ورود

View Full Version : برنامه جدول اعداد

shenil
جمعه 25 آذر 1390, 22:23 عصر
سلام دوستان یه پروژه این ترم دارم که میخوام یه کمکی بهم بکنید...
مسئله شامل یه جدول 9*9 هست که یک دکمه fill table و یک دکمه Enter number یک دکمه search و یک دکمه ی Empty table است.هر یک از این دکمه ها با حرفی که زیر خط دار است فعال میشود با فشردن کلید F جدول به صورت تصادفی به اعداد 0 تا 9 پر میشود سپس کاربر با استفاده از کلید E عدد دلخواه خود را وارد می نماید (عدد حداکثر سه رقمی) و کلید S را برای انجام جستجو وارد میکند. کار این کلید این است که در جدول دنبال اعدادی می گردد که مجموعشان برابر با عدد وارد شده توسط کابر میباشد .در هر بار جستجو اعداد و پیدا شدن عدد برنامه باید عدد پیدا شده را در قسمت Result چاپ نماید اگر جوابی برای مسئله پیدا شد برنامه خانه هایی از جدول اعداد پیدا شده در ان است را با کاراکتر $ مشخص میکند و اگر جوابی پیدا نشد پیام Not Found را چاپ مینماید با کلید M جدول خالی میشود.

xman_1365_x
شنبه 26 آذر 1390, 10:48 صبح
خوب نگفتین مشکلتون کجاست تا راهنمایی کنم؟
ضمنا برنامه برای داس هست یا ویندوز؟

shenil
جمعه 02 دی 1390, 21:45 عصر
خوب نگفتین مشکلتون کجاست تا راهنمایی کنم؟
ضمنا برنامه برای داس هست یا ویندوز؟
مشکلم توی ساختن فضای مسئله که9*9 هست هستش که نمیدونم این فضا رو چطور باید بسازم و دیگه اینکه چطوری دکمه ها رو بسازم
تیکه برنامه هایی که واسه فعال کردن دکمه ها با حروف اولش هست رو نوشتم ولی خب این یعنی کار خاصی انجان ندادم تا نفهمم این فضای 9*9 چیه نمیتونم ادامه بدم
ممنون دوست عزیز

xman_1365_x
دوشنبه 05 دی 1390, 18:50 عصر
مشکلم توی ساختن فضای مسئله که9*9 هست هستش که نمیدونم این فضا رو چطور باید بسازم و دیگه اینکه چطوری دکمه ها رو بسازم
تیکه برنامه هایی که واسه فعال کردن دکمه ها با حروف اولش هست رو نوشتم ولی خب این یعنی کار خاصی انجان ندادم تا نفهمم این فضای 9*9 چیه نمیتونم ادامه بدم
ممنون دوست عزیز
منم متوجه نشدم دارین اسمبلی با استفاده از وقفه داس میخونید یا توابع ویندوز
باید اطلاعات بیشتری بدین تا بتونم راهنمایی کنم

shenil
سه شنبه 06 دی 1390, 06:59 صبح
منم متوجه نشدم دارین اسمبلی با استفاده از وقفه داس میخونید یا توابع ویندوز
باید اطلاعات بیشتری بدین تا بتونم راهنمایی کنم
با emulate برنامه مینویسیم

xman_1365_x
یک شنبه 11 دی 1390, 17:38 عصر
برنامتون ساده هست از دوقسمت تشکیل شده یکی رسم اولیه که با کد های اسکی این کارو انجام میدین(با کمک وقفه میتونید در متنی یا گرافیک انجام بدین ، مورد اول ساده تر هست) و قسمت دوم گرفتن ورودی و پردازش که برای حلش هر بخش در یک پروسیجر نوشته بشه ، اینطوری برنامه به قسمتهای کوچکتر تقسیم میشه
موفق باشی