View Full Version : پیشنهاد روش برای نوشتن یک اسکریپت با جاوااسکریپت
Asef01
شنبه 14 آبان 1384, 05:46 صبح
با سلام خدمت بروبج خوب برنامه نویس
در یک زمینه نیاز به مشورت داشتم. ببنید دوستان ما میخوایم با جاوااسکریپت کاری بکنیم که دیتایی که یوزر ما در سایت دارد روی سیتسم ذخیره بشه و در نهایت ما از همین دیتا استفاده کنیم.
خب در نگاه اول کار با کوکی پیشنهاد میشه ولی مشکل ما این هست که ما به کوکی که در سایت های دیگر ثبت میشود دسترسی نداریم
در اصل ما 2 اسکریپت داریم
1 اسکریپتی که در سایت ما قرار دارد و کاربر با ورود به سایت اطلاعات او تغییر میکند و ما ذخیره میکنیم
2 اسکریپتی که در سایت های دیگر قرار میگیرد و با استفاده از آن ما باید به اطلاعاتی که کاربر در سایت ما ثبت کرده دسترسی پیدا کنیم
در این زمینه پیشنهاد های خودتون رو بدید ممنون میشم
tabib_m
شنبه 14 آبان 1384, 12:43 عصر
من که هر چی مطلب شما رو میخونم گیج تر میشم.
یعنی یا مطلب شما ناواضحه یا این که من خیلی خنگم. :لبخندساده
Asef01
یک شنبه 15 آبان 1384, 03:04 صبح
نه خواهش میکنم حتما من توضیحم واضح نبوده http://asefsoft.com/qsimages/20.gif
ببینید حتما شما با کوکی ها کار کردید ... بر فرض ما داخل کد های همین فروم برنامه نویس یه سورس جاوا اسکریپت قرار میدیم و مثلا وقتی کاربر روی دکمه ای کلیک کرد داخل کوکی مقداری رو ذخیره میکنیم ... این مقدار داخل کامپیوتر کاربر ذخیره میشه. ما به این مقدار کوکی دسترسی داریم ... منتها فقط زمانی دسترسی داریم که بخوایم از دومین برنامه نویس این کوکی رو بخونیم یعنی اگه روال خوندن کوکی رو داخل سایت دیگه ای قرار بدیم نمیتونه به اون مقدار کوکی دسترسی داشته باشه ...
من دقیقا میخوام کاری بکنم که کاربر اطلاعاتش رو داخل سایت من تنظیم بکنه و داخل کامپوترش ذخیره بشه و در نهایت من یک کد بهش بدم که در سایت خودش از برنامه من استفاده کنه که این برنامه به اون تنظیمات که قبلا داخل سایت من تنظیم شده دسترسی داشته باشه
برفرض بتونیم دیتا رو روی c:\\userdata\config.dat ذخیره کنیم و باز بخونیمش ... یا هر راه دیگه ایکه معقولانه تر باشه
tabib_m
یک شنبه 15 آبان 1384, 15:46 عصر
جالبه.
من که از این کار خوشم اومد. یعنی به نظر من هم بدرد بخوره ولی من که نمیدونم باید چیکار کرد. اگه جوابی پیدا کردید لطفا اینجا بنوسید که ما هم استفاده کنیم. خیلی ممنون.
Asef01
دوشنبه 16 آبان 1384, 07:34 صبح
من هنوز به راه جامعی نرسیدم. برای ایجاد فایل یک راه استفاده از ActiveXObject هست که فکر کنم فقط روی اینترنت اکسپلورر اجرا میشه و در ضمن موقع استفاده هشدار امنیتی میده که جالب نیست
var fso = new ActiveXObject("Scripting.FileSystemObject");
shahroozj
دوشنبه 16 آبان 1384, 11:40 صبح
شما نمی توانید با یک زبان Client Side اطلاعات را روی سرور ذخیره کنید.
با ASP یا هر زبان Server-Side امکان پذیر هست و بهترین راه حل هم ذخیره در دیتابیس
tabib_m
دوشنبه 16 آبان 1384, 11:55 صبح
بابا من تازه جواب داده بودم. جرا ویرایش کردی؟ :لبخندساده
به هر حال اکه هاستها متفاوت باشن فکر نکنم بشه از هر دو هاست به دیتابیس وصل شد. یعنی من که تا حالا نتونستم.
shahroozj
دوشنبه 16 آبان 1384, 12:46 عصر
من فکر میکنم سوال مطرح شده کاملا واضح نیست
مگه شما نمیگید اطلاعات به جای نوشته شدن روی CLIENT روی سرور HOST باشد ؟ اینکه دوتا Host نیست ؟!!!
Asef01
دوشنبه 16 آبان 1384, 16:17 عصر
شما نمی توانید با یک زبان Client Side اطلاعات را روی سرور ذخیره کنید.
با ASP یا هر زبان Server-Side امکان پذیر هست و بهترین راه حل هم ذخیره در دیتابیس
بله!!! بنده به خوبی به این قضیه واقف هستم.
ولی بنا به دلایلی نمیخواهیم از دیتا بیس استفاده کنیم و اصلا برای کار ما مناسب نیست!.
من فکر میکنم سوال مطرح شده کاملا واضح نیست
مگه شما نمیگید اطلاعات به جای نوشته شدن روی CLIENT روی سرور HOST باشد ؟ اینکه دوتا Host نیست ؟!!!
یک سایت اصلی که سایت ما هست
1000 یا 2000 یا 10000000 یا هر تعداد دیگه سایت دیگه که از اسکریپت ما استفاده میکنند! پس اصلا معقول نیست چنین فشاری به سرور بیاریم برای ذخیره یکسری اطلاعات نسبتا کم اهمیت.
اگر این امکان بود که کوکی رو میشد به صورتی ذخیره کرد که از تمامی دومین ها قابل خواندن باشه مشکل حل بود. ولی ظاهرا همچین امکانی موجود نیست ....
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.