PDA

View Full Version : خبر: پرسرعت‌ترين اينترنت جهان به كدام كشور تعلق دارد؟

hamid-nic
پنج شنبه 01 دی 1390, 11:21 صبح
به نقل از میگنا ، سايت Net Index، ميزان سرعت دانلودهاي خانگي را در كشورهاي مختلف سراسر جهان مقايسه و رده‌بندي كرده است.

به نقل از ايسنا، سايت Net Index به‌عنوان بهترين منبع براي آمار پهناي باند اينترنت جهاني، بر اساس ميليون‌ها نتيجه از آزمايش‌هاي اخير وب‌سايت سرعت‌سنج جهاني اينترنت (Speedtest.net)، به اين رده‌بندي پرداخته است.

بر اساس اين گزارش، ميزان متوسط سرعت دانلود و برحسب مگابيت بر ثانيه است كه طي 30 روز گذشته و در جايي كه فاصله متوسط ميان كاربر و سرور كمتر از 300 مايل (482.8 کيلومتر) بوده، اندازه‌گيري شده است.

كشور ليتواني از نظر سرعت دانلود كه به‌طور متوسط 35.53 Mbps (مگابيت بر ثانيه) بوده، در صدر اين جدول قرار گرفته است.

پس از ليتواني، كره‌جنوبي داراي بيش‌ترين سرعت دانلود و به ميزان30.44 مگابيت بر ثانيه بوده و پس از آن سه كشور استوني، لتوني و سوئد، به ترتيب با سرعت‌هاي 30.26 ، 26.43 و26.24 مگابيت بر ثانيه، پنج كشور اول داراي پرسرعت‌ترين اينترنت جهان از نظر سرعت دانلود را تشكيل مي‌دهند.

كشورهاي روماني، هلند، بلغارستان، لوکزامبورگ و سوئيس نيز به ترتيب با سرعت‌هاي 25.60؛ 25.38؛ 23.52؛ 20.87 و 20.12 در جايگاه ششم تا دهم اين جدول جاي گرفته‌اند.

ricky22
پنج شنبه 01 دی 1390, 13:04 عصر
اووووفففف !
یعنی میشه ما یه روزی به همچین اینترنتی دست پیدا کنیم ؟ :| :|
فکر کردن بهشم لذت بخشه .

mmd2009
پنج شنبه 01 دی 1390, 13:12 عصر
با سلام

واقعا تاسف برانگیزه.

شاهین تو این فکرا نرو که چیزی گیر ما نمیاد :ناراحت:

من سرعتم بشه 110kb\s اینطوری :لبخند: میشم وای به حالی روزی که اونطوری بشه سرعت

سوداگر
پنج شنبه 01 دی 1390, 23:48 عصر
ما هم بعد از مالی در رتبه دوم قرار داریم!
از آخر:ناراحت:

یوسف زالی
جمعه 02 دی 1390, 13:30 عصر
اینترنت در ایران بنا به گفته آقای (بیییییب!) خیلی هم خوب می باشد. مگر اینکه بخواهیم از آن برای مصارف دیگر استفاده کنیم.
وقتی طرز فکر صاحب خونه این باشه مستاجر فقط آرزو می کنه..

IranVisual
جمعه 02 دی 1390, 18:53 عصر
البته هم اینترنت و اینترانت هر دو رو تو این رتبه بندی لحاظ کردند . چون بعضی از این کشورها که در بالا لیست شده اینترنت کمی رو اراده میدن و بیشتر از اینترانت استفاده می کنن .
دلیل بالا بودن سرعت اینترانتی که اراده می دن هم کم بودن هزینه های زیرساختیشه .
با تحریمهایی که ایران تو زمینه اینترنت داره همینش هم خیلی خوبه . گر چه خونگی ها 128 مجازه ولی تا 2 مگ هم دارن اینترنت می دن .
الان تو بیشتر مخابراتهای ایران دارن اینترانت رو برای تست فعال می کنن .
----------------------
به امید روزی که بیان اینترنت رو از نظر تولید محتوایی رتبه بندی کنن ...

amir_saniyan
جمعه 02 دی 1390, 21:03 عصر
فعلا به قول وزیر سرعت برای دانلود PDF خوبه!

یوسف زالی
دوشنبه 05 دی 1390, 13:15 عصر

اگر این رتبه بندی منجر به فیلترینگ بشه ...
به نظر من فیلترینگ اون هم با این اینترنت های مثلا "پر سرعت" به نوعی توهین هست.
به امید روزی که اینترنت در ایران سریع بشه. فکر کنم با معیار های الان این سریع شدن روزی اتفاق می افته که نی ها شکوفه می کنند.

saeedIRHA
سه شنبه 06 دی 1390, 00:17 صبح
البته هم اینترنت و اینترانت هر دو رو تو این رتبه بندی لحاظ کردند . چون بعضی از این کشورها که در بالا لیست شده اینترنت کمی رو اراده میدن و بیشتر از اینترانت استفاده می کنن .
دلیل بالا بودن سرعت اینترانتی که اراده می دن هم کم بودن هزینه های زیرساختیشه .
با تحریمهایی که ایران تو زمینه اینترنت داره همینش هم خیلی خوبه . گر چه خونگی ها 128 مجازه ولی تا 2 مگ هم دارن اینترنت می دن .
الان تو بیشتر مخابراتهای ایران دارن اینترانت رو برای تست فعال می کنن .
----------------------
تحریم‌ها حد عقل تو این موضوع زیاد تاثیر نداره، ارائه کردن اینترنت پرسرعت کار شاقی نیست و اگر کار رو دست کاردون بدن به راحتی‌ قابل اجرا هست، اونم با ظرفیتی که ما داریم.
با این اوصاف بازم به این نتیجه میرسیم که خلایق هرچه لایق ;)

mehdi.mousavi
سه شنبه 06 دی 1390, 11:06 صبح
سلام.

ممکنه این سرعت برای شما خوب باشه، اما برای دیگران سرعت فعلی یه جور (اگر نگم توهین) شوخی تلقی میشه. البته یکی از هزاران چیزی که در این کشور کاملا بی ارزش هستش، درک کردن ارزش وقت انسانهاست. وقتی روزی 2-3 ساعت در ترافیک هستیم، وقتی مجبوریم برای گرفتن پول به چندین ATM سر بزنیم و در نهایت، اونی هم که پول داره پیام بده که سیستم شتاب قطع هستش و ... طبیعتا نشستن روی صندلی و منتظر تموم شدن Download یک فایل، سناریوی بسیار دلنشینی قلمداد میشه.

طوری این جمله رو نوشته اید که گویی اگر این اتفاق بیفته، ما در راس کلیه کشورها خواهیم بود. مگه ما از نظر تولید محتوا حرفی برای گفتن داریم؟ البته بستگی داره، بستگی داره که محتوا رو چه بدونیم.

موفق باشید.

IranVisual
سه شنبه 06 دی 1390, 15:15 عصر
به به

ممکنه این سرعت برای شما خوب باشه، اما برای دیگران سرعت فعلی یه جور (اگر نگم توهین) شوخی تلقی میشه.
و ... طبیعتا نشستن روی صندلی و منتظر تموم شدن Download یک فایل، سناریوی بسیار دلنشینی قلمداد میشه.

اين كه سرعت كمه و بايد واسه دانلود بابامون در بياد درسته ولي مگه ميخوايم اينترنت رو بياريم پايين يا اينكه يه سرور ميخوايم راه بندازيم كه اين سرعت شوخي باشه . والا ما هم دوست داريم سرعت 100 برابر بشه .
حالا بي ارزش بودن هزاران چيز ديگه يه خورده زياده رويه . بله گر چه خيلي خوب نيست ولي خيلي هم بد نيست .

طوری این جمله رو نوشته اید که گویی اگر این اتفاق بیفته، ما در راس کلیه کشورها خواهیم بود. مگه ما از نظر تولید محتوا حرفی برای گفتن داریم؟ البته بستگی داره، بستگی داره که محتوا رو چه بدونیم.

نه حاجي منظور نگير ، درسته بستگي به نوع محتوا داره - يه جورايي ديد فرق مي كنه - من سروكارم با ‍PC هست اگه به من بگن توليد محتوايي چطوريه از ديد خودم مي گم خيلي ضعيفه . حالا ممكنه از ديد هاي ديگه بالاترين باشه .

موفق و پيروز باشيد

یوسف زالی
سه شنبه 06 دی 1390, 19:47 عصر
لطفا از بیان جملات سیاسی در امضا خودداری کنید.
ممکنه کسانی خوششون نیاد و اظهار نظر کنن و بحث بی خودی در بگیره.
نظر هر کسی برا خودش محترمه.
از مدیران سایت درخواست تذکر دارم.
ممنون.

koorosh-soft
سه شنبه 06 دی 1390, 20:47 عصر
بـــــــــله!
ماهم داریم برای 1 مگابیت هفته ای 3-4 بار مخابرات میریم از آخر میگن :
"باید اداره یا سیستم دانشگاهی باشین"
از هر هفته هم که نصفش لنگر رو کابله نصف دیگش هم افت سرعت

یوسف زالی
سه شنبه 06 دی 1390, 21:32 عصر
عنایت کوسه های بی ادب که کابل ها رو می جوند هم مزید بر علت است.

hjran abdpor
سه شنبه 06 دی 1390, 22:12 عصر
با سلام.
اقای موسوی حرفم دلم را زد ( دو شب است که به خاطر عدم سرعت اینترنت نمیتونم یک فایل 4 مگی را بری دوستم تو جای بفرستم و همین هم باعث مشروطیم نشه خوب ) ، حالا هی بگید اینترنت خوبه و ............

syntiberium
چهارشنبه 07 دی 1390, 02:44 صبح
IranVisual (http://barnamenevis.org/member.php?57390-IranVisual):
اين كه سرعت كمه و بايد واسه دانلود بابامون در بياد درسته ولي مگه ميخوايم اينترنت رو بياريم پايين يا اينكه يه سرور ميخوايم راه بندازيم كه اين سرعت شوخي باشه . والا ما هم دوست داريم سرعت 100 برابر بشه .
حالا بي ارزش بودن هزاران چيز ديگه يه خورده زياده رويه . بله گر چه خيلي خوب نيست ولي خيلي هم بد نيست .
انیشتن می گه مثال زدن یکی از راه های یاد گیری نیست بلکه تنها راه یادگیری است و من هم می خوام برای شما مثال بزنم :
اگر بر فرض مثال شما یک بازی ساز باشید و بخواهید با udk کار کنید خود فایل setup ش 1.5 گیگا بایت هست و حجم آموزش هاش که سر به فلک می کشه و اگر برای ساختن بازی بخواهید از دیدن عکس ها و فیلم های مرتبط با سبک بازیتان ایده بگیرید بیشتر از 90 درصدر سایت های آپلود عکس در ایران بسته تشریف دارند و سایت های فیلم هم که کلا در ایران بسته هستند و اگر احیانا بسته نبودن دوباره مسئله ی حجم مطرح می شه .

اگر بر فرض مثال شما یک محقق در هر ضمینه ای باشید برای دانلود فیلم های علمی با همان مشکل قبلی روبه رو می شوید یعنی سرعت پایین و بسته بودن و برای سرچ مطالب هم بعضی وقتها با مشکل بسته بودن سایت مواجه می شوید مثلا اگر در blogspot.com مطلبی باشد بسته می باشد .

اگر بر فرض مثال زبانم لال شما برای تفریح و سرگرمی بخواهید در اینترنت دنبال عکس یا فیلم یا موسیقی یا بازی یا ..... بله ؟؟؟؟؟ تفریح ؟؟؟؟؟ سرگرمی ؟؟؟؟؟ اصلا به کار بردن کلمه ی تفریح در مورد اینترنت حرام است !!!! مگه ایرانی ها هم نیاز تفریح و سرگرمی دارند ؟؟؟؟؟ بیایید همین جا تو سایت پیوند ها انقدر سایت های مفید هست که نگو . :قهقهه:

یوسف زالی
چهارشنبه 07 دی 1390, 08:22 صبح
یکی از افتخارات مسیولین امسال این بود که در روزهای عید نوروز تعداد بازدید از سایت فخیمه "پیوندها" از مرز چند میلیون گدشت!
برای جستجوی کد هم خیلی از سایت ها بسته است.
خیلی از تالار ها گهگداری بسته می شوند.
اگر محقق پزشکی باشید که دیگه ...

Mask
چهارشنبه 07 دی 1390, 11:13 صبح
من اصلا برام سواله .اینا که همه سایتهای آپلود عکس و فیلم رو میبندند. چرا خودشون یه آپلود سنتر قوی و رایگان با مدیریت خودشون راه نمیندازند.
این نشون میده پشت این فیلترینگ اهداف سیاسیه نه دلسوزی به حال بچه های مردم.

یوسف زالی
چهارشنبه 07 دی 1390, 11:30 صبح
راه اندازی آپلود سنتر هم اگر انجام بشه می شه مثل راه اندازی ایمیل سنتر که همه چیزتون لاگ می شه و ...
در نهایت ادامه بحث فقط به ضرر سایته.
ممنون از همه.

black phoenix
چهارشنبه 07 دی 1390, 17:14 عصر
می دونید از چی غصه می خورم؟
وقتی مردم خودمون رو بابقیه مردم دنیا مقایسه میکنم می بینم که ایرانی لایق بهترین هاست.
اما چی شد که نشد نمی دونم

meisam3322
چهارشنبه 07 دی 1390, 22:12 عصر
برادران ، یه قضیه هست که میگه : خلایق هر چه لایق. لایقت من و شما بیشتر از این نیست. بهترین راه حل ، مثل بنده ، دنبال اقامت توی یه کشور آروم باشین. این بحث ها هم به هیچ نتیجه ای نمیرسه جون ما نه سر پیازیم و نه ته پیاز ... !!

سوداگر
چهارشنبه 07 دی 1390, 22:18 عصر
از چی؟

وقتی مردم خودمون رو بابقیه مردم دنیا مقایسه میکنم می بینم که ایرانی لایق بهترین هاست.
مردم ایران با بقیه مردم دنیا چه فرقی می کنن؟

اون مردم تا بیست سالگیشون یکی از این 2 چیز (یا هردو) رو متخصص میشن:
1) برنامه نویسی
2) نوازندگی و موسیقی
و غالبا هم از زمانی که سنّشون تک رقمیه، یادگیری رو شروع میکنن.
توی ایران یک علم رو نام ببرین که تا 20 سالگی نه! تا آخر عمر متخصص شده باشن؟

توی اون کشورها مردم، کتابخور هستند اما اینجا کتابخوان هم کم پیدا میشه.
توی اون کشورها کار مفید در ادارات بالای 5 ساعته، اینجا زیر یک ساعت!

ای کاش می شد حرف 30 یا 30 بزنم:افسرده:

دنبال اقامت توی یه کشور آروم باشین
کشور آرامی وجود ندارد چون آرامش امری درونی است نه بیرونی.

soft-c
چهارشنبه 07 دی 1390, 23:26 عصر
بـــــــــله!
ماهم داریم برای 1 مگابیت هفته ای 3-4 بار مخابرات میریم از آخر میگن :
"باید اداره یا سیستم دانشگاهی باشین"
از هر هفته هم که نصفش لنگر رو کابله نصف دیگش هم افت سرعت
من که به راحتی اینترنت 1 مگ از یکی از شرکتها گرفتم .
تا اونجا هم که اطلاع دارم الان بیشتر شرکتها محدودیت سرعت را برداشتند . مثلا من خودم اینترنت 128 دارم ولی با 200 دانلود می کنم . هرچند که این چند روز سرعت خیلی پایین اومده ولی یادم هست که توی سایت yahoo نوشته بود که در دوبی یک کابل قطع شده (البته مطمئن نیستم ).http://news.yahoo.com/company-cable-cuts-could-slow-emirates-internet-143049601.html

soft-c
چهارشنبه 07 دی 1390, 23:33 عصر
قرآن میگه در این دنیا هرچی به دست آوردید با تلاش خودتون بدست می آورید .
ولی ما در این کشور بیشتر حرف می زنیم تا تلاش .کشورهایی که من در موردشون اطلاع مستند دارم این است که در دوره ی رسیدن به توسعه به شدت اهل کار بودند (همین حالا هم همینطوره) ولی فکر نمی کنم در کشور ما این خبرها باشه . هی نمی خواهد بگید نمی دونم ضمینه اش نبود و .... . مگه بقیه جاها از همون اول همه چیز آماده بود . تلاش کردند ، گشنکی خوردند تا به اینجا رسیدند .
نمونه هم همین تاپیک که فقط نشستیم و داریم یک ریز یک سری مباحث را مطرح می کنیم (من کاری به درست یا اشتباه بودنش ندارم) ولی جای این حرفها در این سایت نیست ، این یک سایت علمی هست نه چیز دیگر .

یوسف زالی
چهارشنبه 07 دی 1390, 23:59 عصر
قرآن میگه در این دنیا هرچی به دست آوردید با تلاش خودتون بدست می آورید .

ربطی نداره.
ماها عادت داریم یکی رو بفرستیم جلو اگر کار خوب پیش رفت باهاش باشیم اگر نه خودمون رو کنار بکشیم.

کشور آرامی وجود ندارد چون آرامش امری درونی است نه بیرونی.

کشور آروم وجود داره. جاییه که مردمش آرامشت رو ازت نمی دزدن. حالا هی زور بزن آروم باشی از درون. آرامش دقیقا مرتبط هست با محیطی که در اون هستیم.
شما وقتی برای دانلود یک فیلم آموزشی (هرگونه فیلمی حق ما و در حیطه شخصی ماست. برای نگرفتن موضع عرض می کنم) پس از زیارت چهل و پنج بار سایت فخیمه پیوندها بالاخره از یک لینک غیر مستقیم و عبور از هزار تا پیج و مشترک شدن و هزار تا قر و فر دیگه باید بذاری دنده دو هل بدی سیستمت رو.
همه که دسترسی یا توان اشتراک اینترنت سرعت پایین (ADSL) رو ندارن و مثل پیارسال من بعضی ها مجبورن از فیلترنت هندلی استفاده کنن.
خودم به شخصه پس از کلی مکافات با اولترا تونستم برم از سایت سان ماکروسیستمز آی دی ای نت بینز رو بگیرم (70 مگ). حالا تصور کنین با سرعت 4 کیلو بایت در ثانیه (عین حقیقته - 3 تا 7 متغیر بود. صبحها از 5 تا 8 سرعت 7 میشد و چه ذوقی می کردم) چه آرامشی برای دانلود اون داشتم. بماند که پس از اون نیاز بود موبیلیتی پک و جی دی کا که از آی دی ای هم سنگین تر (عجب کلمه خنده داری) بودند رو دانلود کنم و چه آرامشی داشتم از درون.
یادمه 3 روز طول کشید. تازه شانس آوردم آی دی من داشتم و لینک هم اکسپایرد نمی شد.

نمونه هم همین تاپیک که فقط نشستیم و داریم یک ریز یک سری مباحث را مطرح می کنیم

من تو سایت کابل فطع شده و لنگر گرفته و کوسه گاز زده ای نمی بینم که درستش کنم و اینترنت ایران یهویی ردیف بشه.
سایت محلی برای تبادل نظر هست نه پارتیزان بازی و تشکیل گروه های چریکی.

اون مردم تا بیست سالگیشون یکی از این 2 چیز (یا هردو) رو متخصص میشن
1) برنامه نویسی
2) نوازندگی و موسیقی

فیام زیاد می بینی؟
منم فیلم زیاد می بینم.
آشنا هم تو بعضی از همون کشور ها دارم.
حالا نوازندگی رو می شه قبول کرد. اما برنامه نویسی.. شوخی می کنی!

بهترین راه حل ، مثل بنده ، دنبال اقامت توی یه کشور آروم باشین

این نظر شخص منه و کاری به بقیه ندارم. باهات موافقم.
حرف داره سیاسی می شه (به خدا نیست. اما ماها عادت داریم که از دل هر چیزی کلی سیاست بسازیم و ازش بترسیم)
لطفا یه دوستی بحث رو عوض کنه.
ما که آرامشمون رو از دست دادیم..

mehdi.mousavi
پنج شنبه 08 دی 1390, 00:04 صبح
سلام.
بچه ها فکر می کنم مطرح کردن مسائلی که هر روز باهاش مواجه هستیم، کمکی به حل اونها نمیکنه. اجازه بدید نظراتمون رو برای خودمون نگه داریم و اونها رو، اگر روزی شرایطش پیش اومد، در محفل هایی مطرح کنیم که (بلکه) ما رو به سوی رفع اونها رهنمون بشه. و الا یکی به دو کردن ما با همدیگه، اینکه فلان ISP اینطوره، فیلترینگ اونطوره، محتوا چنین هستش، کشتی به گل نشسته و خلاصه داستانهایی که همگی از اونها مطلعیم، دردی از این مساله دوا نمیکنه. بدون شک برخی از ما از شرایط فعلی خرسندیم و برخی ناخشنود. بهتره هر دو گروه امیدوار باشیم که اکثریت از شرایط خرسند باشند.

موفق باشید.