PDA

View Full Version : عبور IP از روتر

hotice
سه شنبه 17 آبان 1384, 13:06 عصر
سلام
ما یک روتر داریم که برای آن تعریف شده که یک رنج آی پی بخصوص از اون بتونه عبور کنه
چطور میتونم بفهمم اون رنج آی پی چند هست
بهتر بگم چطور میتونم بفهمم چه ای پی هایی از روتر عبور میکنند

متشکر

mnajafi
سه شنبه 17 آبان 1384, 18:14 عصر
از تنظیمات خود روتر.با دستور زیر می تونی تنظیمات در حال اجرای روتر رو ببینی.
show running-config

hotice
چهارشنبه 18 آبان 1384, 13:04 عصر
سلام
من پشت روتر نیستم که بخواهم از این دستور استفاده کنم.
این دستور هم کانفیگ روتر را نشان میدهد نه سوال من را.....

DAKAL
پنج شنبه 19 آبان 1384, 14:06 عصر
شما باید به ACLهای روتر برای جوابت دسترسی پیدا کنی و راه دیگه ای به نظرم نمیرسه ...
ولی اگر روتر برای ISP باشه اصولا رنج آی پی که NAT میشه اجازه دسترسی داره و کلا تمام بسته هایی که از DNS و وب باشن میتونن عبور کنن البته اگه بگی که می خوای چیکار بکنی و ... شاید بسه بهتر کمک کرد...فعلا همین

hotice
شنبه 21 آبان 1384, 09:54 صبح
سلام

روی شبکه ما یک VPN سرور هست که همه اکانت vpn دارند. و بعضی ها IP مستقیمی دارند که بدون VPN به اینترنت کانکت میشن بصورت مستقیم.من رنج این IP ها رو توی شبکه خودمون در آوردم. حالا اگه جای دیگه ای رفتم که اینجوری بود میخوام بدونم نرم افزار یا دستور خاصی هست که این کار ور برام بکنه.
من این سرور رو دور زدم به روش دیگه ای که احتیاجی به VPN و حتی IPی که از روتر عبور کنه هم نیست.

مورد اول رو کسی هست جواب بده؟؟

a.joolaie
سه شنبه 08 آذر 1384, 16:11 عصر
البته دوستان باید توجه داشته باشند که تا به روتر دسترسی نداشته باشند نمیتونید بگید که چه ip هایی میتوانند رد بشوند

hotice
چهارشنبه 09 آذر 1384, 10:01 صبح
سلام
منظورتان این است که تا به روتر وصل نشویم(توسط telnet یا چیز دیگر) نمی توانیم آنرا بفهمیم؟

LOLOLO
چهارشنبه 09 آذر 1384, 10:37 صبح
برای مشاهده لیست ACL های تعریف شده روی روتر از دستور زیر در مود Enable استفاده کنید:

show ip class-lists

hotice
چهارشنبه 09 آذر 1384, 16:18 عصر
سلام
من کاری که میخواستم انجام دادم .!!!
پیداکردن سوراخ سمبه های یک شبکه VPN که بشه بدون اون به اینترنت وصل شد. که من مشکلم رو با NAT حل کردم.حالا میخواستم بدونم اگه من جای دیگه ای برم مثل همین سازمان چطوری میتونم بدون اکانت به اینترنت وصل بشم.
IP هایی که مجوز عبور از روتر رو دارند تو روتر نگه داری میشن.برای دور زدن اون چه پیشنهادی میکنید؟
موفق باشید.