ورود

View Full Version : خبر: فرمانده ناجا در بازدید از الکامپ: بسياري از نرم‌افزارهاي خارجي ابزار جاسوسي هستند



سوداگر
دوشنبه 28 آذر 1390, 00:35 صبح
فرمانده ناجا در بازدید از الکامپ: بسياري از نرم‌افزارهاي خارجي ابزار جاسوسي هستند

فرمانده نيروي انتظامي گفت: پايين‌كشيدن پهپاد نشان‌ از توانايي‌هاي ايرانيان دارد.

به گزارش ایسنا، سردار اسماعيل احمدي‌مقدم صبح سه‌شنبه در حاشيه بازديد از نمايشگاه بين‌المللي الكترونيك، كامپيوتر و تجارت الكترونيكي (الكامپ) گفت: اگر قرار باشد ناجا برنامه استراتژي‌محور را در حوزه ارتقاي امنيت مردم و در حوزه‌هاي ديگر عملياتي خود دنبال كند ناگزير است دانش الكترونيكي خود را در اين حوزه افزايش دهد.

وي با بيان اينكه برگزاري اينچنين نمايشگاه‌هايي سبب مي‌شود كه نيروي انتظامي فعاليت‌هاي خود را در محيط رقابتي عرضه كند، گفت: نيروي انتظامي علاوه بر عرضه عملكرد و خدمات خود با امكانات و ديگر خدمات و عملكرد دستگاه‌هاي ديگر مي‌تواند از عملكرد ديگران نيز بهره گيرد.

احمدي‌مقدم با بيان اينكه همواره مجرمان به دليل داشتن ابتكار عمل جلوتر از ماموران پيش‌مي‌روند، گفت: اما بايد نيروي انتظامي با شناسايي اين خلاء‌هاي امنيتي از وقوع اين جرايم پيشگيري كنند يا در مرحله اوليه وقوع جرم آن را شناسايي و راه‌هاي نفوذ را مسدود كنند.

وي با بيان اينكه پيشگيري يك گام مهم در پليس است گفت: با اشرافيت اطلاعاتي و آينده‌پژوهي نيز مي‌توان جرايم را پيش‌بيني كرد.

احمدي‌مقدم با بيان اينكه حوزه ديجيتال چاقوي دودم است گفت: بحث ديجيتال منافع و مضرات زيادي در دل خود دارد.

فرمانده نيروي انتظامي با بيان اينكه نمي‌توانيم از دنياي تكنولوژي در دنيا عقب بمانيم، گفت: قابليت‌هاي امنيتي خود را بايد افزايش دهيم.

احمدي‌مقدم با بيان اينكه مي‌توانيم با حفظ امنيت با سرعت مناسبي در حوزه ديجيتال و خدمات الكترونيك حركت كنيم گفت: در حوزه راهور مراقبت‌هاي الكترونيكي كمك شاياني به ما كرده است به گونه‌اي كه بخش زيادي از كاهش تلفات در اين پليس مرهون نظارت الكترونيك است.

وي با بيان اينكه ناجا در حال تغيير پارادايم و الگو از انسان‌محوري به فناوري محوري است، گفت: اميدواريم در پايان برنامه توسعه كشور فناوري محوري در نيروي انتظامي قابل محسوس براي تمامي مردم باشد.

فرمانده نيروي انتظامي يكي از آسيب‌هاي حوزه اينترنت را وجود مجرمان اينترنتي دانست و گفت: كلاهبرداران و متجاوزان نامرئي بدون اين كه ديده شوند در حوزه اينترنت اقدام به انجام اقدامات مجرمانه مي‌كنند.

وي با بيان اينكه اينترنت و تكنولوژي علاوه بر ايجاد فرصت‌هاي بسيار آسيب‌ و تهديدهايي را نيز به دنبال دارد به اقدامات نيروي انتظامي براي كنترل در حوزه اينترنت اشاره كرد و گفت: پليس فضاي توليد و تبادل اطلاعات با رصد اينترنتي اقدامات بسيار خوبي در جلوگيري از اقدامات مجرمانه داشته است.

فرمانده نيروي انتظامي در پاسخ به سوالي مبني بر حمايت از برنامه‌نويسان و متخصصان كامپيوتر از سوي نيروي انتظامي گفت: حمايت از اين افراد بسيار موثر است چرا كه نرم‌افزارهاي خارجي قابليت‌هاي منفي زيادي دارند.

احمدي‌مقدم در خصوص قابليت‌هاي نرم‌افزارهاي خارجي گفت: بسياري از اين نرم‌افزارها جاسوسي هستند و در هر زمان كه نياز داشته باشند دچار اختلال مي‌شوند و علاوه بر آن اطلاعات كشور ما به صورت رايگان در اختيار سازندگان اين برنامه قرار مي‌دهند و اصل اين نرم‌افزارها مخصوصا در حوزه كارهاي امنيتي غيرمجاز است.

وي با بيان اينكه با وجود اين قابليت‌هاي نرم‌افزارهاي خارجي ناگزير هستيم كه از ظرفيت‌هاي داخلي استفاده كنيم، گفت: نيروي انساني خلاق و دانشمند در حوزه‌هاي الكترونيك، كامپيوتر و تجارت الكترونيك به وفور در كشور وجود دارد و بايد با بسترسازي مناسب از توان اين افراد استفاده كرد.

احمدي‌مقدم با اشاره به توانايي نيروهاي مسلح در پايين‌كشيدن پهپاد جاسوسي آمريكا، آن را نشانه‌اي از پيشرفت ايران در اين حوزه عنوان كرد و گفت: اين مساله نشان‌دهنده توانايي‌هاي ايرانيان است.

منبع: ایستنا (http://www.ictna.ir/news/archives/038677.html)