View Full Version : سوال: null شدن کوکی وقتی که کاربر بدون sign out کردن پیجو می بنده
adineh67
سه شنبه 29 آذر 1390, 10:24 صبح
سلام
من واسه لاگین بودن یا نبودن کاربرام از کوکی استفاده کردم حالا می خوام وقتی کاربرم بدون ساین ات کردن از صفحه اومد بیرون حساب کاربریش بسته شه تو رویداد application-end کد زیرو قرار دادم ولی جواب نمیده
Response.Cookies["cookieuser"].Value = "";
اگه راهی هست بگین لطفا:لبخندساده:
hamid_shrk
سه شنبه 29 آذر 1390, 10:30 صبح
سلام ، از دستو delete استفاده کنید
Saman Hashemi
سه شنبه 29 آذر 1390, 10:38 صبح
application_end وقتی اجرا میشه که برنامه به هر دلیلی فعالیتش متوقف میشه شما از Session_End استفاده کنید که هنگامی اجرا میشه که session کاربر مدتش به پایان میرسه...!
adineh67
سه شنبه 29 آذر 1390, 11:36 صبح
application_end وقتی اجرا میشه که برنامه به هر دلیلی فعالیتش متوقف میشه شما از Session_End استفاده کنید که هنگامی اجرا میشه که session کاربر مدتش به پایان میرسه...!
من نمیخوام با سشن کار کنم اگه بخوام اینکارو انجام بدم خیلی دردسر داره تا قسمتهای مختلف سایتمو که با کوکی کار کرده بودم تصحیح کنم
adineh67
سه شنبه 29 آذر 1390, 11:41 صبح
سلام ، از دستو delete استفاده کنید
میشه بگیندر کجا و به چه شکل باید استفاده کنم؟:خجالت:
hamid_shrk
سه شنبه 29 آذر 1390, 12:00 عصر
اینجوری :
<script language="javascript" type="text/javascript">
function delCookie() {
document.cookie = "نام کوکی";expires=Fri, 3 Aug 2000 20:47:11 UTC" + ";path=/";
}
</script>
تو Body بزاریدش اینو :
<body onbeforeunload="delCookie()">
rahmatr
سه شنبه 29 آذر 1390, 12:21 عصر
اگر برای کوکی تاریخ انقضا تعریف نکنید، بعد از بستن مرورگر خود به خود از بین می رود.
بنابراین اگر کاربر دوباره مرورگر را باز کند و وارد سایت شود، کوکی ها null هستند.
hamid_shrk
سه شنبه 29 آذر 1390, 12:22 عصر
اگر برای کوکی تاریخ انقضا تعریف نکنید، بعد از بستن مرورگر خود به خود از بین می رود.
بنابراین اگر کاربر دوباره مرورگر را باز کند و وارد سایت شود، کوکی ها null هستند.
کاملا درسته ولی اگه سایت رو تو چند تا تب باز کرده باشه و تب رو ببنده کوکی از بین نمیره.
adineh67
سه شنبه 29 آذر 1390, 14:51 عصر
اینجوری :
<script language="javascript" type="text/javascript">
function delCookie() {
document.cookie = "نام کوکی";expires=Fri, 3 Aug 2000 20:47:11 UTC" + ";path=/";
}
</script>
تو Body بزاریدش اینو :
<body onbeforeunload="delCookie()">
دوست عزیز اینو من تو کدوم صفحم باید بذارم و کلشو باید تو بادی قرار بدم؟؟
adineh67
سه شنبه 29 آذر 1390, 14:56 عصر
دوستان ببینین مشکل من دقیقا این هست که یه کاربر میاد وارد صفحه ی اصلی میشه و از طریق اون لاگین می کنه و وارد صفحه ی اعضا می شه حالا اگه دکمه ی بک بروزر رو بزنه میره به صفحه ی اصلی و از اونجا دوباره دکمه ی فرواردو بزنه میره به صفحه ی اعضا در صورتیکه نباید این اتفاق بیفته و بایستی کاربر مجددا لاگین کنه من راه حلی واسه این مشکل می خوام:ناراحت:
rahmatr
سه شنبه 29 آذر 1390, 19:16 عصر
دوستان ببینین مشکل من دقیقا این هست که یه کاربر میاد وارد صفحه ی اصلی میشه و از طریق اون لاگین می کنه و وارد صفحه ی اعضا می شه حالا اگه دکمه ی بک بروزر رو بزنه میره به صفحه ی اصلی و از اونجا دوباره دکمه ی فرواردو بزنه میره به صفحه ی اعضا در صورتیکه نباید این اتفاق بیفته و بایستی کاربر مجددا لاگین کنه
این طرز فکر اشتباه است.
کاربری که login می کند، تا وقتی logout نکرده است و در یکی از صفحات سایت حضور دارد حتی اگر آن صفحه عمومی باشد، باید معتبر باشد.
در ضمن کاربران از login زیاد متنفرند. شما این حساسیت را برای ملاحظات امنیتی دیگر سایت به کار ببرید.
حتی سایت یاهو هم، وقتی وارد ایمیل می شوید، اگر back بزنید و به صفحه اصلی برید و سپس برگردید، به شما صفحه لاگین را نشان نمی دهد و هنوز از سایت خارج نشدید.
meisam3322
چهارشنبه 30 آذر 1390, 00:08 صبح
وارد صفحه ی اعضا می شه حالا اگه دکمه ی بک بروزر رو بزنه میره به صفحه ی اصلی و از اونجا دوباره دکمه ی فرواردو بزنه میره به صفحه ی اعضا در صورتیکه نباید این اتفاق بیفته و بایستی کاربر مجددا لاگین کنه من راه حلی واسه این مشکل می خوام
خوب بره ، چه مشکلی هست ؟ شما باید اونو کنترل کننین، که در صورتی ثبت نام انجام گیرد که کاربر مهمان باشد نه عضو. دیگه مشکلی پیش نمیاد. حالا کاربر با Back زدن (که چیزه طبیعی هست) میاد به صفحه قبل که برای عضویت هست، در صورتی که کاربر الان عضو هست.
بدین صورت که در زمان ثبت نام و زدن دکمه ثبت نام یا ورود ، اگه کاربر عضو بود انجام نشه و بره مثلا به صفحه پروفایل طرف. و خیلی ماسئل مشابه این رو شما باید توی وی سایتتون کنترل کنین تا تداخل پیش نیاد.
هنگام ثبت نام یا ورود اعضا، یه سشن به اون میدی، مثلا مقدار سشن با آیتم UserValid ، اگر False بود یعنی کاربر مهمان و اگر True بود یعنی کاربر عضو. حالا میتونی با این وسیله اگه کاربر با دکمه Back بروزر اومد به صفحه قبل که همون ثبت نام و یا ورود هست. شما در زمان کلیک برروی دکمه ثبت نام یا ورود چک می کنین که آیا مقدار سشن Uservalid ، که یک بار در زمان قبت نام مقدار true گرفته ، false هست یا true.
in register or login button click event :
if session.item("UserValid")=true then
response.redirect("صفحه اول اعضای وب سایت")
else
انجام عملیات ثبت نام یا ورود به وب سایت
فقط ابتدا در فایل global مقدار سشن شده رو ، مقدار پیش فرض دهید که در ابتدا False که همون معنای مهمان هست. با خروج و Logout شدن کاربر سشن مقدار False یا remove شود. اگر از ک.کی استفاده میکنی، میتونی هنگام خوندن اطلاعات ک.کی اگه کاربر مهمان بود ، مقدار سشن False و اگر عضو true شود.
موفق باشین
لازم شد ذکر کنم دوباره : (منظورم با شما Adineh67 نیست، خودم و امثال خودم رو دارم میگم)
دلیل مشکل ما ، و روبرو شدن با این مشکلات میدونین چیه ؟
اینه که ، وقتی پروژه ه ای واسه انجام دادن داریم، میریم سیستم رو روشن میکنیم و VS لود میشه ، یا علی از تو مدد ..... وسط کار گندش در میاد که مثلا بانک داده نیاز به تغییر داره که تغییرش هم باعث میشه همه کدها عوض شه و .... یا آخر تفکر و زورش اینه که فکر کنیم فیلدهای بانک چیا باشن و چند تا صفحه لازم داریم .
این که نشد ... اگر یه روز وقت بزاریم و بشینم کل کار رو آنالیز و بررسی کنیم، ببینیم برای هر مشکلی که پیش رو داریم، چه ترفندها و فوت و فنی رو باید به کار ببریم. بدنه اصلی کار رو آماده کنیم. بانک رو روی کاغذ رسم کنیم و ارتباط ها رو تنظیم کنیم و خیلی چیزایه دیگه ....
برنامه نویسی چیزی نیست، جز پیدا کردن راه حل برای مشکلات.
موفق باشین
adineh67
چهارشنبه 30 آذر 1390, 02:26 صبح
ممنون از شما بابت پاسختون
یه چیزی که هست خیلی از کاربرا و از جمله خود بنده مبتدی هستیم بنده خودم شخصا این اولین تجربه ی وب نویسیمه و فعلا باید رو بیارم به مهندسی معکوس و اینکه چند تا پروژه کار کنم تا ذهنم واسه تحلیل باز شه
حرص نخورین درست میشه:لبخند::لبخند::لبخند:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.