View Full Version : سوال: ایجاد دایرکتوری برای کاربر
NeDa Gholami
یک شنبه 11 دی 1390, 14:06 عصر
وقت بخیر..
من میخوام وقتی کاربر تو سایتم ثبت نام کرد براش یه directory ایجاد شده و یک پنل کاربری بسازم..
لطفا راهنماییم کنین
hamid_shrk
یک شنبه 11 دی 1390, 14:12 عصر
یک پوشه یسازید حتی اگه از routing استفاده کنید نیازی به ساخت پوشه واقعی نیست/
یک مسترپیج بسازید و مثلا لینک هایی که واسه کاربرای ثبت نام کرده میخواید بذارید رو بذارید ، بعد پیج میز کارش رو درست کنید،حالا هر کاربر که لاگین کرد رو به میز کارش redirect کنید.
NeDa Gholami
یک شنبه 11 دی 1390, 15:42 عصر
یک پوشه یسازید حتی اگه از routing استفاده کنید نیازی به ساخت پوشه واقعی نیست/
یک مسترپیج بسازید و مثلا لینک هایی که واسه کاربرای ثبت نام کرده میخواید بذارید رو بذارید ، بعد پیج میز کارش رو درست کنید،حالا هر کاربر که لاگین کرد رو به میز کارش redirect کنید.
من با این کد کار کردم و الان هر کاربری که در سایت ثبت نام میکنه براش یه فولدر ایجاد میشه ..
string m = _txt_Username.Text;
DirectoryInfo dir1 = new DirectoryInfo("D:\\neda\\Site_1\\Site_1\\UserFolder\\" + m);
dir1.Create();
File.Copy(Server.MapPath("WebForm1.aspx"), Server.MapPath("m"));
حالا چطوری بگم وقتی این کاربر لاگین شد این پوشه ی خاص براش باز شه؟؟ میدونم باید از session استفاده کنم ولی نمیدونم چطوری.. لطفا اگه میشه بیشتر برام توضیح بدید
hamid_shrk
یک شنبه 11 دی 1390, 15:47 عصر
خوب چرا اصرار دارید که واسش پوشه بسازید؟
فرض کنید سایتتون 1000 تا کاربر داشته باشه اونوقت میخواید 1000تا پوشه تونلتون باشه؟
درسته بنظرتون؟
hamid_shrk
یک شنبه 11 دی 1390, 16:15 عصر
خوب من که گفتم چیکار کنید . به پست 2 توجه کنید
NeDa Gholami
یک شنبه 11 دی 1390, 16:20 عصر
ببینید یه کاربر که میاد ثبت نام میکنه بعد از لاگین به pageX وارد میشه.. اون page واسه همه ی افرادی که لاگین میشن وجود داره.. چطوری یه page واسه یه کاربر خاص بسازم؟؟
NeDa Gholami
یک شنبه 11 دی 1390, 16:28 عصر
هر کاربر که لاگین کرد رو به میز کارش redirect کنید.؟؟؟؟
hamid_shrk
یک شنبه 11 دی 1390, 16:53 عصر
ببینید یه کاربر که میاد ثبت نام میکنه بعد از لاگین به pageX وارد میشه.. اون page واسه همه ی افرادی که لاگین میشن وجود داره.. چطوری یه page واسه یه کاربر خاص بسازم؟؟
ببین تو لود اون صفحت که همه کاربرات رو میفرستی تشخیص بده هر کاربر کیه ؟ یعنی آی دی ش رو دربیار بعد بفرستش به میز کار و تو میز کار مثلا پیام های جدیدش رو واسش بیار ، یا اطلاعات کاربریش رو نشونش بده و اینا
EnKamran
یک شنبه 11 دی 1390, 20:19 عصر
fببین هر کاربر که ثبت نام میکنه یه پوشه منحصر به فرد برای خودش داره خوب تو می تونی اسم اون پوشه رو تو جدول کاربرات ثبت کنه و وقتی که روی دکمه ی لاگین کلیک کرد بره به همون وشه مثلا :
if(user.isValid)
{
Response.Redirect(txtUserName.Text + "Welcom.aspx")
}
تو این مثال من فرض کردم که هر پوشه به اسم نام کاربری کاربر درست میشه
persian_bigboy
یک شنبه 11 دی 1390, 21:26 عصر
سلام . خسته نباشید .
شما باید از UrlRewiter استفاده کنید تا صفحات و جداول مجازی بسازید . رو همین حساب حتما حتما در این رابطه تحقیق کنید . راستی اگه قرار هست که شما فایل آپلود کنید و فایلهای کاربران تفکیک باشد و مثل یک FTP عمل نماید باید حتما پوشه ایجاد کنید . اما اگه نه تفکیکش مهم نیست می تونید اطلاعات مکانی فایل رو در دیتابیس ذخیره و فایل رو بروی یک شاخه ذخیره نمائید . (مثل خیلی از سرویس های بزرگ و مهم) . اگه نیازی به راهنمایی بود بگید که در خدمت شما هستم .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.