فرقي با حسابداري جاهاي ديگه نداره. اما اگه شما قصد داريد در كنار يك سيستم حسابداري - كه به حسابداري دفتري شناخته ميشه - سيستم فروش - انبار - سفارشات خريد و فروش و .. راه بيندازيد در اون صورت ممكنه كار فروشگاهي يه تفاوتهايي با جاهاي ديگه داشته باشه.
در طراحي جدول هم براي اينگونه فرمها - سند حسابداري يا فاكتور خريد و فروش، رسيدو حواله انبار و ... - معمولا دو جدول در نظر گرفته ميشه. Header براي اطلاعات كلي سند مثل نوع سند يا تاريخ يا .. و جدول Detail كه براي ثبت آرتيكلها و يا اقلام فاكتور و حواله استفاده ميشه.
براي دفاتر هم لازم نيست كه جدولي بسازي. اين كارها زمان داس انجام ميشد. الان كافيه براي اونها يه view از گردش سندت بگيري.
اميدوارم كمكي كرده باشم كه لااقل با هم دعوا نكنيد.
ممنون دوست گرامی
مشکل اصلی من در مورد سیستم حسابداری برنامه اینکه دقیقا نمیدونم جداول مورد نیاز برای ثبت دفاتر چیه مثلا وقتی مشتری جنسی را میخره اطلاعاتش باید در چه جدول یا جداولی ذخیره بشه . چون ما معمولا در سیستم دستی (سنتی)چند دفتر داریم مثل دفتر روزانه ، معین، کل و ... که اطلاعات حسابداریمون توش ثبت میکنیم . حالا من نمیدونم برای ثبت کامپیوتری دقیقا باید چه جداولی داشته باشیم تا این اطلاعات توش ثبت کنیم
ما با کسی دعوا نداریم فقط نمیدنم چرا بعضیا همه چیز را تو پول میبینند این افراد اگه علم ودانش انیشتین ،نیتون ، ادیسون و غیره را داشتند امروز وضعیت علم چطور بود
soroushp
پنج شنبه 08 دی 1390, 13:47 عصر
می تونی برای هر محصول که وارد سیستم فروشگاه می شه یک جدول درست کنی که تو اون کد کالا ، نام،قیمت و.... باشه و هر مشتری که میاد کد محصولش که تو پایگاه هست به علاوه ی یک جدول فروش که یک کد فروش داره و زمان کد محصول و تاریخ و .... می تونی به دلخواه اضافه کنی
اینو اضافه کنم که فروشگاه در سطح معمولی ساختار پیچیده ای نداره که بخوای اینطوری بی حرمتی کنی ، اگر در همون ابتدا جداول رو کامل برای من توضیح می دادی خب کمکت می کردم ، من تو بازار نیستم و فعلا در سطح آکادمیک فعالیت دارم
حالا هر چی بوده گذشته ، اگر مشکلی یا سوالی داری مطرح کن !
linux
پنج شنبه 08 دی 1390, 23:22 عصر
دوستان عزیز من میخوام یه سیستم حسابداری فروشگاهی طراحی کنم اما نمیدونم به چه جداولی نیاز دارم البته بیشتر مشکل من در سیستم حسابداریه (مثلا برای ثبت سند به چه جداولی احتیاج داریم یا مثلا برای فاکتور خرید و فروش باید جداول جداگنه تعریف کرد و یا باید برای دفاتر کل ، معین و ... جداول جداگانه تعیین کرد)
ممنون میشم اگه اطلاعاتی در این خصوص به من بدید بخصوص اطلاعات در خصوص جداول مورد نیاز در سیستم اسناد و دفاتر فروشگاه
اگر نگاه کنید در اول این بخش یک پست هست با عنوان «گفتگوی فنی در مورد طراحی Database سیستم مالی» این را مطالعه کنید خیلی چیزها بحث شده، بدردتان می خورد، کلا برای حسابداری 3تا جدول بیشتر نیاز ندارید، یکی برای حسابها و دو تا برای اسناد.
برای اینکه بی راه نروید اصلا به حرف حسابدارها گوش نکنید، بهتر هست خودتان در مورد حسابداری مطالعه کنید.
pejmannavi
شنبه 10 دی 1390, 10:58 صبح
ممنون دوست گرامی
مشکل اصلی من در مورد سیستم حسابداری برنامه اینکه دقیقا نمیدونم جداول مورد نیاز برای ثبت دفاتر چیه مثلا وقتی مشتری جنسی را میخره اطلاعاتش باید در چه جدول یا جداولی ذخیره بشه . چون ما معمولا در سیستم دستی (سنتی)چند دفتر داریم مثل دفتر روزانه ، معین، کل و ... که اطلاعات حسابداریمون توش ثبت میکنیم . حالا من نمیدونم برای ثبت کامپیوتری دقیقا باید چه جداولی داشته باشیم تا این اطلاعات توش ثبت کنیم
ما با کسی دعوا نداریم فقط نمیدنم چرا بعضیا همه چیز را تو پول میبینند این افراد اگه علم ودانش انیشتین ،نیتون ، ادیسون و غیره را داشتند امروز وضعیت علم چطور بود
تقريبا تمامي دفاتر شما از گردش آرتيكلاي شما بدست مياد كه در هنگام ثبت سند ثبت ميكنيد. مثلا كالايي ميفروشيد به ازاي اون فاكتور فروشي صادر ميشه (كه اگه سيستم فروشي موجود بود ثبت كامپيوتري ميشه) حالا بايد سند مالي اين فاكتور صادر بشه. در ساده ترين حالت اين سند دو آرتيكل داره. يه آرتيكل بدهكار و يكي هم بستانكار. يعني يه معين شما گردش بدهكار پيدا كرد و يه معين شما گردش بستانكار. حالا دفتر معين شما در تاريخ فروش تون دو خط خواهد داشت. يكي مانده معين بستانكارتون و يكي هم مانده معين بدهكارتون كه هر دو از اين گردش ثبت شده استخراج ميشه. و البته ديگه براي دفتر معين نيازي به جدول نيست. با يه query از آرتيكلها بدست مياد. دفتر روزنامه و كل هم به همين صورت ايجاد ميشن.
REZA-007
پنج شنبه 15 دی 1390, 11:25 صبح
می تونی برای هر محصول که وارد سیستم فروشگاه می شه یک جدول درست کنی که تو اون کد کالا ، نام،قیمت و.... باشه و هر مشتری که میاد کد محصولش که تو پایگاه هست به علاوه ی یک جدول فروش که یک کد فروش داره و زمان کد محصول و تاریخ و .... می تونی به دلخواه اضافه کنی
اینو اضافه کنم که فروشگاه در سطح معمولی ساختار پیچیده ای نداره که بخوای اینطوری بی حرمتی کنی ، اگر در همون ابتدا جداول رو کامل برای من توضیح می دادی خب کمکت می کردم ، من تو بازار نیستم و فعلا در سطح آکادمیک فعالیت دارم
حالا هر چی بوده گذشته ، اگر مشکلی یا سوالی داری مطرح کن !
ممنون دوست عزیز
ابتدا باید بگم که ببخشید اگه بی حرمتی نسبت به شما کردم اما بعضی افراد اینجا را با جای دیگری اشتباه گرفتند این سایت و کلا سایتهای از این دست برای تبادل افکار علمی و بیان مشکلات علمی افراده تا دوستان بتونند به هم کمک کنند نه برای کسب درآمد بعضی افراد .اما دوست گرامی فکر کنم سوال من خیلی واضح بود
من میخواستم بدنم چه جداولی برای پایگاه داده سیستم حسابداری یک فروشگاه نیاز است مثلاً تا اونجای که من فهمیدم ما به جداول فاکتور فروش ، خرید، اطلاعات مشتری، کالا، ثبت چک ، بانک ، حساب مشتریان و اسناد نیاز داریم و برای دفاتر معین ، کل، روزانه و ... نیاز به تعریف view داریم حالا اگه شما و دوستان دیگه فکر میکنید جدولی کم داره ممنون میشم راهنمایی کنید
soroushp
شنبه 17 دی 1390, 22:05 عصر
اگر فروشگاه هست، لزومی نداره که هر مشتری یک کد ، نام و نام خانوادگی و.... داشته باشه، حجم کار بالا می ره و سرعت پایین ، راندمان کارتون پایین میاد ؛ در اون حدی که در پست قبلم گفتم کافیه به علاوه اینکه یک جدول دیگه به نام حساب درست کن، که مثلا یک مشتری کارتش رو روی دستگاه میکشه به صورت جدول در بیاد که بعدا اگر مشکلی پیش اومد از تو جدول بازیابی بشه ! رو دفاتر حسابداری من تاحالا بر نخوردم بقیه دوستان باید کمک کنند... ( اما کلیات جداول همون هایی بود که گفتم زیاد شلوغش نکن سیستم حسابداریش هم فکر نمی کنم کاری داشته باشه )
موفق باشی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.