ورود

View Full Version : اضافه کردن یا نکردن 2 فیلد به جداول

mohsenm66
جمعه 09 دی 1390, 12:14 عصر
من مشغول طراحی و برنامه نویسی یک سیستم برای ثبت شهریه دانشجویان هستم .
به نظر دوستان برنامه نویس بهتر است من در جداولم فیلدی به نام بدهکار و فیلد دیگری به نام بستانکار داشته باشم یا خیر یا اینکه مقدار بدهکاری یا بستانکاری را با محاسبه و دادن فرمول در sp به دست آورم بهتر است.
من فعلا این 2 فیلد را در نظر نگرفته ام و با محاسبات آن را به دست می آورم ولی یکی از دوستان می گفت بهتر است این دو فیلد را در جدولت اضافه کنی . حالا اگر قرار باشه این دو فیلد را به جدول اضافه کنم به چه جدولی باید اضافه بشوند .
لیست جداول موجود =
جدول دانشجویان = شامل اطلاعات فردی دانشجو (ش دانشجویی - نام - فامیل - رشته و ...)
جدول شهریه = شامل نیمسال تحصیلی - شماره دانشجویی - شهریه ثابت - شهریه متغیر
جدول پرداخت ها = شامل تاریخ و شماره و مبلغ فیش واریزی - نام بانک

linux
جمعه 09 دی 1390, 12:56 عصر
من مشغول طراحی و برنامه نویسی یک سیستم برای ثبت شهریه دانشجویان هستم .
به نظر دوستان برنامه نویس بهتر است من در جداولم فیلدی به نام بدهکار و فیلد دیگری به نام بستانکار داشته باشم یا خیر یا اینکه مقدار بدهکاری یا بستانکاری را با محاسبه و دادن فرمول در sp به دست آورم بهتر است.
من فعلا این 2 فیلد را در نظر نگرفته ام و با محاسبات آن را به دست می آورم ولی یکی از دوستان می گفت بهتر است این دو فیلد را در جدولت اضافه کنی . حالا اگر قرار باشه این دو فیلد را به جدول اضافه کنم به چه جدولی باید اضافه بشوند .
لیست جداول موجود =
جدول دانشجویان = شامل اطلاعات فردی دانشجو (ش دانشجویی - نام - فامیل - رشته و ...)
جدول شهریه = شامل نیمسال تحصیلی - شماره دانشجویی - شهریه ثابت - شهریه متغیر
جدول پرداخت ها = شامل تاریخ و شماره و مبلغ فیش واریزی - نام بانک
شما یک قسمت حسابداری باید داشته باشید که می توانید از این قسمت استفاده کنید http://barnamenevis.org/showthread.php?264879-گفتگوی-فنی-در-مورد-طراحی-Database-سیستم-مالی&p=1407011&viewfull=1#post1407011

سندی که باید ثبت کنید -
شما به ازای هر دانشجو باید یک حساب داشته باشید، و برای بانک هم یک حساب فرض کنید دانشجوی شما 1 مبلغ x ریال وارد پرداخت کرده هست سند شما به این شکل خواهد شد
1-دانشجو شماره 1 مبلغ x ریال بستانکار
2- حساب بانک مبلغ x ریال بدهکار
یعنی به ازای هر پرداخت 2 تا رکورد ثبت خواهید کرد.
جدول دانشجوها یک فیلد اضافی به اشم شماره حساب ایجاد می کنید و برای هر دانشجو که ثبت می شود یک رکورد در جدول حسابها ایجاد می کنید و مقدار کلید در جدول حساب را به این فیلد اختصاص می دهید.
جدول شهریه هر جور راحتی و لی جدول پرداخت ها
اطلاعاتی که در این جدول ذخیره می شود به نحوی باید در جدول اسناد ذخیره شود. کلا می توانید این جدول را حذف کنید،