PDA

View Full Version : سوال: تا به حال انبار سایت آمازون رو دیده بودید؟



smm2006sh
دوشنبه 28 آذر 1390, 10:16 صبح
در آستانه کریسمس”سال نو میلادی” کارکنان شرکت آمازون در حال آماده سازی انبار این شرکت برای ارائه خدمات خود هستند. دیدن یکی از بزرگترین انبارهای شرکت آمازون در ولز تجربه جالبی می تواند باشد.

http://s2.picofile.com/file/7217755050/1.jpg
http://s1.picofile.com/file/7217756448/2.jpg
http://s2.picofile.com/file/7217757197/3.jpg
http://s1.picofile.com/file/7217757418/4.jpg
http://s1.picofile.com/file/7217757739/5.jpg
http://s1.picofile.com/file/7217758167/6.jpg

منبع : http://www.biharf.com/content/220

smm2006sh
چهارشنبه 30 آذر 1390, 23:47 عصر
جفری بزوس موسس شرکت آمازون
رویایی بزرگ در ذهنی بزرگ
مختصری از زندگی مردی موفق . هدفم از قرار دادن این پست اینه که به قول دکتر آزاد (سر کلاس مدیریت بازار و تجارت) ادم هر چیزی را که در ذهن خود رشد دهد ، در ضمیر نا خود آگاهش ذخیره شده و سر انجام به دست می آوردش .
---------------------------------------------------------------------------------
جفری بزوس در سال ۱۹۶۴ به دنیا امد. زندگی پدر و مادر او بیش از یک سال دوام نداشت و زمانی که جف نوزاد بود، انها از هم طلاق گرفتند. مادر جف در حالی که جف ۵ سال بیشتر نداشت برای رهایی از بی خانمانی با یک مهاجر کوبایی که برای تحصیل به امریکا مهاجرت کرده بود ازدواج کرد.پدر خواندهٔ جف بعد از پایان تحصیل در شرکتی به نام اکسون به عنوان مهندس شروع به کار کرد.
به دنبال کوچ خانواده به ایالت میامی جف نیز دوران جوانی خود را در این ایالت سپری کرد.پس از این بود که جف وارد دانشکاه شده و شروع به مطالعهٔ فیزیک کرد، ولی بلافاصله به رشتهٔ مورد علاقهٔ خود، یعنی علوم کامپیوتر و مهندسی برق وارد شده و سرانجام در این رشته فارغ التحصیل شد .
جف پس از اتمام تحصیالاتش در چندین شرکت شروع به کار کرد، شرکت فیتل یکی از این شرکت‌ها بود که بر روی پیاده سازی شبکه‌های کامپیوتری فعالیت می‌کرد و بعد از ان وارد شرکت کامپیوتری SHAW شد. اما این مشاغل با رویای کودکی جف فاصلهٔ بسیاری داشت. در این دوران بود که ایده‌ای در ذهن وی شکل گرفت و همزمان با آن توجهش به رشد بی نظیر شبکهٔ جهانی وب معطوف شد.او در کمال تعجب دید که رشد استفاده از اینترنت در سال ۱۹۹۴ نسبت به سال قبل ۲۳ برابر شده است!

از همین جا بود که جف ایدهٔ خود، یعنی ایجاد یک فروشگاه از راه دور رارسمی کرده و شروع به تحقیق در زمینهٔ شرکت‌هایی کرد که کالاهایشان را از طریق پست و از راه دور ارسال می‌کردند. جف فهرستی از ۲۰ شرکت برتر در این زمینه تهیه کرد، تقریبا تمام کالاهای مدنظر جف از طریق این شرکت‌ها فروخته می‌شد، اما وی متوجه شد که هیچ یک از این شرکت‌ها اقدام به فروش کتاب نمی‌کنند. این مسئله تنها یک دلیل داشت و آن عدم امکان تهیهٔ یک کاتالوگ کامل از عناوین کتاب‌ها بود، زیرا عناوین کتاب‌ها بسیار متنوع بودند و تهیهٔ یک کاتالوگ کامل از انها نیازمند یک هزینهٔ سنگین و تهیهٔ یک کاتالوگ چند هزار صفحه‌ای بود. (روال کار این شرکت‌ها در ان دوران به این گونه بود که اقدام به تهیهٔ یک کاتالوگ از محصولاتشان می‌کردند و ان را برای مشتری ارسال می‌کردند، مشتری نیز بعد از دریافت کاتالوگ و انتخاب کالا، ان را سفارش می‌داد.)

همین جا بود جف ایدهٔ خود را با شبکهٔ جهانی وب تواًم ساخته و به فکر ساخت یک وب سایت برای معرفی عناوین کتاب‌ها کرد. مزایای این وب سایت نیز کاملا وی را توجیه کرده بود:

۱.عدم نیاز به تهیهٔ کاتالوگ فیزیکی

۲.کاهش شدید هزینه ها

۳.افزایش سرعت در عملیات خرید

۴.امکان تغییر روزانهٔ کاتالوگ و ...

اما در کنار تمام این مزایا یک خطر بزرگ جف را تهدید می‌کرد و ان سرمایه گذاری بر روی یک چیز جدید، مبهم و غیر قابل اعتماد به نام اینترنت بود که تا آن زمان همهٔ مردم ان را یک وسیلهٔ تفریحی و ارتباط جمعی می‌دانستند!

اما تنها جف بود که می‌توانست برای رسیدن به رویای کودکی خود تمام این خطرها را بپذیرد و تلاش بی وقفهٔ خود را برای رسیدن به ارزویش اغاز کند.او شروع به مطالعه و تحقیق در زمینهٔ تجارت کتاب کرد و حتی در همایش سالانهٔ کتاب فروشان شرکت کرد!
هنگامی که جف طرحش را با رییس خود در میان گذاشت و گفت که تصمیم دارد برای ایجاد یک کتاب فروشی انلاین کارش را ترک کند، رییسش او را به تجدید نظر تشویق کرد و به او گفت که روزی از این کارت پشیمان خواهی شد.جف در جوبا به او گفت:
«حتی اگر روزی شکست بخورم، اظهار پشیمانی نخواهم کرد، ولی اگر این کار را امتحان نکنم، تمام عمر پشیمان خواهم بود»
بعدها وی در گفت و گو با مجلهٔ تایم گفت:«به خود می‌بالیدم از این که ریسک بزرگی می‌کردم که هیچ کس حاضر به انجام ان نبود، تمام پایهٔ کار را روی چیزجدیدی به نام اینترنت می‌گذاشتم که معاملهٔ خطر ناکی بود.» بزرگترین ریسک جف بزوس از زمانی اتفاق افتاد که مادر و پدر خواندهٔ وی از ایدهٔ او پشتیبانی کرده و تمام درامد و پس انداز خود را که برای دوران بازنشستگی ذخیره کرده بودند به دست جف سپردند تا شاهد عمل جسورانهٔ وی باشند.(البته بعدها پاداش کارشان را گرفتند، زیرا میلیاردر شدند.)
جف نام Abracadabra به معنی ورد و طلسم(چیزی معادل «اجی مجی لا ترجی») را برای سایت برگزید، اما دوستانش او را متقاعد ساختند که این نام مناسبی نیست و سرانجام نام amazon.com را برگزیدند. رود آمازون نام بزرگترین رود جهان است است و جف نیز اعتقاد داشت که سایت کوچکش روزی به بزرگترین کتابخانهٔ جهان بدل خواهد شد.

طولی نکشید که توجه اکثر رسانه‌ها به سایت امازون و ایدهٔ انها که در ان سال‌ها عجیب به نظر می‌رسید اغاز شد و همین امر تا حدود زیادی باعث استقبال مردم از امازون شد. جف می‌گوید:از همان ابتدا ی کار مشخص بود که رشد خواهیم کرد با شروع کار امازون، جف و همکارانش پیوسته در تلاش بودند تا این سایت را با مشتریان وفق داده و همهٔ نیازهای آنان را برآورده کنند.ان‌ها ابتدا ایدهٔ خرید با یک کلیک را پیاده سازی کردند و سپس پخش نظرات خریداران را راه اندازی نمودند.در سال ۱۹۹۷ فروش سهام امازون از طریق سایت راه اندازی شد و در پی ان کار امازون به چند کشور دیگر از جمله کانادا، ژاپن، انگلستان و فرانسه گسترش یافت...

و سر انجام

عاقبت جف بزوس

جف بزوس به رویای خود رسیده بود.مجلهٔ فوربس اعلام کرد در سال ۲۰۰۸ درآمد جف به ۸٫۷ میلیارد دلار رسیده و او در مکان ۳۵ ثروتمندترین مرد جهان ایستاده بود. کودک یتیمی که به رویای امازون دست پیدا کرد در سال ۲۰۱۰ نیز به ثروتی بیش از ۱۲٫۳ میلیارد دلار رسیده‌است.

منبع:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AC%D9%81_%D8%A8%D8%B2%D9%88%D8%B3