View Full Version : چگونه میتوان کلید های ALt + Ctrl +Del را از کار انداخت
محسن شمس
دوشنبه 16 آبان 1384, 16:20 عصر
من جستجو کردم ولی هیچ کس جواب درست حسابی نداد
اگه می خواهید جواب من را بدید فقط خواهشن نگید قبلا بحث شده
اول خودتان یه بار بگردید بعد جواب بدهید .
بابک زواری
دوشنبه 16 آبان 1384, 16:52 عصر
http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=31104&highlight=ctrl
vbprogrammerx
پنج شنبه 03 آذر 1384, 14:29 عصر
توی run تایپ کن gpedit.msc
سپس:
user configure>administrative templet>system>ctrl+alt+del
kooroshheydarirad
چهارشنبه 27 شهریور 1392, 18:15 عصر
سلام به همه دوستان
من دارم یه برنامه مدیریت شبکه مینویسم و نیاز دارم که Ctrl+Alt+Del رو از کار بندازم ولی نمیشه همه راههای موجود تو سایتای ایرانی و همینطور code project و msdn گشتم ولی راهی موثر نبود
میخوام که با زدن این کلیدای ترکیبی اتفاقی نیفته همین
ایمیلم : kooroshheydarirad@gmail.com
بهروز عباسی
شنبه 30 شهریور 1392, 15:04 عصر
میخوام که با زدن این کلیدای ترکیبی اتفاقی نیفته همین
باید هزینه کنی !!
به خاطر اولویت بالایی این کلید های ترکیبی باید از Kernel mode hook استفاده کنی که تنها با زبان سی قابل پیاده سازیه و البته برای استفاده در نسخه های 64بیتی ویندوز هم کمی داستان داره برای راحتی کار می تونی از کتابخونه هایی مثل MadCodeHook (http://barnamenevis.org/www.madcodehook.com)استفاده کنی (البته خودم از این کتابخانه استفاده نکردم ولی ظاهراً میشه در این مورد هم ازش استفاده کرد ) !
kooroshheydarirad
پنج شنبه 30 آبان 1392, 16:58 عصر
این لینک که Not Found میزنه داداش
رامین مرادی
جمعه 01 آذر 1392, 11:30 صبح
چرا خودون رو به دردسر مي ندازيد . بهتره با يه كلك اين كارو انجام بديم درسته شايد خيليا بگن درست نيست ولي اين خودش يه راه حله
توي برنامتون يه تايمر بزاريد و مقدار اينتر ولش رو كم بزاريد بعد با تابع فايند ويندوز api ،ببينيد كه آيا تسك منيجر بازه يا نه اگه آره باز بود با تابع كلوز ويندو api ،اون پنجره رو غير فعال كنيد . من با اين روش خيلي راحت كارام رو انجام ميدم .:چشمک:
اگه كدشو خواستي پ خ بده بفرستم برات
vbhamed
دوشنبه 04 آذر 1392, 08:21 صبح
سلام
دوست عزيز، اولا به تاريخ ايجاد تاپيك توجه كنيد
دوم اينكه اين راهي كه شما گفتيد نهايتا باعث ميشه Task Manager باز نشه كه اونم براي ويرايشهاي بعدي ويندوز ممكنه كار نكنه
كاربر ميتونه با يك نرم افزار ديگه برنامه باز رو ببنده (از اين دست برنامه ها زياده مثلا Auslogics Task Manager) و شما كه اسم همه رو نميدونيد كه بخواين ببندينشون
در اصل بايد كاري كرد كه برنامه بسته نشه يا اگر شد دوباره باز بشه كه اينكار معمولا با سرويس نويسي براي ويندوز انجام ميشه
setroyd
دوشنبه 04 آذر 1392, 14:10 عصر
اینو ببین الگو برداری کن
رامین مرادی
دوشنبه 04 آذر 1392, 20:38 عصر
مدير بخش عزيز آخرين نفري كه تايپيك زده قبل من 30 آبانه يعني هنو ز كسي هست كه پيگير اين موضوع هست .
در ضمن تو ويندوز اين سه كليد تسك منيجر رو فعال ميكنه پس منظورشون تسك منيجره نه برنامه ديگه اي .
در ضمن گفتيد سرويس نويسي ميشه توضيح يا لينكي از اين روش رو برام ارسال كنيد چون من خودم مشتاقم كه در اين مورد ياد بگيرم. در ضمن آنتيا به اين گونه برنامه ها گير نميده؟؟؟؟
اگه ميشه پ خ بده ممنون
siyn71
سه شنبه 05 آذر 1392, 00:06 صبح
سلام دوستان..سورس فعال و غیر فعال سازی تسک منیجر..لطفا دانلود کنین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.