ورود

View Full Version : سوال: سوال در مورد نرم افزارهایی که در حین اجرا نیاز به سی دی دارند

هاجر22
یک شنبه 27 آذر 1390, 23:21 عصر
سلام . نرم افزاری که در حین اجرا نیاز به سی دی اصلی دارند چطور ساخته میشند؟ در ضمن امکان رایت کردن سی دی وجود نداشته باشه؟

Nima NT
یک شنبه 27 آذر 1390, 23:39 عصر
در مورد قفل های ASPI ( اگر درست نوشته باشم ) جستجو کنید ؛ اساس کارشون ایجاد بدسکتور مجازی و چک کردن حضور این بدسکتور روی دیسک هستش ؛ زمانی که شما از سی دی کپی تهیه میکنید برنامه هایی مثل Clone CD این بدسکتور رو که شاید با مقدار FG پر شده رو مثلا" با 00 پر میکنه و از اون عبور میکنه اینطوری برنامه اتوران موقع اجرا متوجه کپی بودن سی دی میشه.

هاجر22
دوشنبه 28 آذر 1390, 21:55 عصر
سلام. راستش من یک سی دی آموزشی ساختم که حاوی یک سری فیلم هست. می خواستم یک قفل که پیاده سازی اون آسون و کم هزینه است رو برای آن بزارم. در ضمن فایل های ویدیویی رو نشه نرم افزارهای پخش ویدیو مشاهده کرد. با خودم فکر کردم اگر همه فیلم ها را روی سی دی بزارم و هنگام اجرا برای پخش فیلم ها نیاز به سی دی باشه از طرفی یک قفل روی سی دی بزارم که غیر قابل رایت کردن باشه می تونم با یک تیر دو نشون بزنم. حالا می خوام کمی بیشتر بدونم قفل گذاشتن روی سی دی رو بلدم. ولی اینکه برنامه چطور وادار کنم که فیلم ها را از روی درایو سی دی کامپیوتر کاربر بخونه و اگر سی دی اصلی در دستگاه نبود پیغام خطا بده و برنامه اجرا نشه و اطلاعاتی از این دست رو می خواستم بدونم. برنامه رو با WPF نوشتم. خطوط مربوط به قفل رو کجای برنامه باید بنویسم؟ من هیچی نمی دانم. لطفا من را راهنمایی کنید