ورود

View Full Version : یه درخواست از آقایان کرامتی و کشاورز

meisam3322
جمعه 25 آذر 1390, 19:43 عصر
با سلام و خسته نباشید خدمت مدیران سایت

من توی زمینه دات نت و تالارهای ASP.NET و VB.NET فعالیت می کنم. یه درخواست داشتم. تورو خدا رسیدگی کنین :لبخندساده:

تالار ASP.NET پر شده از سوالات تکراری و سطح پایین. مثلا همین الان که دارم تالار رو نگاه می کنم، خیلی سطح پایین هست. هرکی یه پروژه دانشجویی داره میاد اینجا ، کارش که راه افتاد، یا علی از تو مدد. به خدا پارسال اینطوری نبود... میومدم چیز جدید یاد بگیرم. نه خبری از مقالات و آمورشهای حرفه ای و ... هست نه مطرح کردن سوالات سطح بالا...

من نمیگم سطح من بالاست یا از این حرفا نمیخوام بشنوم که شما چند سال قبل سطحت همین بود حالا که رسیدی به اینجا .... یه مقدار عمیق تر به این چیزی که میگم وقت و فکر بزارین. جدیدا تالار VB.NET هم شده عین ASP.NET. دقیقا اینهایی که میگم رو مکرراً طی این چند هفته دیدم و لمس کردم. حداقل یه بخش آموزش مبتدی قرار بدین. کار من شاید نه، ولی بچه ها شده جواب دادن به این سوالات. پس خودمون چی ؟؟؟؟

آقایون من خودم اینهارو گفتم و قصد ندارم همه کارها رو بذارم روی دوش شما. یه تاپیک آموزش مبتدی و مقدماتی به همراه نکات مهم برای شروع کار با ASP.NET و VB.NET رو با بچه های حرفه ای اون تالار سعی میکنیم راه بندازیم. که دیگه شاهد این همه تاپیک تکراری و سطح پایین و بدون فکر تاپیک نوشتن و ... نباشیم.

فقط شما هم یه رحمتی بکشین و یه فکری به خاطر این وضع بکنین.

دمتون همیشه گرم باشه به خاطر راه اندازی و مدیریت این سایت
با تشکر

raziee
شنبه 26 آذر 1390, 00:13 صبح
آقای موسوی برنامه رو نوشته بودن که پست های فاقد محتوا رو پیدا میکرد.
قبلا در تالار C# این کار انجام شد و تعداد زیادی از پست ها حذف شد.
من با آقای موسوی که صحبت میکردم گفتند در حال تغییراتی در برنامه ای که نوشتند هستند.
کاری که قبلا در تالاری C#وSQL انجام شد برای تالار های دیگه از جمله ASP.NET انجام خواهد شد.
امیدوارم برادر موسوی کمی وقت آزاد پیدا کنند و برنامه رو عملیاتی کنند.

rahmatr
چهارشنبه 30 آذر 1390, 12:06 عصر
آقای موسوی برنامه رو نوشته بودن که پست های فاقد محتوا رو پیدا میکرد.
قبلا در تالار C# این کار انجام شد و تعداد زیادی از پست ها حذف شد.
من با آقای موسوی که صحبت میکردم گفتند در حال تغییراتی در برنامه ای که نوشتند هستند.
کاری که قبلا در تالاری C#وSQL انجام شد برای تالار های دیگه از جمله ASP.NET انجام خواهد شد.
امیدوارم برادر موسوی کمی وقت آزاد پیدا کنند و برنامه رو عملیاتی کنند.

شرکت مدیران در بحث ها و مطالب بخش asp.net هم بسیار کم است.
البته نمی دانم قبلا چطور بوده ولی یک ماهی است که من روزانه به تالار Asp.net سر میزنم، مدیران بخش (آنهم اکثرا آقای raziee) فقط روزی چند تا پست حذف می کنند همین.

البته قصد جسارت ندارم، چیزی است که من دیدم.

FirstLine
چهارشنبه 30 آذر 1390, 15:52 عصر
با سلام
مواردی که دوستان فرمودند همه درسته و بنظر من دلایل زیر نیز بی ربط نیست:
- بعضی وقتها ما یه مشکلی داریم و چون راهکارش رو نمیدونیم ، نمیتونیم کلید واژه های مناسب رو برای جستجو در سایت انتخاب کنیم تا بهدف برسیم، برای همین یه تاپیک جدید ایجاد میکنیم
- شاید مشکلات در اینترنت هست ولی چون زبان انگلیسی هست و بعضی قسمتهاش مفهومی هست کاربران عادی ، مثل من که ناشی هستم ، ترجیح میدیم توی سایت بپرسیم تا به زبان فارسی مشکلمون برطرف بشه
- البته شاید یک سری سوالات برای اساتید بسیار کم اهمیت و پیش پا افتاده باشه ولی اونی که این سوالو میپرسه حتما بهش نیاز داره و قطعا راهکار دیگه ای برای این مشکل پیدا نکرده
- همیشه دوستان، اساتید،بزرگوارن و بزرگانی مثل آقای رضیئی، راد، ثباتی، کرامتی ها و... اینجا هستند تا اگه یه سوال حرفه ای و سطح بالایی بود را راهنمایی کنند و این اساتید همیشه در کمال بزرگواری اینکار را میکنند.(من اینجا از همشون تشکر میکنم)
- یه نکته هم اینه که بعضی وقتها هم خوبه ما جواب سوالهای ساده و ابتدایی رو که قبلا هم پرسیده شده بدیم، یا لینکش رو معرفی کنیم، اینجوری راهکارهایی که قبلا استفاده میکردیم رو هم بیاد میاریم و شاید با توسعه نرم افزار ها یه راه جدید رو پیدا کنیم
البته ببخشید، این فقط نظر شخصی خودم بود که دوست داشتم اینجا بنویسم چون من از همین سوال و جوابهای برنامه نویس خیلی چیزها یاد گرفتم، یاد میگیرم و یاد خواهم گرفت.
با تشکر

meisam3322
پنج شنبه 01 دی 1390, 08:47 صبح
همیشه دوستان، اساتید،بزرگوارن و بزرگانی مثل آقای رضیئی، راد، ثباتی، کرامتی ها و... اینجا هستند تا اگه یه سوال حرفه ای و سطح بالایی بود را راهنمایی کنند و این اساتید همیشه در کمال بزرگواری اینکار را میکنند.(من اینجا از همشون تشکر میکنم)

در این شکی نیست و من هم از همه تشکر میکنم و دلیل پا برجا بودن این وب سایت هم همینه.

شاید مشکلات در اینترنت هست ولی چون زبان انگلیسی هست و بعضی قسمتهاش مفهومی هست کاربران عادی ، مثل من که ناشی هستم ، ترجیح میدیم توی سایت بپرسیم تا به زبان فارسی مشکلمون برطرف بشه

میدونی که الان دیگه کسی که انگلیسی ندونه ، با مشکلات زیادی روبرو میشه. (منظورم داخل اینترنت هست) چون خیلی از منابع مهم برنامه نویسی انگلیسی هستند و ترجمه هم نشدند. من خیلی از اینها استفاده کردم. من نه مترجم انگلیسی هستم و نه زبان انگلیسی و کامل میدونم. من هم مثل شما و اکثر بچه ها، فقط اونقدر میدونم که گلیم خودمو از آب بکشم بیرون.

البته خیلی از افراد هستند و انگلیسی میدونن، لینکی رو برای یه راهنمایی براشون توی تالار پست میشه، ولی باز هم میبینی داره همون سوال رو تکرار میکنه. طرف اینقدر تنبل هست که اصلا نرفته ببینه اون لینک ، به کجا متصل هست ، حالا ترجمه کردن متون انگلیسی پیش کش.

دوست من ، ممنون از نظرات خوبت

موفق باشی