View Full Version : وب سایت در زمینهی دانلود نرمافزار و ویدئوهای آموزشی و مستند
Poorang
چهارشنبه 30 آذر 1390, 00:11 صبح
مدتی تو فکر راه اندازی یک سایت دانلود نرم افزار و ویدئوهای آموزشی و مستند هستم. با توجه به اینکه سایتهای فارسی زیادی در این زمینه فعالیت دارند، میخواستم از کسانی که در این زمینه اطلاعات دارن بپرسم:
آیا راه اندازی همچین وب سایتی میتونه درآمد زایی مناسبی داشته باشه؟
اگر این سایت از روشهای هرز و غیرحرفهای (مثل: تبلیغات بسیار چیپ و فریبنده، اخبار کاذب و صرفاً پر زرق و برق) استفاده نکنه و کپیرایت محصولات داخلی رو رعایت کنه، امکان داره که بتونه جاش رو بین سایتهای دیگه باز کنه؟
اگر کلیه دانلودها رایگان باشه، غیر از تبلیغاتِ داخل سایت راهی برای کسب درآمد وجود داره؟
بعد از اینکه به تعداد بازدید کننده مناسب رسید میتونه سود خالصی بیشتر از ماهی 800 هزار تومان داشته باشه؟
آیا نیاز به مجوز خاصی برای این منظور هست؟ اگر بله: آیا تهیه اون خیلی دشواره؟
عذر میخوام اگه سوالهام زیاد شد و اگر تالار نامناسبی رو انتخاب کردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تا جای دیگهای مطرحش کنم.
ممنون
ehp_kz6597
چهارشنبه 30 آذر 1390, 10:32 صبح
سلام
1- آره . چرا که نه
2- // //
3- میشه راهی پیدا کرد ولی یکم فکر و مشورت با آدم اینکار نیاز داره
4-:متفکر:
5- ؟
----------------------
خب این از سوالات که بطور کاملا تخصصی جواب داده شد :لبخند:
ولی نکته مهمی که وجود داره اینکه با توجه به اوضاع افتضاح اینترنت تو ایران و همچنین عدم توانایی کابران در خرید اکانت های سایت های دانلود و آپلود همه گیر (راپید ، هات ، سونیک و...) درصد بالایی از کاربران به دنبال لینکهای مستقیم برای دانلود میگردن و البته درصد قابل توجهی هم حاضر به پرداخت هزینه به یک شرکت یا سایت داخلی برای این کار هستند (به عنوان نمونه (http://zobdeh.ir))
نکته بعدی اینکه اگه بتونی خدماتت رو به حدی برسونی که تعداد کاربران قابل قبولی داشته باشه میتونی بجای تعداد زیاد تبلغ ، تعداد کمتری تبلیغ از شرکت ها معتبر تر با هزینه بالا تر بزاری تا هم از لحاظ مالی تامین کنه و هم سایتت نشه بیلبورد
و سر آخر اینکه اگه بتونی با میران سایت های اینچنینی تماس بگیری و این سوالات رو مطرح کنی فکر کنم بهتر به نتیجه برسی (البته اگه جواب درس و حسابی بدن)
اگه سایت زدی و vip شد یه اکانت رایگان برای من بذار :چشمک:
شاد و موفق باشی
Poorang
چهارشنبه 30 آذر 1390, 13:00 عصر
سلام
1- آره . چرا که نه
2- // //
3- میشه راهی پیدا کرد ولی یکم فکر و مشورت با آدم اینکار نیاز داره
4-:متفکر:
5- ؟
----------------------
خب این از سوالات که بطور کاملا تخصصی جواب داده شد :لبخند:
ولی نکته مهمی که وجود داره اینکه با توجه به اوضاع افتضاح اینترنت تو ایران و همچنین عدم توانایی کابران در خرید اکانت های سایت های دانلود و آپلود همه گیر (راپید ، هات ، سونیک و...) درصد بالایی از کاربران به دنبال لینکهای مستقیم برای دانلود میگردن و البته درصد قابل توجهی هم حاضر به پرداخت هزینه به یک شرکت یا سایت داخلی برای این کار هستند (به عنوان نمونه (http://zobdeh.ir))
نکته بعدی اینکه اگه بتونی خدماتت رو به حدی برسونی که تعداد کاربران قابل قبولی داشته باشه میتونی بجای تعداد زیاد تبلغ ، تعداد کمتری تبلیغ از شرکت ها معتبر تر با هزینه بالا تر بزاری تا هم از لحاظ مالی تامین کنه و هم سایتت نشه بیلبورد
و سر آخر اینکه اگه بتونی با میران سایت های اینچنینی تماس بگیری و این سوالات رو مطرح کنی فکر کنم بهتر به نتیجه برسی (البته اگه جواب درس و حسابی بدن)
اگه سایت زدی و vip شد یه اکانت رایگان برای من بذار :چشمک:
شاد و موفق باشی
بسیار ممنون بابت جواب.
اگر منظورتون رو درست متوجه شده باشم باید این نکته رو اضافه کنم که من در نظر دارم تمامی فایلها رو بصورت دانلود مستقیم بزارم تا دانلودش برای کاربرا کاملاً راحت باشه. همچنین حداقل برای اوایل کار در نظر ندارم که محدودیتی (مثل اکانت VIP) واسه کاربرا ایجاد کنم.
نکته بعدی اینه که از اونجاییکه میخوام رو اینکار سرمایه گذاری کنم و بعید میدونم مدیر سایتهایی اینچنینی حاضر باشن به کسی که میخواد رقیبشون بشه اطلاعات بدن: ممنون میشم اگه کسایی که اطلاعاتی در این زمینه دارن بیشتر کمک کنن.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.