ورود

View Full Version : ذخیره کردن دیتا در asp.net

nasimnastaran
شنبه 14 آبان 1384, 15:07 عصر
با سلام
من دو جدول دارم از نوع sql بدین صورت :
جدول اول Employee با فیلدهای ذیل :
id[int],name[nvarchar],studybranchid[int] , gender[bit] , and etc
جدول دوم بنام studybranch:
id از نوع int و studybranch از نوع nvarchar . بین studybranchid جدول Employee و id جدول studybranch رابطه برقرار می باشد .
برای فیلد جنسیتgender و studybranch به ترتیب از RadioButtonList1 و DropDownList1 استفاده کردم .
اولا برای لود کردن دیتا در داخل DropDownList1 که اطلاعات جدول studybranch بیارد چکار باید کرد .
من این جستجو را نوشتم :
string mysql="SELECT * FROM Employee INNER JOIN StudyBranch ON Employee.StudyBranchID=StudyBranch.ID";//finish
.....
da.Fill(dt);//dt is a datatable
DrpStudyBranch.DataSource=dt;//DrpStudyBranch is a DropDownList
DrpStudyBranch.DataTextField="Study_Branch";//binding
اما به هنگام اجرا فقط رکوردهای جدول Employee را نشان می دهد نه رکوردهای جدول StudyBranch .

ثانیا وقتی می خواهم add کنم چگونه فیلد gender یا RadioButtonList1 که از نوع bit است و فیلد studybranch یا DropDownList1 که از نوع nvarchr را خالی کنیم .
و نهایتا برای save کردن آنها از چه کدی استفاده کنم
من کد ذیل را نوشتم اما جواب نداد :
برای Gender:
drNewRow["Gender"]=RblGender.Items.Count;//1
برای StudyBranch:
drNewRow["StudyBranchID"]=DrpStudyBranch.Items.Count;//2

لطفا راهنمائی کنید .
با تشکر

ealireza
شنبه 14 آبان 1384, 23:56 عصر
سوالت رو بد فرستادی قابل خوندن نیست ..

Behrouz_Rad
یک شنبه 15 آبان 1384, 07:34 صبح
به هنگام اجرا فقط رکوردهای جدول Employee را نشان می دهد نه رکوردهای جدول StudyBranch

مسلما نباید رکوردهای جدول StudyBranch نمایش داده شوند چون Select شما تنها از جدول Employee است!!

وقتی می خواهم add کنم چگونه فیلد gender یا RadioButtonList1 که از نوع bit است و فیلد studybranch یا DropDownList1 که از نوع nvarchr را خالی کنیم .

دستور If Not IsPostBack را در روال Page_Load حذف کنید.

برای save کردن آنها از چه کدی استفاده کن

مقصود از ذخیره کردن چیست؟

موفق باشید.

nasimnastaran
یک شنبه 15 آبان 1384, 15:32 عصر
ضمن تشکر ،
من اصل فایل را ( جدول و فایل پروژه ) را ارسال کردم .
مشکل من اولا می خواهم وقتی که لود می شود dropdownlist رکوردهای Employee (ابتدا یا انتها ) را نشان دهد و ثانیا وقتی روی دکمه dropdownlist فشار می دهم لیست رکوردهای جدول StudyBranch را نشان دهد .
و سئوال بعدی راجع به save است که وقتی save را کلیک میکنم فقط رکورد اول جدول Employee به انتهای رکورد آن اضافه می شود .
بسیار ممنون از راهنمائی تان !

Behrouz_Rad
سه شنبه 17 آبان 1384, 06:26 صبح
خواهر گرامی!
پیشنهاد می کنم قبل از اقدام به پرسیدن سوالی، ابتدا دقیقا مشکل خود را ارزیابی کنید و ببینید واقعا مشکلتان چیست؟
جسارتا در هنگام تایپ نیز، کلمات و افعال را در جای صحیح خود قرار دهید.
واقعا فهمیدن دقیق مشکل شما دشوار است!
موفق باشید.

nasimnastaran
سه شنبه 17 آبان 1384, 13:51 عصر
ممنون از حوصله شما !
با توجه به اینکه اصل فایل ضمیمه می باشد ، و نیز توضیحات داده شده راجع به دو جدول مورد بحث ، سئوال را بار دیگر مطرح میکنم :
از آنجائیکه استفاده از کنترل DropDownList1 درحقیقت فقط برای انتخاب گزینه ها برای کاربر ( جهت ویرایش یا اضافه کردن ) می باشد ، خواستم item های این کنترل از جدول StudyBranch انتخاب گردد ، ضمن اینکه وقتی برنامه Load می شود ، رکورد جدول اصلی (Employee )را با توجه به رابطه بین دو جدول نیز نشان دهد .
در مورد Add نیز مشکل این چنینی وجود دارد ( البته اگر مشکل این کنترل حل شود ، راه حل مسئله سهل تر می گردد ) .
مجددا از شما تشکر می کنم .