View Full Version : سوال در مورد آیکن
EBRAHIMJAN
شنبه 10 دی 1390, 12:17 عصر
سلام برام یه سوال پیش اومده من وقتی آیکن برنامه ایی رو که ساختم از این مسیر
Project ==> Options ==> Application
تغییر میدم آیکن در حالت small icon مشابه همون آیکنی هست که انتخاب کردم ولی وقتی حالت نمایش رو روی Large Icon ویندوز قرار میدم آیکن پیش فرض دلفی رو نشون میده میشه بگید چطوری میتونم لارج آیکن رو به همون آیکن انتخابی خودم تغییر بدم؟
mohsen24000
شنبه 10 دی 1390, 13:29 عصر
سعی کنید از نرم افزارهای ساخت آیکن استفاده کنید و برای سایزهای مختلف، داخل همان فایل آیکن تصویرتان را قرار دهید تا در حالت های مختلف نمایش مشکلی نداشته باشید.
BORHAN TEC
شنبه 10 دی 1390, 14:45 عصر
پیشنهاد می کنم که برای این کار آیکن مربوطه را در اندازه 256 در 256 با فرمت bmp ایجاد کرده و سپس توسط نرم افزار Bitmap to Icon Wizard (http://www.softpedia.com/progScreenshots/Bitmap-to-Icon-Wizard-Screenshot-50133.html) آنرا به یک آیکن با کیفیت تبدیل کنید! :لبخند:
MohsenB
شنبه 10 دی 1390, 15:19 عصر
سلام
مشکل از دلفی و یا آیکون شما نیست
اکسپلورر ویندوز وقتی آیکون قبلی را داشته اید آن را برای نمایش انتخاب کده است . و یا به زبان دیگر هنوز طریقه نمایش آیکون برای فایل شما را از یاد نبرده است .
کافیست پنجره را ببنید و دوباره به آن محل برگردید و یا فایل درست شده با نام Thumbs.db که بصورت سیستمی مخفی میباشد را در همان فولدر پاک کنید .
بهر حال در تکمیل و یا اضافه بر توضبحات آقای عشایری بهتر است آیکونی که قرار است ساخته شود را بصورت فایل گرافیک پرتابل اینترنتی یا همان PNG با مد آلفا بسازید و با استفاده از نرم افزار قدرتمند Axialis IconWorkshop آن را به آیکون دلخواهتان تبدیل کنید . برای اینکه این آیکون در سایزهای مختلف قابل نمایش باشد شما باید برای کیفیت بهتر آیکون تصویر اولیه را در سایز بزرگ مانند 256x256 بسازید و در نرم افزار ساخت آیکون نیز سایز های مختلی را در نظر بگیرید .
موفق و پیروز باشید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.