ورود

View Full Version : سوال: آمدن دامنه بازدن اسم وبلاگ

navidvia
یک شنبه 11 دی 1390, 13:13 عصر
سلام دوستان
من خیلی جاها واسه این مشکل سر زدم ولی پیدا نکردم
من اطلاعی در مورد جاوا و برنامه نویسی اون ندارم بنابراین ببخشید اگه این پست رو تو جای خودش نزدم
من یه دامنه گرفتم و اونو به وبلاگم اتصال دادم الان میخوام وقتی اسم وبلاگ رو میزنم اسم دامنه نمایش داده بشه به جای اسم وبلاگ چیکار باید بکنم ...یکی بهم گفت باید از کسایی بپرسی که برنام نویسی جاوا بلد باشن منم اومدم اینجا ....واقعا ممنونتو میشم جواب بدین ..خواهش میکنم هیچ جا نتونستم پیدا کنم
ممنون

navidvia
یک شنبه 11 دی 1390, 20:49 عصر
....
این پست و ردم تایپیک بیاد بالا
خواهش میکنم یکی جواب بده

CsT
دوشنبه 12 دی 1390, 04:42 صبح
یعنی DNS سِت کردی ؟! اگه خود سرور وبلاگ بهت امکانش رو بده میتونی، اما در نهایت میتونی روی هاستی که دامنه بالاس توی index سایتت یه IFRAME بذاری که توش وبلاگت رو نشون بده (اما این خیلی کثافت کاریه !) نمیدونم! شایدم درست نگرفتم منظورتو!

navidvia
دوشنبه 12 دی 1390, 16:26 عصر
داداش زیر دیپلم با ما حرف بزن ...من هیچی بلد نیستم باید قشنگ بگی چیکار کنم
من دامنه رو به وبلاگ اتصال دادم همه چی درسته الان اسم وبلاگ رو وارد میکنم و داخل وبلاگ میشم همون اسم وبلاگ نمایش داده میشه ولی من نمیخوام اسم وبلاگ بیاد به جاش میخوام اسم دامنه م نمایش داده بشه
مثلا اسم وبلاگ اینه FF.MIHANBLOG.COM اسم دامنه م هم اینه ff.irمن میخوام وقتی اسم ff.mihanblog رو میزنم به جاش ff.ir نمنایش داده بشه باید چیکار کنم
ممنون

CsT
دوشنبه 12 دی 1390, 16:47 عصر
!!!!! D: خب بنویس ff.ir همچین کاری که میخوای نمیشه کرد!
تو میخوای تو مرورگر بنویسی ff.mihanblog.com ولی خود به خود ff.ir نوشته شه! این میتونه یکی از معجزات در قرن حاضر باشه، اما اگه منظور اینه که به دامنه ff.ir منتقل بشی بحثش جداس... میخوای چیکار کنی؟

navidvia
دوشنبه 12 دی 1390, 19:27 عصر
بابا میشه شما تو مرورگرت بنویس zarintv.in ببین چه اسمی باز میشه.........

CsT
دوشنبه 12 دی 1390, 22:34 عصر
خب این از تنظیمات کنترل پنل دامنش Redirect کرده رو اون دامنه

navidvia
سه شنبه 13 دی 1390, 08:46 صبح
مال منو نمیشه این این کارو کرد؟؟؟؟؟؟؟

navidvia
جمعه 16 دی 1390, 21:53 عصر
خواهش میکنم جواب بدین