ورود

View Full Version : search

mahboobeh
شنبه 14 آبان 1384, 00:48 صبح
من می خوام دستور select رو واسه جستجو طوری بنویسم که با زدن اولین حرف کلمه همه مواردی که اون حرف اولشونه نشون داده بشن اما وقتی از * Like texti.text استفاىه می کنم قبول نمی کنه میشه به من بکید select اینکار رو جهطور بنویسم ؟

bachemosbat
شنبه 14 آبان 1384, 06:42 صبح
باید اینطوری بنویسی:

data1.recordsource="SELECT * FROM table1 where field Like '" & texti.text &"'"

sinpin
شنبه 14 آبان 1384, 08:24 صبح
باید اینطوری بنویسی:

data1.recordsource="SELECT * FROM table1 where field Like '" & texti.text &"'"

البته + یک '*' و یا '%' در انتهای مورد جستجو

mahboobeh
شنبه 14 آبان 1384, 09:18 صبح
من دستور رو به شکل زیر نوشتم :درست شد اما وقتی بعد like از N استفاده می کنم خطای syntax میده
'%"&Adodc1.RecordSource = " select * from pro where sherkat like '" & Text1.Text

ehsan_ansaripoor
شنبه 14 آبان 1384, 23:02 عصر
دوست عزیز اگر کارکتر * را در اول رشته قرار دهی کلماتی که حرفها میانی یا آخرشان شبیه هست پیدا میشه اگر کارکتر * را آخر رشته قرار بدی اون حرفهایی که اولشون شبیه هست پیدا میشه و اگر اول و آخر قرار بدی هم اول و هم آخرشون را در نظر می گیره اگر برای جستجوی اعداد یا حروفی که کارکتر اولشون مطمئنه استفاده می کنی بهتره کارکتر * را در آخر رشته قرار بدی به این صورت:
[code]
Data1.Recordsource="SELECT * FROM table1 where field Like '" & texti.text &"*'"

ehsan_ansaripoor
شنبه 14 آبان 1384, 23:03 عصر
دوست عزیز اگر کارکتر * را در اول رشته قرار دهی کلماتی که حرفها میانی یا آخرشان شبیه هست پیدا میشه اگر کارکتر * را آخر رشته قرار بدی اون حرفهایی که اولشون شبیه هست پیدا میشه و اگر اول و آخر قرار بدی هم اول و هم آخرشون را در نظر می گیره اگر برای جستجوی اعداد یا حروفی که کارکتر اولشون مطمئنه استفاده می کنی بهتره کارکتر * را در آخر رشته قرار بدی به این صورت:

Data1.Recordsource="SELECT * FROM table1 where field Like '" & texti.text &"*'"
Data1.Refresh
Data1.Updatecontrol