ورود

View Full Version : سوال: قرار دادن فایل oracle weblogic server در قسمت مربوطه برای ایجاد پروژه وب

comptech
شنبه 26 آذر 1390, 10:42 صبح
با سلام
من میخوام یه پروژه وب در نتب ینز 7 ایجاد کنم . در ضمن بانک اوراکل رو هم نصب کردم. در مراحل پروژه وقتی سرور رو oracle weblogic server انتخاب میکنم در مرحله بعد محل سرور رو میپرسه و من نمیدونم اینجا باید چه فایلی رو انتخاب کنم. لطفا کمک کنید

L u k e
شنبه 26 آذر 1390, 22:33 عصر
باید مسیر root برنامه ی Weblogic رو بش بدید دیگه

comptech
دوشنبه 28 آذر 1390, 21:04 عصر
ببینید مشکل من اینه که وقتی من میخوام یک پروژه وب یا java ee application درست کنم در مراحل ایجاد پروژه در قسمت انتخاب سرور نمیدونم کدوم رو باید انتخاب کنم glass fish یا oracle weblogic server یا.....
خوب من که قبلا oracle 11g رو به عنوان بانک اطلاعات نصب کردم. حالا اینجا چرا لازمه که مثلا oracle web logic server رو انتخاب کنم؟

h.frend
یک شنبه 04 دی 1390, 17:58 عصر
شما یک rdms نصب کرده اید در حالی که weblogic یک application server می باشد.

ببینید مشکل من اینه که وقتی من میخوام یک پروژه وب یا java ee application درست کنم در مراحل ایجاد پروژه در قسمت انتخاب سرور نمیدونم کدوم رو باید انتخاب کنم glass fish یا oracle weblogic server یا.....
خوب من که قبلا oracle 11g رو به عنوان بانک اطلاعات نصب کردم. حالا اینجا چرا لازمه که مثلا oracle web logic server رو انتخاب کنم؟

L u k e
سه شنبه 06 دی 1390, 00:15 صبح
glassfish خوبه سادست
کنترل پنل خوبیم داره از لحاظ امکانات هم خوبه آینده ی خوبی داره چون واسه Oracle ه

sedaghat2
یک شنبه 24 دی 1391, 18:57 عصر
سلام
آیا نصب web logic server هم مثله نصبه یه نرم افزاره ؟ من که پایگاه داده ام اراکل 9i باید از web logic server9i حتما استفاده کنم؟ ویندوزم هم xp .
نصب این نرم افزار روی سیستم خودم کافیه یا باید کارای دیگه هم انجام داد؟ من از سرور چیزی نمی دونم لطفا راهنمایی؟؟ من میخام یه پروژه تحویل استاد بدم. فرمها را ایجاد کردم با فرم بیلدر و گزارش ها هم با ریپورت بیلدر
باتشکر

Cold.82
سه شنبه 26 دی 1391, 08:57 صبح
شما می تونین 11g یا حتی12 رو هم نصب کنید مشکلی ایجاد نمیشه و ربطی به نوع و ورژن دیتابیستون نداره .
اینم لینک اموزش نصب وب لاجیک رو ویندوز لینک (http://www.oracle-base.com/articles/11g/oracle-weblogic-server-11gr1-1035-installation-on-windows.php)