ورود

View Full Version : مبتدی: مشکل در طراحی سیستم اتوماسیون کمیته ی امداد

hjran abdpor
پنج شنبه 24 آذر 1390, 17:02 عصر
با سلام به دوستان گل.
من برای بالا بردم مهارت نرم افزاری خودم اومدم تحلیل و طراحی اتوماسیون برای کمیته امداد را انتخاب کردم که پیاده سازییش کنم (فقط برای اموزش). حالا مشکل من اینجا است که برای رسم UseCaseها.
1- چون انواع کارمند در سیستم نر م افزاری وجود دارد من باید برای همه ی کارمندان یک یوزکیس باید بکشم یا به ازای هر کارمند یک یوزکیس بکشم ؟
2- تو اتوماسیون چه افرادی با این نرم افزار در ارتباط هستند ؟ به غیر از کارمند و مدیر ؟

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

منتظر پاسخ گویی هستیم !

hjran abdpor
شنبه 26 آذر 1390, 18:16 عصر
کسی نیست ؟

saed2006
سه شنبه 29 آذر 1390, 12:47 عصر
با سلام به دوستان گل.
من برای بالا بردم مهارت نرم افزاری خودم اومدم تحلیل و طراحی اتوماسیون برای کمیته امداد را انتخاب کردم که پیاده سازییش کنم (فقط برای اموزش). حالا مشکل من اینجا است که برای رسم UseCaseها.
1- چون انواع کارمند در سیستم نر م افزاری وجود دارد من باید برای همه ی کارمندان یک یوزکیس باید بکشم یا به ازای هر کارمند یک یوزکیس بکشم ؟
2- تو اتوماسیون چه افرادی با این نرم افزار در ارتباط هستند ؟ به غیر از کارمند و مدیر ؟

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

منتظر پاسخ گویی هستیم !

شما براي كارمند يوز كيس نميكشيد كارمند نقش است پس اكتور ميكشيد
همه سازمان هايي كه با كميته در ارتباط هستند
يا همه كساني كه تحت پوشش كميته امداد هستند جز ذينفعان هستند
شما بايد در محيط قرار بگيريد و تمام روند كار را بررسي و تحليل كنيد
يا علي