PDA

View Full Version : تماس با شرکت هاب بزرگ امریکایی

pernia
شنبه 26 آذر 1390, 13:06 عصر
سلام
اگه واقعا کسی طرحی واسه اجرا در کلاس جهانی داشته باشه و بخواد به یکی از شرکت های بزرگ دنیا مثل مایکروسافت نشونش بده تا اجراش را به عهده بگیره باید چیکار کنه؟

ما شماره های فاکس رو هم گرفتیم و فکس کردیم اما جوابی ندیدیم.

من تا اینجا رسیدم که یه نفر این لینک را به من معرفی کرد:
https://members.microsoft.com (https://members.microsoft.com)

و گفت که باید این مسیر را طی کنید که 4 مرحله داره و بدین ترتیب پروپوزال شما را دریافت میکنه
اما در اخر که ما کامل این 4 مرحله را طی کردیم نوشت که
We’re sorry, but we were unable to service your request. You may wish to choose from the links below for information about Microsoft products and services
.
.
.
.
حتی اسم کشور ایران هم توی لیستش بود و پذیرفت که بره صفحه بعد اما در اخر هیچ!!! خودتون ببینید :
https://members.microsoft.com/library/errorpages/smarterror.aspx?aspxerrorpath=/omc/Welcome.aspx
کسی میتونه بگه چرا نپذیرفته؟
به نظر شما ما تحریمیم؟
فقط کم مونده بریم دبی internet city و جلوشون فریاد بکشیم که دیگه رزومه ما تکمیل بشه! :افسرده:

مهران رسا
یک شنبه 27 آذر 1390, 16:40 عصر
اینجارو مطالعه کنید :
http://blogs.msdn.com/b/nzisv/archive/2007/07/25/how-to-submit-a-business-or-technology-idea-to-microsoft.aspx

pernia
دوشنبه 28 آذر 1390, 16:37 عصر
چرا وقتی یکی دیگه با امریکا درگیره من باید ضرر بکنم؟ اخه به من چه بابا
اخه ما چه گناهی کردیم که ایرانی هستیم؟ یارو ایمیل Reply زده که مایکروسافت از کشورهایی که تحریم هستند پروپوزال مطالعه نمیکنه! بعدش هم توی تلوزیون میشنویم که میگن با مردم ایران مشکل نداریم تازه اومده سفارت خونه مجازی هم برامون زده خیره سرش
باز خدا را شکر که ایمیل زد به من بیچاره!
اخه این انصافه که من به نام یه کشور دیگه ایمیل بزنم؟
خدا میدونه از سال 1994 برای اولین بار برنامه نویسی را تجربه کردم و هنوز از همین راه نون میخورم (نون خشک).کلی عابرو توی برنامه نویسی جمع کردم.حالا که بعد از 16 سال یه فکر خوب به سرم زده ، حق من شده این!
خدایا دیگه نمی خوام نفس بکشم...میشه این مقام را از من بگیری بدی به یکی دیگه جوری که آب از آب تکون نخوره؟

لینکی که لطف کردید به همونجایی اومد که من رفته بودم
به هر حال بابت توجهت ممنونم مهران جان . دنیا برای تو بسازه ایشالله برای ما که نمیسازه.

amin1softco
دوشنبه 28 آذر 1390, 16:52 عصر
این که نشد تو هنوز هیچ کاری نکردی بدون هیچ پشته کاری نا امیدی!!!!
اینا همه آدم میرند دبی مدرک سیسکو میگیرن و بر می گردند آب از آب تکون نمی خوره !!
به قولی همیشه دنبال راه دررو باش :دیییییییییی
بری پیشه یکی از این روانشاناسا بگی چند نفر اینجا آرزوی مرگ می کنند برات لیست میاره کف بر بشی !!
اینقدر مثل این بچه ها نباشید سریع گریه می کنند یکمی استوار بودن از خودتون نشون بدید کسی بدش نمی یاد.......
یکسری عکس بود نشون می داد اینور اینا حوصلشون از کار با کامپیوتر سر رفته بود در طرف دیگه کلاسی بود در آفریقا که دفتر نداشتن روی زمین داشتند تکلیف حل می کردند واقعاً کی باید خود کشی کنه!!!؟

مهران رسا
دوشنبه 28 آذر 1390, 18:05 عصر
بَد یه مورد دیگه اینکه، ارسال ایده در زمینه تکنولوژی برای مایکروسافت شرایطش به چه صورت هست؟ چه مزایایی داره؟ مثلاً اگه نیاز باشه تا یه مذاکره حضوری داشته باشید این آمادگی رو دارید؟

pernia
چهارشنبه 30 آذر 1390, 10:53 صبح
بَد یه مورد دیگه اینکه، ارسال ایده در زمینه تکنولوژی برای مایکروسافت شرایطش به چه صورت هست؟ چه مزایایی داره؟ مثلاً اگه نیاز باشه تا یه مذاکره حضوری داشته باشید این آمادگی رو دارید؟

سوال خوبیه!
طرحت اگه در کلاس جهانی هست ، به هرجا میل نزن تا خدایی ناکرده ندزدنش! مایکروسافت مطمئنه ! من در موردش یه کوچولو اطلاعات دارم .
من خودم فعلا در مرحله التماس هستم تا از ایران (دنیادوست ترین کشور جهان)بتونم یه ارتباطی با مایکروسافت(که از ایران شکست میخوره آخر) داشته باشم ! وقتی توی یه ایمیلی نوشتم که اگه پروپوزال من را نخوانید فقط هزینه منوبیشتر میکنید
چون مجبورم میام نمایندگیتون توی اینترنت سیتی و با لاخره طرحم را میدم بخوانید! اونوقت راضی شدن که تا قبل از کریسمس یه کاری برام بکنن. اما گفتن هیچ ضمانتی نمیدن.

خوب هر چیزی تا روش کار نشده باشه به درجه طح نمیرسه. اما اگه چیزی برای ارائه درست کردید قضیه جدی میشه و کوتاه نیایید!
البته تمام چیزایی که برات مینویسم ترجمه صفحاتی هست که خودت در موقع ارسال مدارک در سایت مایکروسافت تایید می کنی !
نه فتو کوپی شناسنامه و نه کارت ملی و نه گذرنامه و نه فیلمی از 6 ماه آخر زندگی و نه مصاحبه عقیدتی و سیاستی و ارادتی و خیانتی .....و هیچی نمی خواد.
https://members.microsoft.com/omc/Welcome.aspx

شما طرحت در 3 مرحله قابل ارائه به مایکروسافت است! Planning یا Developing یا Distribute
وقتی دست از کار میکشی و میخوای طرح بدی یعنی حتما در یکی از این مراحل بالا متوقف شدی! که از معانیشون معلومه که در هر مرحله یه نیاز مندیهایی داشتی که باعث شده در همون مرحله توقف کنی و به کمک مایکروسات احتیاج داری!
شرایطش اینه که طرح شما باید تمایل کمسیون بررسی طرح و فناوری مایکروسافت را جلب کنه که واقعا وفادار هستند و میتوانید بهشون اعتماد کنید چون اونا صاحبان طرح ها را با ارزشتر از طرح میدونند . باید به صراحت خلا طرح شما در دنیا احساس بشه و وضوح موفقیت اون برای مایکرسافت به روشن بشه تا مایکروسافت از شما دعوت کنه که ایشالله اگه دعوت کرد 99% کار تمام هست ! تشریف میبرید یه جایی خارج از کشور های محور شرارت مثل دبی و وارد اینترنت سیتی میشید سپس دپارتمان عالی مایکروسافت و طبق قرار قبلی ، دفاع و استعلام صاحب طرح انجام میشه . سپس درخواست مذاکره میشه که خودش نهایت انصاف را دارند و برای همه انواع همکاری ها قراردادهای آماده دارند و سریع باید امضاء کنید. امضاء کنید را از خودم گفتم. ببخشید.
طی چندصفخه عنوان های طرح شما و اهداف را از شما می گیرند و چگونگی انجام طرح را نمی خواهند (پروپوزال)و نفعی که به نظر شما برای مایکروسافت دارد رامیپرسند. داکیونت کامل طرح و پرزنت میماند برای بعد از این مرحله.
اگه تمایل نشون دادن یعنی هدفت تایید شده و برای مایکروسافت لازمه و براش آینده متصور شدند! دیگه تمومه و دیگه نگران مصاحبه نباش چون دروغ که نمیخوای بری بگی استغفر الله !!!!
بزرگترین خداوند پشتیبان شما باد.
ماشین شما بنز