ورود

View Full Version : سوال: گزارشگیری با active report

SEPIDEYESHAB
شنبه 03 دی 1390, 23:59 عصر
با سلام.
دوستان من با وی بی 6 یه برنامه نوشتم که در قسمت گزارشگیری ، خود کاربر تعیین میکنه که چه فیلد هایی از table در گزارشگیری بیاد. برای این کار از active report استفاده کردم اما این 2 تا مشکل بزرگ داره.
یکی اینکه بعد از چاپ هر صفحه یه صفحه خالی میده بیرون و دوم اینکه نوشته ها رو اینجـــــــــوری کشیده میکنه :ناراحت:

دستم به دامن همتون لطفا کمکم کنید.

vbhamed
یک شنبه 04 دی 1390, 07:41 صبح
سلام

صفحه خالي براي اينه كه حاشيه ها رو درست تنظيم نكرديد، يعني عرض كل گزارشتون از عرض كاغذ بيشتر شده
در مورد كشيده شدن هم متاسفانه اكتيوريپورت اين مشكل رو داره

hrj1981
یک شنبه 04 دی 1390, 13:07 عصر
سلام
با اجازه استاد حامد عزيز
يكي از معايب بزرگ اكتيو ريپورت همونطوري كه حامدجان گفتند همين كشيدگي حروف تو فيلدهاست ، اما اين كشيدگي زماني بوجود مياد كه پروپرتي Multiline وWarpword اون فيلد خاصيت True داشته باشه ، چون وقتي اين دو آيتم فعال باشن فيلد اتوماتيك به حالت چند خطي ميره و تنظيماتش چون با حروف فارسي ست نيست باعث اين مشكل ميشه ، راهه حلش اينه كه اگه طول رشته داخل فيلدتتون زياد نيست اون دوتا پروپرتي بالا رو False كنيد

SEPIDEYESHAB
یک شنبه 04 دی 1390, 22:09 عصر
با عرض سلام مجدد و تشکر از دوستای مهربونم.
آقا ما با کلی ذوق و شوق این دوتا خاصیتو False کردیم و برنامه رو Run کردیم اما خورد تو ذوقمون:لبخند:
هیچ فرقی نکرد جز اینکه اثر MultiLine رو مشاهده کردیم و دیگه اضافه ی فیلدو زیرش چاپ نکرد...:لبخند:
اما حروف هنوز کشیده میشن اینجـــــــــوری...:گریه:
من از فونتای tahoma , b trafic , b mitra , و بقیه ی فونتای b دار استفاده کردم اما فایده نداشت ....:ناراحت:

hrj1981
دوشنبه 05 دی 1390, 06:15 صبح
ورژن اکتیوریپورت شما چنده ؟

1101001
دوشنبه 05 دی 1390, 08:42 صبح
سلام
شما از فونت نا زیبا و زشت Times New Roman استفاده کنید مشکل کشیدگی حروف برطرف میشه

hrj1981
سه شنبه 06 دی 1390, 06:23 صبح
دوستان عزیز از ورژن 1314 به بالا این مشکل کشیدگی رفع شده و فقط در حالت WORDWARP اگه طول متن زیاد باشه اقدام به کشیدگی حروف میکنه و فکر کنم ارتباطی با نوع فونت نداشته باشه

محسن واژدی
سه شنبه 06 دی 1390, 21:39 عصر
بعد از چاپ هر صفحه یه صفحه خالی میده بیرون

سلام
این به خاطر زیادی اندازه صفحه از حد مجاز است (اگر در فرم پیش نمایش چاپ دقت کنید یک خط چین عمودی قرمز رنگ میبینید)، برای حل مشکل در صفحه طراحی پهنای صفحه را تا اندازه ای کوچک کنید که این خط چین مخفی شود

موفق باشید

SEPIDEYESHAB
سه شنبه 06 دی 1390, 23:28 عصر
دوستان کسی میتونه لینک نسخه ای که درست کار میکنه با کرکشو بهم بده؟؟:خجالت:

این ایمیل منه. ممنمون میشم اگه کسی کمکم کنه....

morteza.zand21@gmail.com

خیلی حیاتیه ....:ناراحت:

محسن واژدی
چهارشنبه 07 دی 1390, 12:40 عصر
دوستان کسی میتونه لینک نسخه ای که درست کار میکنه با کرکشو بهم بده؟؟:خجالت:

این ایمیل منه. ممنمون میشم اگه کسی کمکم کنه....

morteza.zand21@gmail.com

خیلی حیاتیه ....:ناراحت:

آخرین نسخه:
http://downloads.datadynamics.com/ar2pro2501322.zip

موفق باشید

hrj1981
چهارشنبه 07 دی 1390, 15:31 عصر
با اجازه آقا محسن
اگه بخواهيد از لينك خود ديتاديناميكز دانلود كني چند مرحله بايد اضافه تر بري ، ميتيوني بدون دردسر از قسمت دانلود سايت من (http://hrjsoftware.ir)دانلودش كني، ضمنا يه مطلب مهم اينه كه حتما ابتدا يه جستجويه كوچيك تو تالار بكن

SEPIDEYESHAB
چهارشنبه 07 دی 1390, 23:38 عصر
آقا من از اینم استفاده کردم هیچ فرقی نکرد که ...
به جز False کردن Multiline وWarpword اگه کار دیگه ای باید بکنم بگید لطفا
این دهمین باری بود که دانلود کردم ، ولی هیچ فرقی ندیدم ...
آیا میشه برای این باشه که چون من از ورژن قدیمیش استفاده میکردم. حالا این جدیده درست عمل نکنه /؟؟!