PDA

View Full Version : مبتدی: معرفی نرم افزار

dwmh_07
دوشنبه 28 آذر 1390, 22:29 عصر
با سلام خدمت دوستان عزیز برنامه نویس من تازه کار هستم :لبخندساده: و میخواهم برنامه نویسی ASP.NET رو شروع کنم.
؟ :
خواستم بدونم برای کار با چه نرم افزاری شروع کنم البته خودم microsoft visual studio2008 رو دارم یا نرم افزارهایی که باید در کنار ASP.NET برای طراحی سایت رو داشته باشم به صورت کامل برام معرفی کنید البته اون نرم افزارهایی که بیشتر برنامه نویس ها برای طراحی سایت ازش استفاده میکنند و به روز آنها را. "چون میخوام همه اینها رو تهیه کنم و اطلاعات دقیق میخوام"

با تشکر از شما دوستان عزیز.

kaka777
دوشنبه 28 آذر 1390, 22:41 عصر
سلام
منم عین شما اولین وب سایتمو دارم درست میکنم
نرم افزار Microsoft Web Expression رو برای طراحی میگن خوبه و با visual studio میشه کدهاشو بنویسی
پیشنهاد من اینه که اصلا با این نرم افزارهای جانی مثل DreamWeaver و Frontpage طراحی سایتتو انجام نده که بعد کدهاشو بیاریی توو visualStudio کپی کنی و برنامه نویسیشو انجام بدی
بنظرم من توو خود ویژوال استادیو طراحی و کدنویسیشو انجام بده که دردسر مچ کردن کدها رو نداشته باشی
همینارومیدونستم

dwmh_07
دوشنبه 28 آذر 1390, 22:53 عصر
ممنون از شما دوست عزیز اما من گفتم تازه میخوام طراحی سایت رو شروع کنم
و برای اینکار از چه نرم افزارهایی استفاده کنم من اطلاعات دقیق میخوام.

atoorpatkan
سه شنبه 29 آذر 1390, 19:30 عصر
خوب ببینید شما وقتی میخواین یه سایتی رو طراحی کنین مثلا این سایت یه لوگو داره کلید های مختلف داره و ... . من همیشه خودم همه اینارو با فتوشاپ طراحی میکنم و تو خود ویژوال استدیو بکار میبرم.

sobhan5968
سه شنبه 29 آذر 1390, 20:42 عصر
شما علاوه بر ویژوال استودیو نیاز به SQL Server هم دارید . اگه می خواهید از بانک اطلاعاتی اکسس استفاده کنید پس نیاز به آفیس هم دارید .

برای کارهای طراحی و ظاهر سازی بستگی به شما دارد که از چه نرم افزاری می خواهید استفاده کنید از جمله Photoshop , Flash و یا مثلا نرم افزارهای زیادی که کد جاوا اسکریپت تولید میکنن مثلا برای ساخت منوهاس سفارشی یا اسلاید شو ها .

در ضمن اگه بخواهید اجاکس هم کار کنید نیاز به کتابخانه Ajax Control Toolkit هم دارید که باید به مجموعه ویژوال استودیوتون اضافه کنید .

fakhravari
سه شنبه 29 آذر 1390, 21:14 عصر
Yahoo! Messenger = برای کمک گرفتن از دوستان:بوس:
Adobe Photoshop CS3
CuteFTP 8 Professional
Microsoft Office FrontPage 2003
Batch Image Resizer
Microsoft Office Word 2007