ورود

View Full Version : مشکل در ایجاد تاپیک در بخش ASP.Net

hojat-zare
یک شنبه 04 دی 1390, 12:16 عصر
سلام
خسته نباشید

من تو بخش ASP.Net تاپیک میزنم این پیام میده :

پاسخ های نوشته شده در این بخش قبل از نمایش میبایست توسط مدیران سایت بررسی و تایید شوند. تا زمانی که مطلب توسط مدیران تایید نشود شما تاپیک تان را در این بخش نخواهید دید، بنابراین لطفا از نوشتن مجدد تاپیک خودداری کنید و منتظر شوید تا تاپیک کنونی شما بررسی شود

با مدیر بخش صحبت کردم ، میگن فعاله تاپیک اما وقتی آدرس تاپیک میدن باز میکنم با این پیام مواجه میشم :

آدرس مورد نظر وجود ندارد.
علت :
1-آدرس را اشتباه تایپ کرده اید.
2-این صفحه توسط مدیر سایت حذف شده است.
3- هنگام ایجاد گفتگوی جدید از عناوین نامناسب استفاده شده است

mehdi.mousavi
یک شنبه 04 دی 1390, 12:23 عصر
سلام.
سوال شما (http://barnamenevis.org/showthread.php?319919-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%DB%8C%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%21) بطور خودکار Spam تشخیص داده شده بود در نتیجه، نمایش اون مستلزم تایید یکی از مدیران بود...

موفق باشید.

hjran abdpor
یک شنبه 04 دی 1390, 14:56 عصر
با سلام.
من هم دو سه باری این مشکل برام پیش اومده بود و اخرش منصرف شدم برای زدن تاپیک ، علت این کار چی است ؟ یعنی ما را به عنوان سپمر تشخیص میده ؟

mehdi.mousavi
یک شنبه 04 دی 1390, 16:00 عصر
با سلام. من هم دو سه باری این مشکل برام پیش اومده بود و اخرش منصرف شدم برای زدن تاپیک ، علت این کار چی است ؟ یعنی ما را به عنوان سپمر تشخیص میده ؟

سلام.
در واقع مطلب ارسال شده رو Spam تشخیص میده، چون اگر شما رو جزء Spammer ها طبقه بندی کنه، دسترسی شما رو بطور خودکار به سایت قطع می کنه (تا اونجاییکه اطلاع دارم). اما اینکه چرا مطالب غیر spam رو به نادرستی spam در نظر میگیره، ایده ای ندارم (من در مورد این Plugin و نحوه عملکردش هیچگونه اطلاعاتی ندارم). در هر حال، از این پس به تاپیک هایی نامبرده بیشتر سر میزنم تا سریعتر اونهایی که به اشتباه Spam تشخیص داده شده اند رو تایید کنم. :)

موفق باشید.