ورود

View Full Version : مبتدی: سلام_ چطور میشه یه کتابخانه رو با جاوا پیاده سازی کرد؟

zohrehn
یک شنبه 27 آذر 1390, 20:52 عصر
دوستان عزیز سلام
لطفا اگه میشه راهنماییم کنید.
من تا حالا با هیچ زبانی برنامه نویسی نکردم آشنایی کلی با برنامه نوسی c دارم و این ترم هم دارم با جاوا آشنا میشم .
می خوام با جاوا یک کتابخانه پیاده سازی کنم که 20 کتاب داره و دو نوع کاربر عضو و غیر عضو داره و قابلیت حذف واضافه کتاب رو هم داره.
لطفا اگه میشه راهنماییم کنید چطور کلاس هاش رو تعریف کنم و کلا باید از کجا شروع کنم.:گیج::گیج::گیج:

hosein.zare
یک شنبه 27 آذر 1390, 22:17 عصر
سلام . هر چیزی که میخوایی را روی کاغذ بنویس... بعد از روش Use Case Diagram, Class Diagram بکش بعد برو سراغ برنامه نویسیش . اگر احیانا UML هم نمیدونی اشکال نداره نقاشیش کن . ببین چی میخوایی.

zohrehn
یک شنبه 27 آذر 1390, 23:04 عصر
خیلییییییییی ممنون
اگه میشه بیشتر راهنماییم کنید مبتدی تر از این حرفام راستشو بخواید تو تبدیل همین نقاشی ها به کد مشکل دارم

phoenix87
یک شنبه 27 آذر 1390, 23:33 عصر
جاوا شی گراست.شما باید شی گرایی رو یاد بگیری تا بدونی چی کار باید بکنی

zohrehn
دوشنبه 05 دی 1390, 15:46 عصر
سلام
یعنی کسی نیست بیشتر کمکم کنه:گریه:

mansoor_csharp
سه شنبه 06 دی 1390, 14:02 عصر
منظورت چيه؟يعني اين را برات كامل بنويسند؟؟؟
براي اينكه اين پروژه را انجام بدهي بايد يك مقدار جاوا ياد بگيري

spiderman200700
سه شنبه 06 دی 1390, 17:12 عصر
درسته.
شما باید اول یه کم جاوا رو یاد بگیری ، بعد شروع به انجام پروژه کنی،بعدش در حین انجام پروژه ، اگه مشکلی داشتی اینجا مطرح کنی.
چیزی که شما پرسیدی یعنی کل پروژه رو چطوری باید انجام داد.

zohrehn
شنبه 17 دی 1390, 01:22 صبح
سلام
خیلی ممنون از راهنماییتون.
من هم جاوا بلدم هم شی گرایی ام فقط نمی دونستم باید از کجا شروع کنم من از شما کد یا کل پروژه رو نخواستم من چون تا حالا برنامه ننوشته بودم نمی دونستم باید از کجا شروع کنم و فکر می کردم اینجا کسایی باشن که کمکم کنند.

spiderman200700
شنبه 17 دی 1390, 02:54 صبح
در ساده ترین حالت ،توی کتابخونه دو تا موجودیت داری .که این یعنی باید در مورد این موجودیت ها داخل دیتا بیست اطلاعات ذخیره کنی.
موجودیتها:
1.کتاب
2.عضو

باید یه فریم درست کنی نشان دادن کتابها.که علاوه بر یه Table،سه تا Button هم روی این فریم هست.
این دکمه ها برای اضافه ویرایش و حذف کتاب هستند.میتونی برای اضافه و ویرایش کتاب فریم های فرعی هم درست کنی(از JDialog اتفاده کنی بهتره).

برای عضو هم دقیقا مثل کتاب عمل کن.

صفت خاصه های موجودیت ها رو بنا به نیاز میتونی کم یا زیاد کنی که به حوصله ی خودت بستگی داره.

موفق باشی