ورود

View Full Version : بهترین روشهای استفاده از عکس در سایت؟؟

lida2010
شنبه 10 دی 1390, 17:04 عصر
سلام
یه چند تا سوال راجع به سایتم که توش از عکس استفاده میکنم دارم .

1-اگه واسه بنر سایت از عکس استفاده کنم و بخام عرض بنر کل صفحه رو بگیره عرض بنر چقدر باید باشه؟
2-توی مانیتورای واید صفحه سایتم چه طوری دیده میشه؟
3-وقتی عکسامو تو سایت میزارم آپاود میکنم کیفیت عکسام میاد پایین(عکسای به عنوان بک گروندن)؟
4-چطوری میشه حجم سایتو با عکسای زیاد به حداقل رسوند؟
ممنون میشم کمکم کنید

Snoopboy
شنبه 10 دی 1390, 21:15 عصر
1 - بسته به عرض صفحه داره ولی استاندارد اون 970 px است.
2 - عرض استاندارد برای صفحات 970px هست که برای همه صفحات مانیتور و ریزولیشن ها مناسب هست
3 - عکساتون رو توی برنامه هایی مثل Photoshop ادیت کنید و معمول و عرف این است که با فرمت PNG ذخیره کنید
4 - عکساتون رو بعد از ادیت با photoshop از منوی File گزینه Save for Web & Device بهینه کنید . یعنی میتونید رنگ ها رو فیلتر کنید و کلا آموزش های وسیعی هست در این مورد . اونجا بهترین گزینه برای Optimize و کم کردن حجم عکس ها است.

Saber Mogaddas
یک شنبه 11 دی 1390, 15:10 عصر
سلام
بهترین عرض برای اینکه همه مرورگرها ساپورت کنند 1007px هست ولی بهتره که 1000 به پایین بگیرید عرض رو..
تو مانیتور های عریض اگه از یه wraper برای constant سایت در نظر بگیرید و به اون margin:auto; بدید محتوا در وسط و چپ و راست محتوا خالی به رنگ background خواهد بود..
نه هرچی که هست اون رو نشون می ده نه اینکه با برنامه نویسی و یا تغییر اندازه توسط css اون این کار بشه..
همه عکس هارو یک عکس واحد کنید و با background-position هر عکس رو در جای خود قرار دهید..
موفق باشی..