ورود

View Full Version : نرم افزار xp mode

sara_azizi7757
یک شنبه 27 آذر 1390, 20:22 عصر
سلام
من نرم افزار xp mode را روی سیستمم نصب کردم اما بعد انجام تنظیمات زیر و restart برنامه xp mode پیغام زیر را میدهد.
firewall & windows update رو off می کنم برای کارت شبکه ip class c تعریف کردم (هم در win 7 و هم در win xp ) ,و همینطور computer name رو در win xp به computer name در win 7 تغییر دادم و در قسمت tools/setting / networkadapter رو در حالت کارت واقعی شبکه قرار دادم و بعد restart کردم و پنجره زیر را داد:
log on to windows و username و password خواست و من دو تا user امتحان کردم یکی xpmuser وadministrator که قبلا در win xp به آنها pass داده بودم اما پیغام زیر را می دهد:
you are attempting to connect back to your own computer. the requested operation is not allowed.
البته بعد از restart در قسمت setting چک کردم دیدم که قسمت logon credetials در حالت none بود ولی قبل از restart در حالت saved بوده.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

amin1softco
دوشنبه 28 آذر 1390, 16:42 عصر
و همینطور computer name رو در win xp به computer name در win 7 تغییر دادم

والا تا جایی که من می دونم باید نام و workgroup ها دو تا ویندوز متفاوت باشند اصلاً این اخطار برای همینه ؟؟؟:متفکر:

sara_azizi7757
سه شنبه 29 آذر 1390, 18:55 عصر
سلام
اگر نام computer ها یکسان نباشد نمی تونند همدیگه رو ping کنند ولی حالا مشکل اینه که user رو که زمان نصب میسازه بعد از restart کردن xpmode دیگه نمی شناسه .
من یک بار قبلا نصب کردم مشکلی پیش نیومد نمی دونم این بار کجای کار اشتباه کردم که جواب نمی ده.:متفکر:

amin1softco
سه شنبه 29 آذر 1390, 22:02 عصر
من یکبار فقط با همچین مشکلی روبرو شدم اونم برای این بود که روی لب تاپ های سونی ویندوز home نصبه و مشکل داشت ولی الان درست نمی دونم مشکل چیه!!؟ روی سیستمم الان ندارم وگرنه تست می کردم...