ورود

View Full Version : سوال: سئوال در مورد باتن

SalehPES
سه شنبه 06 دی 1390, 21:44 عصر
سلام.من یک لیست باکس ایجاد کردم.با استفاده از قسمت List ه Properties چند گزینه ایجاد کردم حالا میخوام یه دکمه(باتن) ایجاد کنم که وقتی مثلا از لیست علی رو انتخاب کردی , و روی دکمه کلیک کنی شماره ی علی رو بصورت مسج باکس نمایش بده.
میخواستم بدونم چه کدی رو باید برای قسمت باتن بنویسم تا این حالت پیش بیاد.اگه میشه کد قسمت باتن رو برام قرار بدین.خیلی ممنونم

محسن واژدی
سه شنبه 06 دی 1390, 22:20 عصر
سلام
میتوانید شماره ها را در آرایه ذخیره کرده و با استفاده از listindex به آنها دسترسی پیدا کنید
کد زیر را بررسی کنید:

Option Explicit
Dim sNum$(2)

Private Sub Form_Load()
sNum$(0) = "1111"
sNum$(1) = "2222"
sNum$(2) = "3333"
List1.AddItem "Num1"
List1.AddItem "Num2"
List1.AddItem "Num3"
End Sub

Private Sub List1_Click()
Caption = List1 & ": " & sNum$(List1.ListIndex)
End Sub

موفق باشید

SalehPES
سه شنبه 06 دی 1390, 22:59 عصر
بسیار ممنون دوست عزیز.اما چیزی که من دقیقا میخوام کدیی که برای باتن نوشته میشه و به این صورت باشه که اگر Num1 , انتخاب شه و روی دکمه باتن کلیک بشه شماره بصورت مسج باکس نمایش داده بشه.بازم بی نهایت ممنون

محسن واژدی
سه شنبه 06 دی 1390, 23:55 عصر
سلام
کد را بصورت زیر تغییر دهید:

Option Explicit
Private Sub Form_Load()
sNum$(0) = "1111"
sNum$(1) = "2222"
sNum$(2) = "3333"
List1.AddItem "Num1"
List1.AddItem "Num2"
List1.AddItem "Num3"
End Sub
Private Sub Command1_Click()
MsgBox sNum$(List1.ListIndex), vbInformation
End Sub

موفق باشید

SalehPES
چهارشنبه 07 دی 1390, 12:57 عصر
بسیار ممنون.مشکلم حل شد.فقط یه چیز دیگه.اگر بخوام اسامی لیست باکسم به ترتیب حروف الفبا انگلیسی بیاد چه کدی برای لیست باکس لازمه؟

محسن واژدی
چهارشنبه 07 دی 1390, 13:24 عصر
برای مرتب سازی خودکار، گزینه Sort موجود در لیست properties را true کنید

موفق باشید

JAMAL.R
پنج شنبه 08 دی 1390, 00:18 صبح
سلام فکر نکنم این همه کد لازم باشه. هر آیتم در لیست باکس یک متن (text) داره و یک مقدار (value) وقتی دارید آیتم به لیست اضافه میکنید باید value رو هم تعیین کنید بعد کافیه توی رویداد کلیک باتن بنویسید
msgbox.show(listbox1.selectedvalue(

محسن واژدی
پنج شنبه 08 دی 1390, 10:19 صبح
سلام فکر نکنم این همه کد لازم باشه. هر آیتم در لیست باکس یک متن (text) داره و یک مقدار (value) وقتی دارید آیتم به لیست اضافه میکنید باید value رو هم تعیین کنید بعد کافیه توی رویداد کلیک باتن بنویسید

msgbox.show(listbox1.selectedvalue(

سلام
این متد در listbox وجود ندارد، البته متد دیگری بنام ItemData وجود دارد که مقدار آیتم را نگهداری میکند اما آنهم محدودیت های مخصوص به خودش را دارد، از جمله اینکه:
- فقط داده عددی میپذیرد
- تعداد ارقام پذیرفته شده محدود است

موفق باشید

SlowCode
جمعه 09 دی 1390, 18:15 عصر
فکر کنم منظور ایشون این باشه:
Msgbox list1.selected(Index)
البته خروجی این کد یه مقدار boolean است.
در ضمن آقا جمال من تو وی بی6 همچین ساختاری ندیدم ها، احتمالا شما به زبان .net نوشتین.

SalehPES
یک شنبه 11 دی 1390, 14:31 عصر
ببخشید سازم سئوال میکنم.اما چون سئوالم در مورد همین پروژست گفتم دیگه تاپیک اضافی نزنم
امکانش هست بجای اینکه تک تک گزینه هارو توی لیست باکس کد نویسی کنی,با بانک اصلاعاتی اکسس این کارو بکنی؟یعنی این گزینه ها با بانک اصلاعاتی باشند و اگر امکانش هست مقدارش با بانک اطلاعاتی باشه اگر نه مقدارشو کد نویسی میکنم.ممنونم