PDA

View Full Version : بهترین راه برای طراح وب شدن ؟

atilaa
جمعه 09 دی 1390, 18:32 عصر
وقات فراغتم اینروزا کمی زیاد شده میخوام طراحی وب را یاد بگیرم
یکی از دوستام داره php میخونه و منم که فوتوشاپ بلدم گفته برم html5 و css3 یادبگیرم تا کارهای گرافیکی را بکنم ولی همینجوره که نمیشه

کمی تو اینترنت تحقیق کردم اینارو پیدا کردم که میگن به ترتیب یاد بگیرم

html - css که اساس وب هستند و باد یادگرفته شودند

بعد به ترتیب

php
java
jquery

و بعد بعد تسلط بر اینها html5 و css3

من اطلاعتم در زمینه وب خیلی کمه میگن که html5 قراره فلش را راهی قبرستون کنه و یادگیری html5 برای منی که هیچ کدوم بلد نیستم بهترین گزینه هست

میخواستم ازتون بپرسم که اون ترتیب php java jquery درسته یا چیزهای دیگری لازمه یاد بگیرم
و این قضیه html5 و css3 درسته و اینارا بخونم یا برم فلش یاد بگیرم ؟

البته در کنار اینا گفتن مه برنامه دریم ویور را هم یاد بگیرم و همچنین mysql هم در اخر کار باید یاد بگیرم تا اطلاعات کامل بشه

نظر شما چیه ؟؟ ممنون میشم اگر زود به من پاسخ دهید

sara_aryanfar
جمعه 09 دی 1390, 18:50 عصر
الان خیلی از طراحان به طور کامل نمی تونن از استانداردها css3 پیروی کنن چون هنوز هم که هنوز تعداد زیادی از کاربران دارن از مرورگر اینترنت اکسپلور نسخه 6 استفاده می کنن که اونم تعدادی از ساختارهای css3 رو قبول نمی کنه طراح هم آخر سر مجبور میشه بره سراغ همون روش های قدیمی به روز بودن خوبه اگر براتون بازار کار مهم نیست دسته بندی خوبیه

mal2yam
جمعه 09 دی 1390, 18:53 عصر
salam
man khodam shoru kardam be yadgirie web
albate begam asp.net na php
age bekhayin biayin tu shakheye asp.net
sar titrayi ke man donbal kardam ta alan ke vasate raham
c#
aval ba console application bud,badesh ta hadi windows form application
badesh Sqlserver
badesh Html
va alanam barnamenevisie web.asp.net

ravand
جمعه 09 دی 1390, 19:18 عصر
يادت باشه كه جاوا با جاوا اسكريپت فرق داره. بدون اگه طراحي سايت رو به عنوان يه كار يا رشته ي مورد علاقه انتخاب كردي راه سختي رو انتخاب كردي. البته هيچي بدون سختي نميشه. اگه شما مثلا سي شارپ ياد بگيري مي توني يه نرم افزار بسازي. ولي براي طراحي سايت بايد html جاوا اسكريپت جي كوئري ، php ، فتوشاپ ، فلش و ... ياد بگيري تا بتوني يه طراح سايت حرفه اي بشي. به نظر من از ساده ترين روش شروع كن . بايد كم كم شروع كني . اگه ميخواي بري دنبال html5 هم از نظر من عيبي نداره چون بالاخره بايد ياد بگيري. و ازش استفاده كني. حتي يه روزي ميرسه كه اكسپلورر 6 ديگه قابل استفاده نيست. يه روزي مرورگر نت اسكيپ بود كه ديگه قابل استفاده نيست.

jamejam123
شنبه 10 دی 1390, 00:04 صبح
سلام
دوست خوبم خسته نباشی
من از شما یه سوالی دارم فتوشاپ تا چه حدی بلد هستی .
شما اول شروع کن به یاد گیری html و css و java script وطراحی انواع قالب برای انواع سایت اعم از شرکتی شخصی دولتی و...
طراحی وبسایت استاتیک رو کاملا یاد بگیر بعد برو دنبال سایت داینامیک.
بعد از اینکه در طراحی انواع قالب وگرافیک وب واسه خودت اوستا شدی برو دنبال php و asp.net واونارو یاد بگیر.
اینو همیشه آویزه ی گوشت کن یک برنامه نویس نمی تواند یک گرافیست خوبی باشد.