ورود

View Full Version : ورود به بازار کار .راهنمایی.

bahar1370
یک شنبه 11 دی 1390, 10:41 صبح
سلام دوستان

برای ورود به بازار کار برنامه نویسی

باید چند زبان رو باهم به طور حرفه ای بلد بود یعنی هم asp و c# و css و wpf و mvc یا بلد بودن یکی از این ها مثل asp می تونه کافی باشه و با همین یک زبان وارد یک شرکت شد و شروع به کار کرد ممنون

hamid_shrk
یک شنبه 11 دی 1390, 10:55 صبح
سلام ، خوب اگه همه رو بلد باشد عالیه اما من کسی رو میشناسم که فقط html ,css بلده و خیلی هم حقوقش بالاست ،در هر صورت اگه هر زبان و هر تکنولوژی بلد باشید ، اگه حرفه ای کار کنید کار واستون زیاد هست

bahar1370
یک شنبه 11 دی 1390, 11:21 صبح
اگر زمانی قرار باشه ایران قانون کپی رایت رو رعایت کنه دیگه استفاده از asp خیلی گرون می شه درسته؟؟؟؟ منظورم هزینه سرورش ؟؟؟؟

Hybrid
یک شنبه 11 دی 1390, 11:26 صبح
سلام دوستان

برای ورود به بازار کار برنامه نویسی

باید چند زبان رو باهم به طور حرفه ای بلد بود یعنی هم asp و c# و css و wpf و mvc یا بلد بودن یکی از این ها مثل asp می تونه کافی باشه و با همین یک زبان وارد یک شرکت شد و شروع به کار کرد ممنون

نه دوست عزیز اصلا لازم نیست همشون رو بلد باشین چون مثلا خود سی شارپ خودش دنیایی و خیلی وقت میبره که به طور کامل یادش بگیرین...شما تو برنامه نویسی یه زمینه برای خودتون در نظر میگیرین مثلا Win app یا طراحی سایت و تو اون پیشفرت میکنین هیچوقت این اشتباه رو نکنین که تصمیم بگیرین همشون رو یاد بگیرین...تو خارج یه نفر میبینین که مثلا 15 سال فقط فقط وی بی کار میکنه به خاطر اینم هست که همش پیشرفت میکنن ولی ما....

موفق باشین

programer-ir
یک شنبه 11 دی 1390, 11:45 صبح
اما ایران این طوری نیست ... انظارشونن اینه که شما هم طراح سایت باشی هم کد نویس سایت هم طراح بانک

Saman Hashemi
یک شنبه 11 دی 1390, 12:54 عصر
خیلی از کسایی که حرفه ای کار میکنند یه چیز به عنوان تخصص انتخاب میکنند و بقیه موارد تفریحی و جهت اطلاع یا احیانا ارتباط میخونند و یاد میگیرند اما تخصصشون نیست...!
مثلا طرف تمام تلاشش یادگیری asp اما wcf و wpf و javascript,... خیلی چیزایی دیگه شاید در حد یکی و دو کتاب میخونه تا هم مطلع باشه هم شاید روزی از ترکیب اینا بتونه راهکار بهتری ارائه بده...!

bahar1370
یک شنبه 11 دی 1390, 13:11 عصر
من حالا که این همه مطلب در رابطه با asp خوددم ولی تو محیط دانشگاه استاد ها همهشون برروی php اوپن سورس تاکید دارن و asp رو رد میکنن مثلا پروژه مو با asp انجام دادم که با این که کامل بود فقط گفت بد نیست drag and drop دیگه 2 روزه نوشتیش؟؟؟؟

Amir Oveisi
دوشنبه 12 دی 1390, 09:03 صبح
من حالا که این همه مطلب در رابطه با asp خوددم ولی تو محیط دانشگاه استاد ها همهشون برروی php اوپن سورس تاکید دارن و asp رو رد میکنن مثلا پروژه مو با asp انجام دادم که با این که کامل بود فقط گفت بد نیست drag and drop دیگه 2 روزه نوشتیش؟؟؟؟

اون استاد مشكل كمبود سواد داشته احتمالا :لبخندساده:

eshpilen
دوشنبه 12 دی 1390, 23:47 عصر
من کسی رو میشناسم که فقط html ,css بلده و خیلی هم حقوقش بالاست
من که یه دنیا هم بهم پول بدم بازم زجر میکشم از اینکه فقط دوتا چیز به این محدودی رو بلد باشم از حیطهء جذاب و قدرتمند برنامه نویسی وب.
یعنی آدم نتونه خودش و برای خودش یه کار کامل انجام بده. یه برنامهء کامل.
برنامه نویسی حالش به اینه که بتونی واسه خودت همه کار بکنی. درحالیکه خیلی رشته ها هستن که آدم به تنهایی اینقدر توش امکان استقلال و آزادی عمل و قدرت نداره.
البته خب بعضیا لابد چنین انگیزه ای ندارن دیگه. پول براشون کافیه.
ما که خوره ایم اصلا نمیشه اینطوری. برنامه نویسی وب هم به تنهایی کافی نیست برامون، باید حتما دسکتاپ هم بلد باشیم. وای چه حالی میده برنامه های ترکیبی/چندحیطه ای مینویسی. خیلی هم قدرت داره. مثلا یه برنامهء کنترل از راه دور سیستم نوشته بودم با اینکه خیلی کوچک و ساده بود و امکانات خیلی محدودی داشت ولی بازم خیلی مفید و جالب بود (متشکل از یک برنامهء دسکتاپ و یک اینترفیس تحت وب)؛ نکته اینه که تا هر دو بحث دسکتاپ و وب رو بلد نباشی نمیتونی چنین برنامه هایی بنویسی. باید حداقلی از تبحر رو هم داشته باشی، وگرنه آدم میترسه یا خسته و بیخیال میشه یا اصلا وقتش رو نداره.

توی برنامه نویسی با یاد گرفتن تنها یک محدودهء خاص میشه پول درآورد، اما اون احساس شکوه و حال عظمی رو نمیشه بدست آورد.

jafar2012
سه شنبه 13 دی 1390, 11:59 صبح
hi
The Life (http://barnamenevis.org/member.php?230007-The-Life) درست ميگه اون ور اب اينتوري هستد و ايران هم بستگي داره كه هم خودت چي دوست داشته باشي و هم اون ها چي بخواهند مثل ساختن بازي كه اين روز ها بازارش خيلي گرم شد و مي تونه كيس مناسبي باشه كه برنامه نويس ها روش كار كنند