View Full Version : سوال: تخمین قیمت
micro_bhk
یک شنبه 27 آذر 1390, 01:08 صبح
با سلام
میخواستم از دوستان در مورد تخمین قیمت این پروژه کمک بخوام:
http://www.hgnotriga.com (http://www.hgnotriga.com/)
پروژه کاملا داینامیک هست؛ امکاناتش:
1. مدیریت گروه و زیر گروه (قسمت منو)
2. مدیریت تماس با ما
3. مدیریت درباره ما
4. مدیریت محصولات
5. مدیریت گالری تصاویر
6. مدیریت دانلود ها
7. اخبار
8. پیوندها (همکاران)
9. مدیریت متاها ( کلمات کلیدی، توضیحات، عنوان سایت)
10. مدیریت تصاویر هدر
11. مدیریت کاربران
تعریف کاربر جدید با ایجاد سطح دسترسی به هر بخش
12. تنظیمات هر بخش (تعداد اخبار، محصولات، تصاویر، فایلها، ... برای هر صفحه)
سایت دوزبانه هست (فارسی، انگلیسی)
تکنولوژی:
xhtml, css, jquery, asp.net 4, sql server 2008
سه لایه
لازم به ذکر هست که مطالب از طرف کاربر سایت آزمایشی گذاشته شد، در واقع نیاز به آموزش داره...
با تشکر
Saman Hashemi
یک شنبه 27 آذر 1390, 08:23 صبح
کارت خوبه بهت تبریک میگم...!
خونه پر پر 1 میلیون البته اگه چشم طرف گرفته باشه این کارها عموما بین 600 تا 800 ارزش داره...!
پ.ن: وقتی یه نرم افزار برای ارزیابی میذاری یه دسترسی به پنل مدیریت بده که امکانات کامل بررسی بشه...!
امیدوارم موفق باشی
hamid_shrk
یک شنبه 27 آذر 1390, 08:25 صبح
سلام ، اگه زیر 1.5 بگیری به برنامه نویس ها خیانت کردی.
البته این نکته رو ذکر کنم که کار هم باید حرفه ای باشه ها ،کد استاندارد ، سازگار با مرورگر،بهینه برای موتورهای جستجو.و ...
micro_bhk
یک شنبه 27 آذر 1390, 08:50 صبح
کارت خوبه بهت تبریک میگم...!
خونه پر پر 1 میلیون البته اگه چشم طرف گرفته باشه این کارها عموما بین 600 تا 800 ارزش داره...!
پ.ن: وقتی یه نرم افزار برای ارزیابی میذاری یه دسترسی به پنل مدیریت بده که امکانات کامل بررسی بشه...!
امیدوارم موفق باشی
سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون
حقیقتش اولین پروژه ای هست که واسه کسی انجام میدم.
انشالله دفعه های بعد یه Demo از پنل مدیریت هم میزارم، اینم یه عکس از مدیریت:
http://http://www.pic.iran-forum.ir/images/8skkc663d2sfpx4ltiho.jpg
http://www.pic.iran-forum.ir/images/8skkc663d2sfpx4ltiho.jpg
سلام ، اگه زیر 1.5 بگیری به برنامه نویس ها خیانت کردی.
البته این نکته رو ذکر کنم که کار هم باید حرفه ای باشه ها ،کد استاندارد ، سازگار با مرورگر،بهینه برای موتورهای جستجو.و ...
من سعی کردم که هم کدهام استاندارد باشه و هم سازگار واسه مرورگرها و ...
مابقی موارد نیاز به تجربه و کمک گرفتن از دوستان با تجربه داره
meisam3322
یک شنبه 27 آذر 1390, 09:57 صبح
با سلام،
چند تا پیشنهاد دارم:
عکسهای توی Header که اسلاید شو هستند، از کیفیت پایینی برخوردارند. فکر کنم مثلا Width عکس 1000 بوده شما همونو قرار دادین توی سایت و فقط Width شون رو کمتر کردی تا توی اسلاید شو نشون بده. خوب این باعث میشه عکسها کشیده بشن و کیفیت بیاد پایین. اگر واسه اسلاید شو عکس هار مثلا با Photoshop ویرایش میکردی. بهتر میشدن. کیفیت کار میرفت بالا و چشم نواز تر میشد.
اصولا لینکهای اصلی رو به ترتیب اولویت میزارن .. .مثلا شما میتونستید ابتدا محصولات رو بذارین ، و تماس با ما و درباره ما میرقتن آخر. میشد که شما مثلا به جای دباره ما از عنوان فعالیت های شرکت استفاده میکردی. بهتر بود.
در مورد اخبار جدید در صفحه اول، وقتی روی لینک یه خبر جدید کلیک کردم. رفتم توی یه صفحه دیگه که لیست خبرها بود. باز دوباره همون لینک خبر رو کلیک کردم، متن خبر رو دیدم. بهتر نبود برای خبرهای جدید که توی صفحه اول هستند. وقتی کاربر روی لینک اونها کلیک میکنه یه راست بره متن خبر رو ببینه. به نظرم صفحه وسط، بین صفحه اول و متن خبر اضافیه.
دوسته من فقط یه پیشنهاد بودن. در کل سایت عالیه. هینطور که میگی مدیریت محتوای خوبی هم داره... در مورد قیمت هم بایستی بگم یه همچین کاری رو توی گرگان من 600 تا 700 میگیرم. حالا اگه کار شما توی تهران هست، باید 2 برابر این باشه. زیر 1 میلیون نگیر داداش. راستی اکثر کارفرما ها تخفیف میخوان. ندی یه موقع. مگه اومدن بقالی یا بوتیک که تخفیف میخوان. به اندازه زحمتت پول بگیر، نه کمتر نه بشتر.
موفق باشی
micro_bhk
یک شنبه 27 آذر 1390, 10:05 صبح
با سلام،
چند تا پیشنهاد دارم:
عکسهای توی Header که اسلاید شو هستند، از کیفیت پایینی برخوردارند. فکر کنم مثلا Width عکس 1000 بوده شما همونو قرار دادین توی سایت و فقط Width شون رو کمتر کردی تا توی اسلاید شو نشون بده. خوب این باعث میشه عکسها کشیده بشن و کیفیت بیاد پایین. اگر واسه اسلاید شو عکس هار مثلا با Photoshop ویرایش میکردی. بهتر میشدن. کیفیت کار میرفت بالا و چشم نواز تر میشد.
اصولا لینکهای اصلی رو به ترتیب اولویت میزارن .. .مثلا شما میتونستید ابتدا محصولات رو بذارین ، و تماس با ما و درباره ما میرقتن آخر. میشد که شما مثلا به جای دباره ما از عنوان فعالیت های شرکت استفاده میکردی. بهتر بود.
دوسته من فقط یه پیشنهاد بودن. در کل سایت عالیه. هینطور که میگی مدیریت محتوای خوبی هم داره... در مورد قیمت هم بایستی بگم یه همچین کاری رو توی گرگان من 600 تا 700 میگیرم. حالا اگه کار شما توی تهران هست، باید 2 برابر این باشه. زیر 1 میلیون نگیر داداش.
موفق باشی
با تشکر از شما دوست عزیز
همونطور که گفتم، اطلاعات وارد شده از سمت کاربر سایت واسه آزمایش گذاشته شده، این نکات رو بهش گفتم که اطلاعات رو به چه صورت بزاره که زیبایی سایت حفظ شه.
واسه هدر، تو مدیریتش عکس رو تبدیل میکنم به سایز هدر که 910px × 250px هستش.
در مورد لینک ها و درباره ما هم ممنون از پیشنهادت، تو تغییرات سایت حتما در نظر میگیرم.
meisam3322
یک شنبه 27 آذر 1390, 10:11 صبح
ببین این فایل رو دانلود کن ، این قیمتهای سازمان نظام صنفی رایانه ای کشور در سال 1390 هست. بخون میفهمی که توی بازار به برنامه نویسها دارن ظلم میکنن و حقشون رو میخورن . واسه همین میگم تخفیف جاش توی بقالیه ...
79353
jaykob
یک شنبه 27 آذر 1390, 10:39 صبح
سلام دوست عزیز
کار خوبی انجام دادید و با توجه به اینکه کارت اختصاصی هست قیمت 1 میلیون به بالا مناسب هست البته بسته به طرف هست که بدونه شما اختصاصی واسش کد زدی و توجیه باشه چون شماری از مشتریان رو که ما دیدم جاهای دیگه مثلا جوملا نصب می کنن و ازشون 300 تومان می گیرن ترجیح می دن و کاری هم به اینکه کلی زحمت کشیده شده ندارن . خلاصه فرهنگ سازی واسه کار برنامه نویسی و طراحی حرفه ای و اختصاصی وب سایت هم داستانی داره .
اما اگه مایل باشی مشکلاتش رو هم بگم :
اول اینکه روی طراحیتون باید بیشتر کار کنید و اینکه قالب داخل ie می ریزه به هم که اگر css رو اپتیمایز کنید درست می شه .
عکس های اسلاید شو مناسب نیستند .
seo رو درست رعایت نکردید .
گالری عکستون زیاد جذاب نیست .
امید وارم موفق باشید
micro_bhk
یک شنبه 27 آذر 1390, 11:10 صبح
سلام دوست عزیز
کار خوبی انجام دادید و با توجه به اینکه کارت اختصاصی هست قیمت 1 میلیون به بالا مناسب هست البته بسته به طرف هست که بدونه شما اختصاصی واسش کد زدی و توجیه باشه چون شماری از مشتریان رو که ما دیدم جاهای دیگه مثلا جوملا نصب می کنن و ازشون 300 تومان می گیرن ترجیح می دن و کاری هم به اینکه کلی زحمت کشیده شده ندارن . خلاصه فرهنگ سازی واسه کار برنامه نویسی و طراحی حرفه ای و اختصاصی وب سایت هم داستانی داره .
اما اگه مایل باشی مشکلاتش رو هم بگم :
اول اینکه روی طراحیتون باید بیشتر کار کنید و اینکه قالب داخل ie می ریزه به هم که اگر css رو اپتیمایز کنید درست می شه .
عکس های اسلاید شو مناسب نیستند .
seo رو درست رعایت نکردید .
گالری عکستون زیاد جذاب نیست .
امید وارم موفق باشید
با سلام و عرض تشکر از شما دوست عزیز
حقیقتش هدفم از طراحی این مدیریت این بود که بتونم ازش تو پروژه های مشابه استفاده کنم، همونطور هم که گفتید این سایت اختصاصی هم هست.
خیلی خوشحال میشم از اینکه دوستان علاوه بر نظرشون در مورد قیمت، اشکالات این پروژه رو بگن تا بتونم رفعش کنم.
در مورد Cross Browser بودن من رو IE8+, Firefox 35+, chrome 9+ و Opera 9.5+ چک کردم، مشکلی نداشت، اگر لطف کنید و ورژن IE خودتون رو بگید ممنون میشم.
در مورد عکس اسلاید شو هم تو پست قبل گفتم، اینارو کاربر سایت آزمایشی گذاشته، نکات رو گفتم که عکسهارو به چه صورت طراحی کنه.
در مورد Seo من اطلاعات و تجربم زیاد نیست، اگر که زحمتی براتون نیست ممنون میشم بدونم اشکال تو کدوم قسمتشه که رفعش کنم.
در مورد گالری عکس هم تو پروژه های آینده تغییرات رو اعمال میکنم.
با تشکر از راهنماییتون
jaykob
یک شنبه 27 آذر 1390, 12:50 عصر
با سلام و عرض تشکر از شما دوست عزیز
حقیقتش هدفم از طراحی این مدیریت این بود که بتونم ازش تو پروژه های مشابه استفاده کنم، همونطور هم که گفتید این سایت اختصاصی هم هست.
خیلی خوشحال میشم از اینکه دوستان علاوه بر نظرشون در مورد قیمت، اشکالات این پروژه رو بگن تا بتونم رفعش کنم.
در مورد Cross Browser بودن من رو IE8+, Firefox 35+, chrome 9+ و Opera 9.5+ چک کردم، مشکلی نداشت، اگر لطف کنید و ورژن IE خودتون رو بگید ممنون میشم.
در مورد عکس اسلاید شو هم تو پست قبل گفتم، اینارو کاربر سایت آزمایشی گذاشته، نکات رو گفتم که عکسهارو به چه صورت طراحی کنه.
در مورد Seo من اطلاعات و تجربم زیاد نیست، اگر که زحمتی براتون نیست ممنون میشم بدونم اشکال تو کدوم قسمتشه که رفعش کنم.
در مورد گالری عکس هم تو پروژه های آینده تغییرات رو اعمال میکنم.
با تشکر از راهنماییتون
ورژن ie که من تست کردم 5 و 6 و 7 بود و بهم ریخت . شما به خودتون نگاه نکنید که مرورگرهای به روز استفاده می کنید الان بخش عمده مردم هنوز همون ویندوز xp رو دارن و ie 6 و اینکه باید همه جوانب رو در نظر بگیرید
seo هم داستانش یک کتاب کامله که پیشنهاد می کنم یک منبع خوب رو دنبال کنید از url ها بررسی شده تا چگالی کلمات و حجم و ...
Saman Hashemi
یک شنبه 27 آذر 1390, 13:58 عصر
یکی از بهترین نرم افزارها برای تست UI بر روی همه مرورگرهای IE نرم افزار IETester (http://www.my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage)میباشد...!
micro_bhk
یک شنبه 27 آذر 1390, 14:15 عصر
ورژن ie که من تست کردم 5 و 6 و 7 بود و بهم ریخت . شما به خودتون نگاه نکنید که مرورگرهای به روز استفاده می کنید الان بخش عمده مردم هنوز همون ویندوز xp رو دارن و ie 6 و اینکه باید همه جوانب رو در نظر بگیرید
seo هم داستانش یک کتاب کامله که پیشنهاد می کنم یک منبع خوب رو دنبال کنید از url ها بررسی شده تا چگالی کلمات و حجم و ...
ممنون از راهنماییتون، درست میگید، چون من تو این پروژه مبنامو واسه IE از نسخه 8 در نظر گفتم.
یکی از بهترین نرم افزارها برای تست UI بر روی همه مرورگرهای IE نرم افزار IETester (http://www.my-debugbar.com/wiki/IETester/HomePage)میباشد...!
IETester رو نصب دارم، ولی تو این پروژه همونطور که گفتم مبنای IE از نسخه 8 بود که اصلاحش میکنم.
dontspeak
یک شنبه 27 آذر 1390, 20:56 عصر
نمی دونم چی بگم. سامان جان سلام دوباره بعد بوقی سال و شرمنده از حرفهای الانم :) قبل هر چیزم بگم که خاطرت برام عزیزه پس به دل نگیر
سلام به همه دوستان
خوب بحث قیمت شده اولا که کلا من خودم سر پروژه هام روی قیمت خیلی حساسم و کار خوب می کنم و پول خوبم می گیرم. اما یه بحثی این وسط هست توی شهرتون چند تا دکتر عمومی زندگی می کنه؟ توی شهر ما حداقل 50 تا 100 تایی هستند. فکر می کنید روزی چقدر می گیرن؟ هر مریضی اگه 7000 تومن حداقل در نظر بگیریم و روزی 20 نفرو ببینن میشه 140000 تومن. حالا این دکتر چند سال از شما بیشتر خونده؟ 3 سال و بعد کتابو بسته و با همون علم قدیمش داره کارشو ادامه می ده و چی بشه بعد سالها یه ورق کتاب بخونه. حالا ما چی؟ هر روز باید بروز باشیم. فکر می کنید توی شهر ما چند تا برنامه نویس سایت هست؟ البته اگه نخوایم نصابهای سایت رو جزو برنامه نویسها بدونیم. فقط من (یک نفر). توی شهر شما چند تا برنامه نویسه؟ نسبت تعداد برنامه نویسها به پزشکهای عمومی توی شهرتون چقدره؟ مگه کار ما علمی نیست؟ واسه یه شرکت یه سایت میسازیم از قِبَل (کنار) اون سایت کلی در میارن اونوقت ما بگیریم 600 تا 700 تومن؟!! این بی انصافیه. مگه تخصص کار ما از یه پزشکی که فقط 3 سال بیشتر درس خونده و دیگه کتابو بسته کمتره؟ ارزش سایتی مثل گوگل رو با گرون ترین تخصص ها مقایسه کنید. چرا خودمونو ارزون می فروشیم؟ نمی گم سر مردم کلاه بزاریم ولی سر خودمونو که دیگه کلاه نزاریم. یکی از دوستان بنده wpf,mvc,c#,silverlight رو مسلط بود تویه یه شرکت کار می کرد و 800 تومن می گرفت. در حالی که هر نسخه از نرم افزارشونو 150 میلیون تومن می فروختن و گیر این بنده خدا فقط ماهی 800 تومن می اومد!!!!! این انصافه؟ اگه کسی پول طراحی سایت رو نداره خوب جوملا نصب کنه؟ چرا طلا رو به قیمت مس میدین؟ البته حرفام مال موقعیه که یه سایت قوی درست کرده باشید. اگه من بودم این پروژه شما رو البته نه به اون ظاهر بلکه منظورم با توجه به اون خواسته های مطرح شده، کمتر از 2 و 2.5 نمی گرفتم. البته یه کار خوب تحویل می دادم.
یه چیز دیگه می گم و رفع زحمت می کنم. یه خیابون رو در نظر بگیرید که توش پر پوله از 50 تومنی گرفته تا 100000 تومنی. چکار می کنید؟ اغلب میان از همون اول تا آخر جاده هرچی پوله جمع می کنند. بعضی ها که عاقل ترند میان فقط تراولهای 50000 تومنی و 100000 تومنی رو جمع می کنند. چون دسته اول تا بیان پول ریزه ها رو جمع کنند بقیه سر رسیدند و اون هیچ وقت نمی تونه تا آخر جاده رو جمع کنه
شاد و موفق و پیروز باشید
Saman Hashemi
دوشنبه 28 آذر 1390, 07:49 صبح
بزرگوار شما هر چقدر میخوایی بگو کنتور نداره اما این دوست ما چه کاری کرده که بخواد 2-2.5 بگیره ؟نه به اون شوریه شوری نه به این بی نمکی...!
این سایتی که دوستمون طراحی کرده توپ توپ کار کنه برنامه نویسیش برای یه هفته کاریه و طراحیشم یه هفته بعد این اینکاری که اینقدر سادست میخوایی 2-2.5 بگیری؟دوستان نه کارتون ارزون بدید نه گرون اونی که عرفه بگیرید و جوگیرم نشید خودتونو با دکتر مقایسه کنید چون به سطح برنامه نویسی خیلی از دوستان و بنده با 2 ماه کار مداوم و یه استاد خوب میشه رسید،آقای زارع الکی دوستان جوگیر نکنید که این بندگان خدا سالی یه پروژه ام دست نگیرند قیمت گفتن متری نیست یا اینکه با دکترای شهرتون نسبت ببندین قانون داره شما تشریف ببر یه دونه کتاب مهندسی نرم افزار یا مدیریت پروژه بخون تا کمی روشن شی الکی یه چیزی نگی که پروژه از دست بدی ...!
اگه این دوستمون 200 ساعت برای این پروژه وقت گذاشته باشه که محال میدونم با سطحی که خودشون بیان کردند ساعتی 5هزار تومن در نظر بگیریم میشه 1میلیون تومن اگر هم با استفاده از ماژولهای که بیان کردند قیمت بذاریم و بطور متوسط هر کدوم 100تومن در نظر بگیرید میشه 1.3 میلیون تومن این برای موقعی که یه نفر بیاد سفارش بده اگه بصورت پک بفروشه میشه همون 600-800 تومن در ضمن این قیمت ها برای کسی که حداقل 2سال سابقه کار داره و کارشو و سوادش از نظر فنی خوبه...!
micro_bhk
دوشنبه 28 آذر 1390, 09:54 صبح
سلام
خیلی ممنون از نظرات دوستان.
من هدفم از این پروژه این بود که بتونم بصورت پک درش بیارم و پروژه های مشابه رو با کمی تغییرات تو کمترین زمان انجام بدم.
به همین خاطر بیشتر رو مدیریتش کار کردم و بنا به دلایلی رو ظاهر پروژه وقت نذاشتم و سعی کردم که ساده باشه و بتونم زود تمومش کنم.
انشاالله تا آخر هفته لینک آخرین کارو میذارم که 2 نفره روش کار کردیم، تا دوستان با تجربه لطف کنن اشکالات و نظراتشون رو اعلام کنن.
به نظر من با این کار که دوستان پروژه هایی که انجام میدن بزارن تا افراد با تجربه انجمن نظراتشون رو در مورذش اعلام کنن، حداقل از این طریق مشکلاتشون تو زمینه برنامه نویسی رفع می شه.
با تشکر
dontspeak
دوشنبه 28 آذر 1390, 15:03 عصر
سامان جان، داداش من.
وقتی خودمون میگیم از یه دکتر کمتریم دیگه حرفی باقی نمی مونه. بعدم گفتم اگه من باشم و بخوام کار حرفه ای تحویل بدم 2و 2.5 میگیرم. ساعتی 5 تومن خیلی بی انصافیه!!!! حالا دکتر نه معلم کنکور در سطح جلبک توی شهرتون چقدر می گیره؟ ساعتی 20 تومن؟ 30 تومن؟ 40؟ یا 50؟ اونی که توی روستا کلاس کنکور میزاره بیشتر می گیره!!!!!!!!! آخه من نمی دونم 4 سال درس بخونی بعد هم کارت با جدید ترین تکنولوژی ها باشه و خودتو آپدیتم کنی اونوقت ساعتی 5 تومن؟ یه وکیل حداقل ساعتی 40 تومن میگیره. وکیلی که کلا یه کتاب قانون داره و کارش از مال ما راحت تره و کمتر علمی تره. اینا هم نه یه آدم بی سواد بنا که فقط آجر بالا میندازه روزی چقدر می گیره؟ بخدا دوستانو جو گیر نمی کنم دارم میگم بابا خودتونو ارزون نفروشین و بازار رو خراب نکنید گفتم کسی که پول نداره و نمی تونه خرج کنه بره جوملا نصب کنه یا بره دنبال یه برنامه نویسی که چیزی بارش نیست یا یه پک آماده بخره که ارزون تره.
Saman Hashemi
دوشنبه 28 آذر 1390, 19:02 عصر
باور کن ما هم بدمون نمیاد پول خوب بگیریم اما بدیه قضیه کار ما هر چقدرم که حرفه ای باشه فقط اهلش میفهمه که چقدر خوبه آدم عادی میگه همینه این 2میلیونه اما یه دکتر لقبش برای پول گرفتن کافیه...!
موفق باشید...!
dwmh_07
دوشنبه 28 آذر 1390, 21:32 عصر
با سلام من تازه کارم و میخوام تازه شروع کنم به نظر من هم حق با dontspeak است
واقعا باید همین کار رو کنی "به نظرم کارهایی که ما در حین انجام پروزه خیلی سریع و به صورت حرفه ای انجام داریم میدیم"
مطمعنم یعنی مطمعنا همین دکتر که شما میگی لقبش کافیه اصلا از این کارا سر در نمیاره در کل بگم به قول دوستمون dontspeak نباید خودمون رو دست کم تر از این دکتری و... بگیریم.
"من که حرفه ای بشم فقط حق خودم رو میگیرم اونچه که زحمت کشیدم چه قیمت بالا و چه پایین یا به قول دوستمون کسی که پول نداره و نمی تونه خرج کنه بره جوملا نصب کنه یا بره دنبال یه برنامه نویسی که چیزی بارش نیست یا یه پک آماده بخره که ارزون تره.".
موفق باشید
dontspeak
دوشنبه 28 آذر 1390, 23:29 عصر
باور کن ما هم بدمون نمیاد پول خوب بگیریم اما بدیه قضیه کار ما هر چقدرم که حرفه ای باشه فقط اهلش میفهمه که چقدر خوبه آدم عادی میگه همینه این 2میلیونه اما یه دکتر لقبش برای پول گرفتن کافیه...!
موفق باشید...!
سامان جان جریان ما مثل زمان قبل میلاد مسیح هست که اگه توی اون زمان بگی من یه ماشین دارم 1000 سکه طلا می فروشمش بعد همه میگن ماشین چیه؟!!!! کسی نمی دونه که یه ماشین چه سودی ممکنه براشون داشته باشه. اینجاست که اصول بازاریابی به کمکمون میاد. تویه یه موضوع فکر کنم از بچه های توی برنامه نویس قوی تر باشم اونم بازاریابیه چون مدتی مدرس بازاریابی بودم. یه کلک بازاریابی بهتون یاد میدم حتما با این روش می تونید بیشتر قرارداد ببندین و دعا به جونم بکنید :
فرض کنید شما می خواید یه گوشی بخرید و 300 تومن هزینه برای این موضوع در نظر گرفتید. حالا گوشی های مورد پسند شما قیمتهاش اینهاست: 285،280، 290،300، 315، 450 شما کدومو می خرید؟ حدود 90% میگن 315 تومنی. این یک روش موثر بازاریابیه. شما می خواید 300 تومن هزینه کنید اما اگه یه کالایی 315 تومن باشه میگید اشکال نداره بیشتر میدم ولی با کیفیت بهتر می خرم. این طبیعت انسانه. حالا چرا 450 تومنی رو نمی خرید؟ چون اون دیگه خیلی قیمتش بالاست. معمولا قیمتهاتون رو با سه قیمت متفاوت بدین یه قیمت پایین تر یه قیمت که بالاتره و قیمت سوم هم یکم بالا تر از قیمت دوم باشه. می تونید قیمت چهارم هم بزارید که خیلی بالاتر از اینها باشه مثلا همین پروژه دوستمونو بخوایم قیمت بدیم اینطور میدیم:
بسته اول: امکانات متوسط، قیمت 1000000 تومان
بسته دوم: امکانات خوب، قیمت 2000000 تومان
بسته سوم: امکانات خوب یکم بیشتر، قیمت 2500000
بسته چهارم: امکانات خیلی عالی، قیمت 5000000 میلیون تومان
توجه کنید که امکانات متفاوته . منظورم امکاناتی نیست که دوست عزیزمون در نظر گرفتند. این قسمتش دیگه به هوش شما بستگی داره که امکاناتش رو چطور برای طرفتون شیرین جلوه بدین.
نکته: اگه بخوایم نسبت دستمزد ما رو با بقیه کارها در دنیا در نظر بگیریم دسمتز ما برنامه نویسا واقعا توی ایران خیلی کمتر از متوسط جهانه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.