ورود

View Full Version : everyone permissin

سهراب رسولی
شنبه 14 آبان 1384, 10:50 صبح
سلام
بعد از به اشتراک گذاری یک پوشه در ویندوز ایکس پی و تعریف دسترسی everyone برای آن
برای دیدن آن پوشه نام کاربری و پسورد درخواست میشود
اشکال کار کجاست
راهنمایی بفرمایید

sarami
شنبه 14 آبان 1384, 12:56 عصر
شما به domain مربوطه join نیستید و برا همین یوزر نیم پسورد valid از ان دومین نیاز دارید

سهراب رسولی
شنبه 14 آبان 1384, 13:50 عصر
سلام
البته اینجا دومینی وجود نداره من خیلی عادی روی کامپیوتر با ویندوز ایکس پی این کارو میکنم و روی کامپیوتر دیگه ازم پسورد میخاد

sarami
دوشنبه 16 آبان 1384, 01:30 صبح
شما مطمئین که شبکه شما WORK GROUP هستش

eniak.master
دوشنبه 16 آبان 1384, 19:56 عصر
با سلام
فکر می کنم شما در سیستم شماره 1 که سرویس دهنده فایل است یک یوزر جدید تعریف کردید. و سپس در premissions آن یوزر را اضافه کرده اید .
اگر این حدث درست باشد باید پسورد یوزر مورد نظرتان را که تعریف کرده اید از بین ببرید .

opylopy
دوشنبه 17 تیر 1387, 15:31 عصر
با سلام
در workgroup یک قانون وجود دارد که بایستی تمام sam database های موجود در کامپیوتر ها یکسان باشد .دلیل ان هم این است که هنگامی که شما در شبکه مثلا با unc path متصل میشوید لایه های امنیتی که شامل athentication و authorization و efs هستند به ترتیب ذکر شده اجرا میشوند حال شما در لایه اول athenticate میشوید (مفهوم از لایه با osi اشتباه گرفته نشود)
پس تمام sam ها رایکی کنید مشکل حل میشود

saam_sum
چهارشنبه 26 تیر 1387, 16:37 عصر
لپ کلام اینکه روی هردو سیستم یوزر و کلمه عبور یکی باشه اگه با یوزر admin و پسورد 123 وارد وین شدین همین یوزر و پسورد در کامپیوتری که میخواید به اون کانکت بشین موجود باشه