View Full Version : سوال: نمایش سایت توی مرورگرهای مختلف بدون تغییر
elahe software
سه شنبه 29 آذر 1390, 18:53 عصر
چی کار کنم تا سایتی که طراحی می کنم تو مرورگرهای مختلف شکلش تغییر نکند و ثابت نشان دهد؟:ناراحت:
Saber Mogaddas
سه شنبه 29 آذر 1390, 19:26 عصر
سلام
این موضوع تو تاپیک های زیادی مطرح شده با جزئیات می تونید جستجو کنید..روش های زیادی وجود داره..و بیشتر این مشکل تو ie 7-8 به پایین هست..مشکل شما تو IE هست؟
ravand
سه شنبه 29 آذر 1390, 22:23 عصر
اگه تازه وارد مبحث ساخت قالب و طراحي با html و css شدي بايد بگم كه راه زيادي در پيش داري.
منم دنبال يه راه ثابت براي حل اين مشكل بودم ولي بهش نرسيدم و به اين نتيجه رسيدم كه براي هر مشكلي بايد دنبال يه راهي باشم. البته راههاي مثل ري ست كردن مقادير كدها هست ولي تمام مشكل رو حل نميكنه . خوب كه مشكلت با مرورگر حل بشه بعد با مشكل نمايشگر رو برو ميشي. :لبخند:
elahe software
سه شنبه 29 آذر 1390, 22:25 عصر
بله مشکلم دقیقا تو ie هستش!
sobhan5968
سه شنبه 29 آذر 1390, 22:28 عصر
بریا رفع این مشکل شما باید تک تک سلولهایتون رو دقیق مقداردهی کنید (منظور اندازه طول و عرض) . دوما حتما بر اساس پیکسل مقداردهی کنید اندازه ها نه بر اساس درصد !
سوما سعی کنید هر شئی شما داخل یک سلول باشد .
ravand
چهارشنبه 30 آذر 1390, 17:57 عصر
شما حرف درصد رو زدي من ياد اين موضوع انداختي.
من چند وقته ميخوام به ديو و عكس زمينه ي قالبم درصد بدم تا وقتي با نمايشگرهاي بزرگ برخورد ميكنه همون قدري كه در نمايشگرهاي كوچك مثل سي ار تي بوده در lcd هم كه بزرگ تر هست همون مقدار اندازه باشه.
الان اگه اندازه رو پيكسل بديم توي crt اندازه اش مناسب هست ولي توي lcd ممكنه مثلا سمت راست و چپ فاصله بيوفده.
من براي div مشكل رو با دادن درصد به عرض و ارتفاع حل كردم ولي براي عكس زمينه ي div نتونستم مشكل رو حل كنم.
كدها رو به شكل زير دادم ولي مشكلم حل نشد:
#page { width:100%; height:70%; background: url(http://s2.picofile.com/file/7166985806/zemine4.jpg) no-repeat;
border:0px;
}
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.